سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)

آقای موحد اشباع فروش یعنی چی

یعنی زیادی فروخته اند و مستعد یا آماده تغییر روند به افزایشی هستند. که با ابزارهایی روی یا زیر نمودار قیمت میتوان فهمید.

1 لایک

آقای موحد گفتی polروند افزایشی داره من کجا ورود بزنم

کدوم ابزارها میشه بگین ک من یاد بگیرم‌ممننون

اینجا چند تا مطلب آموزشی هست بسیار مفیدند

https://hub.arzdigital.com/t/topic/3655/

2 لایک‌کرده

عذر میخوام ، ارز prom روی 2$ گرفتم میشه لطف کنید یه نگاهی بندازید ، اگه نزولی ردش کنم

1 لایک

اقا رحیم کمک کنید جبران کنم ۱۷۰ ملیون ضرر کردم

چجوری باهاتم ارتباط بگیرم ک کمکم کنید

ایدی روبیکامو بدم بهتون؟

1 لایک

گرامی ، prom در کندلهای 1 تا 4 ساعته دارد بالا می آید و علایم روند افزایشی دارد. فکر کنم به بین 2.4 تا 2.54 برسد. @944136391923

1 لایک

سپاس فراوان ، بنظرتون مقاومت ۲/۵ میتونه رد کنه

در کندلهای روزانه اوضاعش خوب نیست به نظر کمتر از این قیمت 2.07 شود.

ارز pol به نظرم 2 سوم راه روند افزایشی را رفته، من باشم با این احوال خرید نمیزنم تا اصلاح کند و دوباره در اول راه روند افزایشی ورود کنم.

اوکی پس در اولین بالازدن ، به امید خدا میفروشم ، خیلی ممنونم :hibiscus::hibiscus:

گرامیان، اسپات را چند پله ای بخرید و برای سود باید سفارش بگذارید تا رسید بگیرد، پله بالاتر کمتر و پله های بعدی با ضرایب ٢ خرید کنید.

سبدتان چند ارزی باشد تا اگر ارزی مشکل پیدا کرد کل سرمایه گرد نشود.

امسال سال خرسی ارزها است، به امید خدا سال میلادی بعدی بهتر میشود.

1 لایک

منظور اینه ..پلتفرمهای نمایش نمودار، ابزارهای متنوعی برای تجزیه تحلیل اونها هم منتشر میکنن مثلا RSI…بعد تو این ابزارها نواحی تعریف میکنن مثل اشباع فروش و اشباع خرید…اشباع فروش جایی که فروش به اشباع رسید و احتمالا کم کم سر کله خریدارا پیدا میشه و قیمت بالا میره ، اشباع خرید جایی که خرید به اشباع رسیده و کم کم سر و کله فروشنده پیدا میشه و قیمت افت میکنه…

در تصویر زیر بخش بالایی چارت قیمت و بخش پایینی ابزار rsi …نواحی بنفش اشباع خرید و نواحی سبز در این ابزار اشباع فروش…

می بینی که نوسانات قیمت منطبق بر همین نواحی هست…

3 لایک‌کرده

مهرداد گرامی، نمودار بیت کوینی که گذاشتید را دقت کردم، امواج الیوت به نظر در قیمت 60 هزار دلار موج C را تمام کرده است، مگر اینکه کل ریزش از 126 هزار تا 60 هزار موج A باشد و الان در موج B رفته باشیم.

در دوره پیش هم زیر 22 هزار دلار چقدر معامله کرده اند، ناحیه انباشت معامله گرها بوده است.

شاید الان هم دره حجم معاملات بالا بزند، بعد روند گاوی اصلی آغاز شود.

حالا حالا نوسان داریم.

1 لایک

به این احتمال هم دقیقا فکر کردم!!! یعنی موج B بودن…

ولی نمیدونیم که پس بهتره صبر کنیم…اگر رفت بالا و جاموندیم شورتش میکنیم..اگر هم پایینتر لانگش میکنیم!!!

1 لایک

سلام وقت بخیر مهرداد جان

ممنون میشم یه تحلیل از ارز ANDO بهم بدی :folded_hands:t3:

سلام وقت بخیر ، خیلی متاسفم برای این ضرر، ان شاء الله جبران بشه. خاطرتان هست ارز ، enj را درچه تاریخی خریداری کردید ؟ و در چه تاریخی فروختید؟

1 لایک

“آنکه نخست به میدان نبرد رسد، تازه نفس و آماده است.
آنکه با تاخیر به میدان نبرد رسد خسته و فاقد آمادگی است و به استقبال شکست می رود.”

سوون وو / کشور چین/ نشر در 400 سال قبل میلاد مسیح

2 لایک‌کرده

یاخدا ابن چی چی هس حالا