ادامه گزارش و تحلیل های بیت کوین در این تاپیک بروز رسانی میشود.
در حال انتقال تحلیل های قبلی تاپیک گزارش هفتگی و تحلیل تخصصی از وضعیت بیت کوین هستیم …
تحلیل ها به صورت هفته ای یا روزانه مرتب بروز رسانی میشوند.
ادامه گزارش و تحلیل های بیت کوین در این تاپیک بروز رسانی میشود.
در حال انتقال تحلیل های قبلی تاپیک گزارش هفتگی و تحلیل تخصصی از وضعیت بیت کوین هستیم …
تحلیل ها به صورت هفته ای یا روزانه مرتب بروز رسانی میشوند.
#تحلیل هفتگی
توضیحات و نظر شخصی
سلام خدمت دوستان عزیز،
بیت کوین رو داریم در تایم فریم هفتگی سعی میکنم توضیحات جزئی در اختیارتون بگذارم.
ما اینجا دو الی سه سناریو داریم که در پایین نوشتم در بخش سناریو ها.
به طور کلی بیت کویین روندش نزولی هست اما من انتظاری که دارم ازش با توجه به کندل سبز هفتگی که زده شده این هست که ممکنه مثل حرکت قبلی که 4 کندل سبز داریم در اصلاح روند اینجاهم داشته باشیم و بعد ریزش
اما اگر کندل هفتگی همینطور بسته بشه میتونیم بخریم اما باید بدونیم در ناحیه بالا در محدوده 78728.37 ناحیه ای داریم که ممکنه بهش گیر کنه و تا به اونجا نرسه نمیتونیم تصمیم بگیریم پس من مرتب تحلیل رو اپدیت میکنمش
و مورد بعدی این هست که بخواد ریزش داشته باشه که به نظرم خبر خوبی هست چون میتونه بیاد روی ناحیه پایینی و به ما نقطه ورود بره برای هلد یا سرمایه گذاری یا معامله و هر چیزی اما طبق تجربه من فکر میکنم که در ریزش دیگه داره ضعیف میشه یعنی ممکنه نتونه ریزشی داشته باشه مثل قبل و بخواد بره بالا و هنوز قطعی نشده برای رشد پس باید صبر کنیم به طور کلی وضعیت و سناریو هارو در پایین تر بخوانید.
وضعیت کلی
تایم فریم > هفتگی
کیفیت چارت و تحلیل > خوب
روند > نزولی
قدرت > نزولی
نشانه ها > ضعف در ریزش و نزول (نشانه هایی از صعود)
انتظار ما از بازار > طبق توضیحات فعلا ریزشی هست اما ضعیف شده برای ریزش بیشتر
مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل > 2 الی 4 هفته
سناریو ها
اگر کندل هفتگی بسته بشه میشه انتظار رشد داشت اما باید تحلیل مرتب بروز بشه
اگر کندل ضعیف بسته بشه میشه انتظار داشت که نتونست رشد کنه و ریزش داشه باشیم البته ریزش نمیتونه مثل قبل قدرتمند باشه پس نشانه هایی داره میده مبنی بر این که در قیمت های پایینتر بتونیم نقطه خوبی پیدا کنیم برای ورود
شخصا خودم فعلا نظاره گر بازار هستم و منتظر ببینم چه کاری میخواد انجام بده و نظریه مو آپدیت کنمش
زدن دکمه قلب یا لایک به ما انرژی بدید.
نکته تحلیلی و بسیار تخصصی بحث کندل شناسی و پرایس اکشن و دلایل صعود نکردن از این قیمت
سلام خدمت دوستان عزیزم.
طبق تجربه بنده از کندل شناسی توجه کنید به دایره هایی که کشیدم!
هر زمان که یک حرکت قوی زد نتونست ادامه بده یا رنج شد یا اصلا ادامه نداد
نظر شخصی بنده :
در نتیجه الان در کندل اخیر هم همین حرکت رو میبینیم پس احتمال این که همین اتفاق دباره تکرار بشه هست و طبق برسی های انجام شده قدرت صعود مقداری ضعیف هست با توجه به حرکت اخری که اتفاق افتاده نباید خوشبین به صعود اتریوم یا بیت کوین باشیم میتونه زنگ خطر باشه باید منتظر بمونید ببینید میخواد چه کاری میکنه لطفا احساسی رفتار نکنید و یهو نپرید داخل معامله
نتیجه تحلیل تخصصی :
نتونست واقعا بالاتر بره
با زدن دکمه قلب یا لایک به ما انرژی بدید.
