سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)

متاسفانه شرایط اصلا مطلوب نیست داخل صرافی ایرانی

جسارتا شما با کدوم صرافی خارجی کار میکردین؟

بله من همیشه با تتر کار میکنم

بپرس ببینیم مسئله چیه

یه چی بگم من اولای بازار ازبس ضرر کردم که فکر میکردم کریپتو حرامه وخدا نمیخواد پول حروم بیاد توزندگیم آخه منم کارگرم روستاهای استان بوشهر

ولی نه پول تو حرومه نه کریپتو . فقط بازار راحتی نیست با صرافی و هوش مصنوعی مقابله کنی

همون خدایی که قبولش داری جبران میکنه و همین حرفت که قبول داری پولت حلاله .خدا هم جبرانش میکنه

خدا دنبال مقصر نیست که کی باعثش شده فقط هست تا دست من و تورا بگیره .

3 لایک‌کرده

خداقوت ، الان دوباره اومده خط اصلاح ، نزولی شده ؟

ربات روی گوشیمه،

ولی صرافی داریم ، ربات داخلی برای کاربرها تنظیم کند، یکی فکر کنم صرافی اُ ام پی فینیکس است و یک صرافی دیگه ایرانی درست اسمش یادم نیست، بیت 24 یا پین 24 بود، بگردی پیدا میکنی، App هم در بازار و مایکت دارد و 5 نوع ربات روی ارزهای متنوع دارد.

1 لایک

الان من متوجه داستان شما شدم…در واقع قضیه انجینه …

این چیزی که رحیم گذاشته هم دیدم…

یه مشکلی که وجود داره عدم توضیح رحیم در مورد این نواحیه…و سبک تحلیلی اش هست..مورد دوم عدم اگاهی شما از نوحه معاملات و مدیریت ریسک هست…

این نواحی که مشخص کرده نواحی prz ان…یعنی نواحی با پتانسل برای برگشت قیمت…من چارت نوبیتکس رو چک کردم ..از سال 2020 به این و..با فرض از ابتدا بودن این چارت نواحی 2 و 3 سنت کف قیمیتیش بوده…و اگر ارز به زیر این قیمت میرفت اصلا تکنیکال معنی نمیداد و باید به طرق دیگه ای تحلیل میشد…

فکر میکنم انتخاب اون نواحی توسط رحیم به دلیل اون دستکاری قیمت در اون روز کذایی توسط ترامپ بود که نمودار قیمت یک شادوی بسیار بلند زد…

رحیم این شادو رو مبنا گرفته..تقریبا اکثر ارزها شادو رو تکرار کردن…معمولا شادو ها یا همه اش یا بخشی تکرار میشه …

اشتباه شما چیه ؟ بدون درک این موضوع که همه اینها احتماله و معاملات قمار گونه است پول زحمت کشیده خودت رو وارد کردی …و بعد انتظار داری به سود برسی…

یا باید صبر میکرد تا روند تغییر کنه و تو اصلاحیه روند صعودی میگفت بخر و اگ به همین دلیل میگف نخر بعد که بالا میرفت به نوع دیگه ای انتقاد میکردی …

بازار همینه دوست عزیز … این تحلیلها رو که میبینی از چند نفر دیگه هم بپرس یا حداقل کمی مطالعه کن و اگر دیدی با علم خودت در تضاده اصلا واردش نشو…

3 لایک‌کرده

جناب مقدم رباط قابل انتقال مالکیت(فروش به غیر)هست؟(برای کار در بازار فیوچرز)

من خداییش روی احساساتم و هیجانات اصلا کنترل ندارم:sweat_smile:

من بایننس بودم اول بعد رفتم کوکوین..بعد رفتم بیت یونیکس..

1 لایک

الان با توجه به تجربه ای که کسب کردین این مدت ، کدوم یک رو بهتر دیدین؟

1 لایک

به هیچ وجه چون لا قیمت اصلی فاصله داری همیشه یمبدار گرونتر حساب میکنه برات و ضرر میکنی

سلام میشه ارز chz را تحلیل کنید دوستان جواب بدید تحلیل کنید

درود دوست عزیز

کلا صرافی گنگی هست انگار

خیلی ابتدایی هست

به عنوان مثال ، میزان اهرمش

سود استخر مشارکت

تنوع ارزهایی که برای فیو پوشش داده

شما چند وقته با این صرافی کار میکنین؟

1 لایک

اگر انتخاب خودم بودن کوکوین رو من بهترین تجربه رو داشتم…

الان از رو ناچاری بیت یونیکسم…

1 لایک

دوست عزیز صرافی های خارجی معتبری که به ایرانی خدمات بده وجود نداره آخرینش بینگ ایکس بود که برای اعتبار خودش تریدر های ایرانی رو بیرون کرد

ال بانک و کی‌سیکس و هرچیزی که میشنوی خدمات میده اینا توسط یک شخص کانادایی مدیریت میشه و در جزائر بی نام و نشون مجوزش ثبت شده یعنی هر لحظه اراده کنه اون شخص پول تورو مبخوره

با این حال صرافی های خارجی غیر متمرکز براب ما قابل استفاده‌س که معتبر تربنش صرافی هایپر لیکوئیده که توکن هایپ هم مال همین صرافیه و چون بدون احراز هویته ما میتونیم استفاده کنیم با کارمزد بشدت پایین برعکس صرافی های کارمزد خور ایرانی

3 لایک‌کرده

سلام گرامی

در کندلهای ۴ و ١ ساعته chz علایم ابتدایی روند افزایشی را میبینم. مقاومتها 0.48 و 0.52 است.

اگر اخبار خرابش نکند.

نوبیتکس اولین صرافی ایرانی بود فکر کنم من هم از همون زمان ها باهاش بودم و معتبر تربنه در کنار بیت پین حتی اوایل جنگ نوسان تتر بالا رفت خیلیا لیکویید شدن پولشون رو برگردوند

میگم قابل اطمینان ترینه کارمزدش هم اتفاقا از بقیه ایرانی ها کمتره ولی باز هم نمیشه گفت بذاب اهرم ردن که تهش پنجه مناسب باشه

1 لایک

آقای موحد ارز polمیشه بخرم حدضررهام جبران بشه؟

مواضب رباتها باش…باید درصد وینریتش رو بدونی وگرنه از چاله می افتی میری تو چاه!!!

مهمترین بخشش، بخش تولید سیگناله خودکار کردن معاملات ساده است…

اگر تولید سیگنال با الگوریتمبا وین ریت بالایی کسی رسید ، من برای هر صرافی که خواست در راه خدا ربات مینویسم!!!

پ .ن : همین الان در حال کار با نوبیتکس ام… بخش میانی که دریافت سیگناله هم همینطور..تریدینگ ویو اگر درست شد کامل (برا من مشکل داره هنوز) خودم سورس کد منتشر میکنم ..شما در این صورت فقط باید برید دنبال الگوریتم برای تریدینگ ویو واسه تولید الارم(چندتا الگوریتم پایه رو خودم مینویسم)

1 لایک

شما اهرم میزنین توی نوبیتکس؟

این روند کاهشی بیتکوین به نظرم ادامه داره تا در قاب زمانی روزانه به اشباع فروش برسد، یا نرسیده به اشباع فروش باید خبر خوب یا ورودی مثبت Etfها در چند روز باشد یا … ، تا روند را عوض کند.