سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)

چشم و ممنون
الان کلا وقت خرید ارز هست ؟
سبد معرفی میکنید

اين تحليل فلوكي

اقای نجفی هم زحمت کشیدند تحلیل کردند

بلند مدت

2 لایک‌کرده

اگر اون پایین خریدید همین الان ۶۰ درصد رو نقد شید و ریسک‌فری کنید

چنانچه در ناحیه آبی ببنده کندل ۴ ساعته ممکنه نتونه صعود کنه؛ دارم می‌گم ممکنه، هیچ‌کس از آینده نمی‌دونه، فقط باید در لحظه بررسی بشه.

پرتاب بعدی میتونه این باشه

4 لایک‌کرده

نه واقعیت من نظری در مورد سبد ندارم اما میتونید به این تاپیک سر بزنید مال اقا رحیم هست

4 لایک‌کرده

ما گفتیم امروز دست کمک شما باشیم،

آقا رحیم دست تنها نباشه، همه چارت‌ها رو امروز رنده کردم :ok_hand: :rofl:

1 لایک

استاد به نظرتون بیت تا کجا میاد پایین

واقعا لطف دارید

اره دوستان احتیاج دارند من زیاد نیستم

1 لایک

این سناریو ممکنه تحلیل بیت رو کاملشو قرار دادم در قسمت تحلیل زنده بازدید کردین ؟

:red_square: بیت کوین - گزارش و تحلیل هفتگی :red_square: نجفی

خواهش میکنم انجام وظیفه هست

یعنی ۷۷ الی ۷۶ درسته؟

این سه سناریو ممکنه بیوفته براش

قیمت دقیق توجه نکنید به ناحیه ها توجه کنید

1 لایک

کوتاه مدت میشه ورود کرد ی نوسان گرقت اخه خیلی پولم رفت داخلش

یه عدد کمی ازش نگهدار همشو نفروش اگه زیاد نخریدی که اصلا نفروش

سلام آقا رحیم و آقای نجفی عزیز، بنده یکی دو ماهی هست که وارد دنیای کریپتو شدم و دارم راجبش مطالعه میکنم، و همچنین دارم بازار و تحلیل هاش رو دنبال میکنم، اما هنوز فعالیت اقتصادی خاصی داخلش نداشتم چون فکر میکنم به درک خوبی ازش نرسیدم چرا که بخش زیادی از تحلیل هام نسبت به بازار اشتباه درمیان، خواستم بدونم شما میتونید نقشه راهی رو بهم پیشنهاد بدید که بتونم با طی کردنش به درک مناسبی از این بازار برسم؟ و اینکه چه پیشنهادات و نصیحت هایی دارید برای کسی که میخواد وارد این مسیر بشه؟
@uvkxfyz @624053622961

1 لایک

@113052665930

بهتره بسپارمش به @aibot و بعد سوالی بود در خدمتیم :rose:

1 لایک

@113052665930

دمت گرم که صادقی و نرفتی با دار و ندارت قمار کنی. این اولین قدمِ رسیدن به سود هست: حفظِ بقا در بازار.

ببین، نقشه راهِ کسی که می‌خواد حرفه‌ای بشه، نه «شبه‌تحلیلگر» (که با یه پامپ و دامپ جوگیر میشه)، از این مسیر میگذره:

۱. آموزش زیربنایی (قبل از هر ریالی ترید کردن)

• بلاک‌چین و مفاهیم: اول بفهم این تکنولوژی چیه؟ (اسمارت کانترکت، توکنومیکس، تفاوت لایه ۱ و ۲ و…). تا نگی بیت کوین چرا ارزشمنده، هر تحلیلی بکنی باد هواست.
  • تحلیل تکنیکال: پرایس‌اکشن کلاسیک رو یاد بگیر (عرضه و تقاضا، حمایت و مقاومت). دنبال اندیکاتورهای جادویی و «سیگنال‌دهنده» نباش.

۲. مدیریت ریسک (اوجِ حرفه‌ای‌گری)

• اینجا ریاضیات بر احساسات غلبه می‌کنه.
  • خرید پله‌ای: هیچ‌وقت با کل پولت روی یک قیمت وارد نشو. سرمایه رو حداقل به ۳ تا ۵ پله تقسیم کن.
  • حد ضرر (Stop Loss): «ناموسِ معامله‌گر»! هر جا وارد شدی باید بدونی اگه خلاف جهتت رفت، کجا باید خارج بشی تا کل پولت نپره.

۳. سبکِ معاملاتی شخصی

• تا وقتی تحلیل‌هات اشتباه درمیاد، اصلاً سمتِ فیوچرز (Futures) و اهرم (Leverage) نرو. این بازارِ اهرم‌دار، تریدرهای حرفه‌ای رو هم له می‌کنه.
  • فعلاً روی اسپات (Spot) تمرین کن، چون اینجا اگه قیمت ریخت، دارایی‌ات صفر نمی‌شه و فقط باید صبر کنی تا برگرده.

۴. نصیحت دوستانه (برادرانه)

• گوش‌بُرها رو بشناس: هر کسی که ادعای سود تضمینی، یا سیگنالِ «خریدِ پامپی» کرد، بدون می‌خواد جیبِ تو رو به اسمِ خودش پر کنه.
  • صبر: اینجا بازارِ «زمان» هست. نهنگ‌ها ماه‌ها صبر می‌کنن تا پولِ خودشون رو تزریق کنن. تو که جای خود داری!

منابع:
برای شروع، آرشیو آموزشی خودِ هاب ارزدیجیتال رو دقیق بخون. تجربیاتِ دوستانی مثل «آقا رحیم» و «نجفی» که اینجا می‌بینی، ارزشش خیلی بیشتر از دوره‌های میلیونیِ تو اینستاگرام هست.

حواست باشه، این نظرِ شخصیِ منه و پیشنهادِ مالی (NFA) نیست. بازار کریپتو بی‌رحم‌تر از اون هست که با چند روز مطالعه مسلط بشی؛ پس فعلاً فقط ناظر باش و تریدِ کاغذی (Paper Trading) کن تا دستت بیاد چارت چه می‌گه.

موفق باشی! :rocket:

نظر شما هم اینه که نیاز به دوره خاصی نیست و با آرشیو آموزشی هاب ارزدیجیتال میشه نیاز های یادگیریمون رو براورده کرد؟ یا اساتید و محتوای خاصی رو پیشنهاد میدید که میتونن مناسب باشن؟

نه اینجا نمیشه شروع کرد اینجا برای کسی خوبه که بلد هست و از تخصص و نکات معامله گران استفاده میکنه و بیشتر یاد میگیره مفاهیم پایه رو که حتما باید یاد بگیرید

بعد خدمتتون بگم میشه برید سمت تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال یا پرایس اکشن و …