#تحلیل روزانه
توضیحات و نظر شخصی
سلام خدمت دوستان عزیز،
اول از همه تیر خلاص رو بزنیم الان چیزی که من دیدم میشه شورتشو گرفت با قیمت مشخص شده در چارت (بین ناحیه سبز و قرمز)توضیحات تخصصی ادامه…
ما دو سناریو داریم و یک ناحیه بسیار مهم و سرنوشت ساز (ناحیه نزدیک قیمت یا بنفش و …)
همینطور که در تصویر هست ممکنه واکنش هایی که رسم کردم در تصویر رو داشته باشه (به نظرم ممکنه حالت نزولی اتفاق بیوفته اما ماکه پیشگو نیستیم معامله گر هستیم) پس نظر شخصی هست و اما چیزی به طور کلی روند بلند مدت همینطور که دو سه هفته قبل هم گفتم نزولی هست همچنان بلند مدت فقط(چرا گفتم ناحیه سرنوشت ساز ؟ چون در روزانه چند روز اخیر مشخص میشه میخواد قیمت واقعا چیکار کنه ) اما اون معامله گری یا تحلیل گری موفقه که قبل از اتفاق بتونه درست تشخیص بده و اگاه باشه و خوب ابزار هایی مثل مدیریت ریسک و … روهم داریم پس از چیزی نمیترسیم(میوه فروشی هم ضرر اندک و طبیعی داره)
وضعیت کلی
تایم فریم > روزانه
کیفیت چارت و تحلیل > خوب
روند > در تایم روزانه نتونست ادامه صعود رو بره(البته در ناحیه رنج بودیم نتونست خارج بشه)
قدرت > قدرت در تایم هفتگی واقعا کم شده ممکنه حتی بازم نزول کنه نتونه از کف خودش پایین تر بیاد
انتظار ما از بازار > ریزش
مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل > 3 الی 7 روز
سناریو ها
ممکنه ریزش داشته باشه که واضح تر هست این مورد و اگر شورت روهم بگیریم نتونه بازم نزول کنه با سر به سر یا اندک سود یا اندک ضرر خارج میشیم چون مدیریت معامله رو داریم(بپرسید راهنمایی میکنم)
اگر امروز یا فردا کندل روزانه قوی و سبز بسته بشه احتمال این که نزول کنه کمتر میشه
اگر کندل امروز قرمز قوی بسته بشه تبریک میگم 50 درصد تحلیل درست بوده و استاپ های معامله گر های خورد فعال شده و کمکی شده که قیمت بیشتر بریزه
فعلا تا امروز نظر بنده این هست در روز های اینده مثل بازی شطرنج هرطور بازار کندل بچینه در لحضه تصمیم میشه گرفت که چیکار کنیم الان دقیقا (هیچ وقت نمیتونیم پیشگو باشیم و قطعی باشه)
معامله
پوزیشن > شورت
فاصله ورود تا استاپ > %4.76
نقطه ورود > در تصویر قیمت دقیق مشخص هست
نکته معاملاتی
حتما 1 درصد کل حساب رو ریسک کنید.یعنی اگر استاپ زده شد 1 درصد کل حساب از دست میره.
تیپی اول حتما 20 یا 30 درصد ( به دلخواه متناسب با شخصیت ) رو نقد کنید، و ریسک فری کنید.
چون این معامله حساس تر هست تیپی اول رو میتونید در ناحیه مشخص شده مقدار کمیش رو نقد کنید.
نحوه تنظیم ریسک یا حجم معامله با درصد استاپ و اهرم متغیر!
بعد از ورود اگر کندل بر خلاف پوزیشن با بدنه قدرتمند بسته بشه و از نقطه ورود تا استاپ به سمت خلاف معامله نصف استاپ رو حرکت کرده باشه، جهت جلو گیری از ضرر بیشتر؛ معامله بسته بشه بهتره.
اگر زودتر معامله بسته نشه، نهایتا شما قبول کردید 1 درصد استاپ بخورید.
نکته تحلیلی
بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت یا خبر امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد. میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!
بهترین رفتار، رفتار پویا، در بازار هست البته با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه!
سلب مسئولیت
بازار های مالی، مخصوصا ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هست، تصمیم گیری برای ورود با معامله گر هست، مراقب از بین رفتن دارایی خود با رعایت مدیریت ریسک باشید!
تحلیل های برتر گذشته :
تحلیل هفتگی اخیر(کلیک کنید)
دلایلی که قبلا تشخیص دادیم در این ناحیه ای که هستیم نمیتونه صعود کنه(کلیک کنید)
تحلیل تایم یک دقیقه و نتیجه(کلیک کنید)
تحلیل تخصصی و بلند مدت بهترین نقاط خرید تتر منتشتر شد.
نظر سنجی >> ایجاد تاپیک های تحلیلی زنده و تمیز ارز ها << :
شما میتوانید چند گزینه را انتخاب کنید
اول نقل قولی بکنیم از تحلیل قبلی و بعد بریم سراغ تحلیل آنلاین بازار:
نتیجه تحلیل قبلی : کندل هفتگی سبز بسته شد و کندل بعدی هم همچنان سبز و از همه مهم تر خریداران در قیمت های پاینتر بیشتر خریدن و قیمت پس زده شد
اما تحلیل این هفته رو خیلی دارم زود منتشر میکنم در اصل وقتش نیست هنوز اما یک توضیحات کوچکی میدم در موردش تا زمانی که کندل بسته بشه و تحلیل رسمی منتشر بشه
چنانچه در ناحیه آبی ببنده و همینطوری سبز ببنده میتونیم بگیم به هر بدبختی که شده قیمت ممکنه خودشو برسونه به ناحیه بنفس
جهت تبادل نظر در مورد ارزها کلیک کنید![]()
و همچنین با زدن دکمه زنگوله
و انتخاب گزینه
از تحلیلهای ما جا نمونید.![]()
تحلیل اخیر لایک نداشت ؟؟ یعنی تحلیل منتشر نکنم ؟؟؟![]()
نتیجه (هرچند قطعی نیست باید کندل بسته بشه)
میتونه خودشو به هر نحوی که شده به ناحیه باکس بالایی برسونه ناحیه بنفش
#تحلیل تخصصی
توضیحات روی نمودار درج شده دوستان یادتونه قبلا گفتم این محدوده قرمز رو رد کنه چه اتفاقی میوفته یا کندل هفتگی بسته بشه چی میشه ؟
نا گفته نمونه من خودم یکی از معامله گران در دام افتاده بودم در ناحیه قرمز
و انتخاب گزینه
خوب اینجا خودش رو رسوند به ناحیه ای که قبلا انتظارشو داشتیم.
از اینجا به بعد باید ببینیم واقعا قیمت میخواد چه کاری انجام بده اصلاح بکنه در همینجا یا نه ممکنه ناحیه باکس بالارو بشکنه.
خیلی ناحیه مهمی هست.
و انتخاب گزینه
#تحلیل هفتگی
توضیحات و نظر شخصی
سلام خدمت دوستان عزیز،
در این پست یک تحلیل بلندمدت ارائه میدهیم تا دوستان عزیز با آگاهی و هوشیاری بیشتری از روند احتمالی بیتکوین مطلع باشند.
لازم به ذکر است که دلیل تمرکز بنده بر تحلیل در تایمفریمهای هفتگی و بلندمدت این است که این نوع تحلیلها بسیاری از نوسانات و نویزهای بیاهمیت بازار را فیلتر میکند. یکی از دلایل حرفهایتر بودن این روش نیز همین موضوع است؛ یعنی تلاش میکنیم تحلیلها را تا حد ممکن دقیقتر، بهینهتر و بدون تأثیر نویزهای کوتاهمدت ارائه دهیم. از دوستان هم درخواست میشود در مواجهه با نوسانات روزانه و ساعتی، از تصمیمگیریهای هیجانی پرهیز کنند.
همانطور که در تحلیلهای قبلی مشاهده کردهاید، تحلیلها بهصورت مرتب بهروزرسانی میشوند و تا حد زیادی مطابق پیشبینیها پیش رفتهاند. به همین دلیل، داشتن دیدگاه بلندمدت—بهویژه برای سرمایهگذاران—بسیار مناسبتر است. باور کنید معامله در تایمفریمهای بلندمدت معمولاً با استرس کمتر و آرامش بیشتری همراه است.
حالا بدون حاشیه بیشتر، برویم سراغ اصل تحلیل و سناریوهایی که در نظر گرفته شدهاند.
برای بیتکوین سه سناریو در نظر گرفته شده است. دو سناریوی اول تقریباً مشابه هستند و از نظر بنده سناریوهای اول و دوم محتملتر به نظر میرسند. در صورت تحقق این سناریوها، انتظار ادامه یک روند صعودی را خواهیم داشت.
اما در صورتی که سناریوی سوم اتفاق بیفتد، احتمال ورود بازار به یک محدوده رنج (نوسان خنثی) وجود دارد.
در هر صورت، تحلیلها بهطور مرتب بهروزرسانی خواهند شد تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند. همچنین اگر تمایل داشتید برای هر ارزی در تایمفریم ساعتی، روزانه یا لحظهای تحلیل دریافت کنید، میتوانید در تاپیک زیر درخواست خود را ثبت کنید تا حتماً بررسی شود.
درخواست تحلیل خودتون رو ارسال کنید حتما برسی میشه
![]()
وضعیت کلی
- تایم فریم > هفتگی
- کیفیت چارت و تحلیل > عالی
- روند > به صورت کلی هنوز نزولی هست برای بلند مدت
- قدرت > ما قدرت رو در صعود پیش بینی میکنیم اما بازهم نیاز به صبر هست
- انتظار ما از بازار > صعودی و رشد بیت کوین
سناریو ها
- چنانچه ضعیف قیمت به سمت پایین حرکت کنه (اصلاح کنه) طبق سناریو اول میتونه بیت کوین قیمت های بالاتر رو ببینه
- سناریو دوم مثل سناریو اول هست با این تفاوت که ممکنه از سطح رد کنه و بعد اصلاح کنه
- سناریو سوم در صورتی ممکنه اتفاق بیوفته که بیت کوین از همین قیمتی که هست به شدت نزولی بشه و اگر این اتفاق بیوفته احتمال داره که بیت کوین تا ناحیه پایین بیاد و رنج بشه
توصیه تحلیلگر
- بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت یا خبر امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد.میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!
- بهترین رفتار، رفتار پویا، در بازار هست البته با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه!
سلب مسئولیت
بازار های مالی، مخصوصا ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هست، تصمیم گیری برای ورود با معامله گر هست، مراقب از بین رفتن دارایی خود با رعایت مدیریت ریسک باشید!
جهت تبادل نظر درمورد ارز ها کلیک کنید![]()
و انتخاب گزینه
از تحلیل های ما جا نمونید.![]()
سلام خدمت دوستان عزیز، تحلیل همیشه بر پایهی احتمالات و سناریوهاست، نه پیشگویی قطعی.
در تمام تحلیلهای قبلی هم قدمبهقدم نمودار را بررسی میکردم و توضیح میدادم اگر فلان سطح شکسته یا حفظ شود، سناریوی بعدی چیست — و خوشبختانه بیشتر حرکات بازار دقیقاً مطابق همین پیشبینیها پیش رفت.
هدفم همیشه آگاهسازی و دید بلندمدت بوده، نه دادن سیگنال خرید و فروش قطعی.
نقل قول از تحلیلهای قبلی و متوجه شدم میخواد به سمت بالا حرکت کنه یا پایین و نتیجه :
و بعد که خودشو رسوند به این ناحیه، ۳ سناریوی احتمالی رسم کردم و مثل تحلیل قبل، هر کدوم که قرار باشه اتفاق بیفته همون رو دنبال میکنیم؛ سه سناریویی که تعریف شده فقط جهت این هست که کاربر آگاه باشه ممکنه قیمت چیکار کنه، و تاکید کردم ۲ سناریوی اول احتمالا اتفاق بیوفته.
دوستان هر سوالی یا ابهامی داشتند در تاپیک زیر میتونیم گفتگو کنیم و نمودار رو تخصصیتر و جزئیتر بررسی کنیم ![]()
بیتکوین احتمال دارد بخواهد وارد فاز اصلاح شود در تایم فریم هفتگی - تحلیل فنی بهزودی منتشر خواهد شد.
سناریو اخیر ظاهرا داره اتفاق میافتد.یعنی سناریو 1 ببینیم
>>
حالا بریم سراغ تحلیل اتفاقات این هفته
#تحلیل بلند مدت
توضیحات و نظر شخصی
سلام خدمت دوستان عزیز،
الان روی چارت هفتگی بیتکوین، بعد از چند کندل صعودی قوی، کندل آخر نشانه ضعف خریدارها رو نشون میده (بدنه کوچیک و سایه بالایی)، یعنی احتمال اصلاح زیاده.
زون بنفش روی چارت یک ناحیه حمایتی مهمه که قبلاً مقاومت بوده و الان میتونه نقش حمایت رو بازی کنه؛ حدوداً تو محدوده ۷۴۵۰۰ تا ۷۶۵۰۰ قرار داره. بهخاطر همین منطقیه انتظار داشته باشیم قیمت از محدوده فعلی (حدود ۸۰۵۰۰) کمی پایین بیاد و یه اصلاح تا این ناحیه انجام بده.
پس فعلاً در فاز اصلاح هستیم، خرید در همین حوالی ریسک بیشتری داره. بهتره صبر کنیم ببینیم وقتی قیمت به زون بنفش رسید چه واکنشی نشون میده:
اگر اونجا کندلهای برگشتی خوب و علائم قدرت خریدار دیدیم، میشه دوباره چارت رو بررسی کرد و سناریوی صعود رو بهروز کرد؛ اگر این ناحیه با قدرت شکسته بشه، باید سناریوی نزولیتری در نظر گرفت.
وضعیت کلی
- تایم فریم > هفتگی
- کیفیت چارت و تحلیل > عالی
- روند > نزولی با زدن اصلاح مشخص میشه داره صعودی میشه یا خیر
- قدرت >صعودی
- انتظار ما از بازار > اصلاح روی ناحیه بنفش و حرکت به سمت بالا(بعدا باید برسی شه)
سناریو ها
- در حال حاضر طبق تحلیل های قبلی و 3 عدد سناریو تعریف شده.سناریو 1 رو دنبال میکنیم در صورتی که تغیر جدیدی ایجاد بشه منتظر تحلیل جدید باشید.
توصیه تحلیلگر
- بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت یا خبر امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد.میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!
سلب مسئولیت
و انتخاب گزینه
نقل قول از تحلیل اخیر،
همانطور که عرض کردم، شروع اصلاح بود. حالا باید منتظر بمانیم ببینیم واقعاً میخواهد اصلاح کند یا خیر. اگر اصلاح باشد، میتوانیم برای خرید روی آن حساب کنیم.
نتیجه تحلیل اخیر که عرض کردم قیمت خودش رو میتونه برسونه به ناحیه بنفش ![]()
تحلیل اخیر فعلاً تغییری نکرده و در حال اصلاح هستیم؛ چنانچه اتفاق جدی رخ دهد، تحلیل در همین صفحه آپدیت میشود.
و انتخاب گزینه
#تحلیل هفته ای و کوتاه مدت
توضیحات و نظر شخصی
سلام خدمت دوستان عزیز،
بیت کوین در ناحیه مهمی قرار دارد؛ یعنی جایی است که تکلیف خود را مشخص میکند که بالاخره میخواهد در بلندمدت از همینجا صعود کند یا اینکه میخواهد تا باکس بنفش کف چارت هفتگی بریزد.
بههرحال دو سناریو داریم و همچنین سرنخهایی که اگر اتفاق بیفتند را هم توضیح میدهم؛ اینکه اگر چه بشود، چه میشود.
سنگین بود، میدانم.
و البته در تایم روزانه، واقعیت این است که قدرت به سمت نزول است و هرچند نسبت به قبل قدرت فروش بیشتر هم شده، اما بازار همیشه رکب میزند، مخصوصاً ارز دیجیتال که خودم خیلی از آن رکب خوردهام؛ باز بهخصوص اینکه در ناحیه مهم و تاریخی هستیم.
وضعیت کلی؛ سناریوها را در پایینتر بخوانید که بهصورت خلاصه نوشته شده تا بهتر متوجه شوید.
وضعیت کلی
- تایم فریم > کوتاه مدت و بلندمدت (هفتگی و روزانه)
- کیفیت چارت و تحلیل > خیلی خوب
- روند > روزانه نزولی، هفتگی هم نزولی است اما در ناحیهای هستیم که تکلیفش تا هفتههای بعد مشخص میشود (یعنی ممکن است حتی در تایم روزانه شاهد رنج زدن و نوسانات خنثی باشیم)
- قدرت > روزانه نزولی، هفتگی (نشانههایی از ضعف در نزول)
- انتظار ما از بازار > در تایم هفتگی واقعاً هیچ انتظاری نداریم و باید منتظر بمانیم، اما در تایم روزانه انتظار ما نزول بیشتر است؛ البته مشروط به اینکه فردا یا پسفردا کندلی مانند شماره ۱ روی تصویر ببینیم که آن نقطه ورود برای نزول خواهد بود. اما توجه داشته باشید که در ناحیه مهمی هستیم؛ ممکن است بازار این کندل را برای نزول بزند و روز بعد خریداران وارد شوند و باعث فریب (رکب) شوند، بنابراین قدرتمندترین ابزاری که داریم مدیریت ریسک است؛ این ذات بازار است.
سناریو ها
- روزانه باید کندلی مثل شماره 1 بزند تا نقطه ورود اوکی و آماده شود، و برای روزانه فعلاً فقط یک سناریو وجود دارد که آن هم نزولی است.
- هفتگی: چنانچه کندل هفتگی در این هفته یا هفتههای اخیر را پایین کندل شادو بزرگی ببینیم، مثل کندل قبل از چارت هفتگی که شادو دارد، سناریوی ما به اصطلاح صعودی میشود و در نتیجه تایم هفتگی نسبت به روزانه حرف اول را میزند؛ در نتیجه روزانه کلاً منتفی میشود و رنج میکشد. این همان جایی است که مدیریت سرمایه و ریسک به دادتان میرسد.
نکته : دلیل این که هفته ای حرف اول رو میزنه الان خوده چارت بهتون میگه!!
واقعا چارت روزانه با هفتگی رو مقایسه کنید؛ کدومش تمیزتر حرکت میکنه و بدون نویز شادو ؟ خب قطعا هفتگی خیلی خوشساختارتر و تمیزتر حرکت میکنه. به همین دلیل هست که من همیشه میگم تایمفریم بالاتر، بهتر و بدوننویزتر هست و البته هدفم هم تحلیل هفتگیه.
توصیه تحلیلگر
سلب مسئولیت
تحلیل اخیر و مرتبط با این تحلیل:
و انتخاب گزینه
نقلقول از تحلیل قبلی در تایم روزانه که انتظار ریزش داشتیم، نتیجه را با هم ببینیم:
![]()
و اما نتیجه تحلیل و انتظار ما از بازار که ریزشی بود نقطه زنی رو ببینید.
این قدرت کندلخوانی است دوستان، قابل توجه عزیزانی که به تحلیل تنها با کندل اعتقاد ندارند!
الان هم احتمال دارد که قیمت برگردد؛ یعنی یا اصلاح کند یا از همینجا تغییر روند دهد. فعلاً اینطور میبینمش؛ باید زمان بگذرد تا ببینیم آیا مثل قبل حرکت نزولی خواهد داشت یا خیر.
و انتخاب گزینه
توضیحات و نظر شخصی
سلام خدمت دوستان عزیز،
بیتکوین در تایم ماهانه در ناحیه مهمی قرار دارد و قدرت فروشندهها در پشت قیمت قابل مشاهده است.
درواقع در ماهانه روند صعودی تمام شده (البته ۵ ماه پیش این اتفاق افتاده).
الان با بستهشدن کندل ماهانه به همین شکل، احتمال نزول بیشتر است(20 روز مانده تا بسته شدن)
وضعیت کلی؛ سناریوها را در پایینتر بخوانید که بهصورت خلاصه نوشته شده تا بهتر متوجه شوید.
وضعیت کلی
- تایم فریم > بلندمدت (ماهانه)
- کیفیت چارت و تحلیل > خیلی خوب
- روند > نزولی (در صورتی که کندل ماهانه همینطور قرمز و قدرتمند بسته بشه، احتمال نزول بیشتر است)
- قدرت > نشانههای نزول بیشتر در ماهانه (کوتاهمدت ممکنه حتی صعود کنه ما فعلاً بلندمدت رو میبینیم)
- انتظار ما از بازار > انتظارات ما از بازار در تایم ماهانه ریزش بیشتر است.
سناریوها
- چنانچه کندل ماهانه به همین صورت بسته بشه احتمال نزول بیشتر است تا ناحیه مشخصشده؛ در صورتی که بخواد برگرده به سمت بالا در تایمهای هفتگی و روزانه مشخص میشه.
توصیه تحلیلگر
- بازارهای مالی پویا هستند و با شکلگیری قیمت یا خبر، امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد. میتوان انتظار تحلیلی را تغییر یا بهروز کرد؛ دقیق مثل بازی شطرنج!
- بهترین رفتار، رفتار پویا در بازار است، البته با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه!
سلب مسئولیت
بازارهای مالی، مخصوصاً ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هستند. تصمیمگیری برای ورود با معاملهگر است؛ مراقب از بین رفتن دارایی خود با رعایت مدیریت ریسک باشید!
با زدن دکمه قلب یا لایک به ما انرژی بدهید.
و انتخاب گزینه
از تحلیلهای ما جا نمونید. ![]()