📊تحلیل بسیار مهم تتر به ریال (شماره 31)

درود خدمت دوستان و همراهان عزیزم در آکادمی چشم آپولو :heart:

:white_check_mark: بدلیل افزایش قیمت و نگرانی هایی که دیدم و چندین درخواست پشت سرهم، نیاز دیدم که یک تاپیک برای آپدیت تحلیل تتر قرار بدم و از دید تکنیکال و اقتصاد کلان براتون تحلیل رو انجام بدم.

:bar_chart: در تحلیل قبلی که جزو اولین تحلیل هایی بود که در هاب قرار دادم روی 143 هزار تومان پیشنهاد خرید دادم و همچنین در 153هزارتومان هم در کلاب 1% آپولو که بحث شد پیشنهاد خرید رو دادم.

:double_exclamation_mark: متاسفانه افزایش قیمتی که از دیروز در تتر رخ داد واقعا شوکه کننده بود به همین جهت صبر کردم که هیجانات کمی بخوابه تا بتونم در فضای علمی و تحلیلی این موضوع رو براتون بررسی کنم.

:money_bag:مهم ترین موضوع اینکه نقدینگی و چاپ پول دولت ظرفیت رشد شدید داره

قیمت تتر و دلار جریان ثابتی هست، نقدینگی و چاپ پول به دلیل هزینه‌های دولت ایجاد میشه و نقدینگی رو رشد میده. بانک مرکزی که دلار رو سعی می‌کنه کنترل کنه، الان خیلی دیتای دقیقی نداریم که قراره چیکار کنه.

:high_voltage:3 نقطه مهمی که قیمت تتر ازش تاثیر میگیره:

:one: تاثیر اول از هزینه‌های دولت

:two: تاثیر دوم از اقدامات بانک مرکزی

:three: تاثیر سوم کسری تجاری هست: تراز تجاری با صادرات و واردات تعیین میشه، پتروشیمی وقتی صادرات نداره کسری تجاری اتفاق میفته.

:key: در سناریو توافق:

اگر پول‌های بلوکه شده آزاد شده بیاد، یک پولی میاد دست بانک مرکزی. اگر توافقات بیشتر بشه، بخشی از هزینه‌های جنگی رو جبران میکنه و آسیب‌های زیرساختی رو برطرف میکنه.اما مسئله اینجاست که وضعیت فعلی قیمت نفت و طلا، سناریو جنگ اقتصادی رو نشون میده که دو کشور توانایی اقتصادی همدیگر رو در حال محک زدن هستن.

:light_bulb: به دید کل ماجرارو اگر ببینیم اینه که دولت چقدر هزینه‌هاش رو کنترل کنه و بانک مرکزی چقدر دلار داره که در بازار عرضه کنه.

سال قبل ۳۰ درصد رشد نقدینگی داشتیم، امسال این می‌تونه تا ۵۰ درصد بره. این چی رو نشون میده؟ تتر پتانسیل رشد تا ۲۳۰ تومن هم داره.

:chart_decreasing: سطوح تکنیکالی مهم

مهم ترین سطح تتر مقاومت 165 هست، اگر کندل هفتگی در این نقطه بسته بشه تارگت های 183 و 200 نقاط مهم واکنشی برای سیو سود هستن.اینکه الان تتر بخریم تا قبل بسته شدن کندل هفتگی رو توصیه نمیکنم چون 5 هفته متوالی بالای این خط شدو کرده و برگشته پس برای خرید و تشکیل ناحیه جدید برای اضافه کردن حجم صبور باشید.

:light_bulb: نکته مهم برای دارندگان تتر

کسایی که تتر از قبل دارن، روی ۱۸۰ می‌تونن سیو سود کنن، حجم کم کنن و ببرن بازارهای دیگه مثل طلا.

:prohibited: الان وقت نوسان‌گیری نیست

به هیچ عنوان دنبال نوسان گیری از تتر نباشید. به امید ۱۰ درصد سود میری یهو می‌بینی ۲۰ درصد داری ضرر می‌کنی، چون هیچ سناریویی ۱۰۰ درصدی نیست.

:white_check_mark: در نهایت عرض کنم که هدف اول این پست آموزشی و تحلیلی هست و پیشنهاد سرمایه گزاری نیست. مسئولیت هرگونه سرمایه گزاری بر عهده خود شماست.

ارادتمند
:books: مهندس آرین طراز
:graduation_cap: آکادمی چشم آپولو

19 لایک‌کرده

سلام

بسیار متشکرم جناب مهندس

لطف کردین

خیلی کاما و مفید بود

1 لایک

خواهش میکنم
سپاس از توجه شما

2 لایک‌کرده

سلام و درود مهندس

با توجه به افزایش قیمت 10% امروز و قیمت حال حاضرش که حدود 176 تومان هست نقطه ورود به نظرتون کجا میتونه باشه؟

2 لایک‌کرده

اما خوب قبل این که بخواد صعود کنه من فهمیدم و خریدم :sweat_smile: :rofl:

بابت تحلیل اقتصاد کلان و فاندامنتال مچکرم خوب بود :heart:

2 لایک‌کرده

البته تتر هم خرید زدم بعلاوه نقره مثل هم هستند حرکات قیمتیشون

طلا نقره دلار تتر

1 لایک

سلام ایپ رو تحلیل میکنید

درود فرداد عزیز

ببینید الان که خرید رو توصیه نمیکنم،چون شدو قرمز قبلی روی چارت برای خیلیا درس سنگینی شد

من منتظر میمونم که کندل هفتگی ببنده، اینجوری تحلیلمون معتبر تر میشه

میتونید در پولبک به خط زرد سفارش خرید بذارید اگر کندل این هفته همین شکل بست

اما اینکه شدو کنه و دوباره برگرده زیر این محدوده دور از انتظار نیست واقعا

1 لایک

به به مبارکه شاهین جان:star_struck:

عزیزدلی ممنونم از انرژی مثبتت:heart:

1 لایک

سلام و درود

داخل تاپیک کلاب ۱٪ آپولو بفرستید اونجا تحلیل کنم:fountain_pen:

اینجا اجازه بدید منحصرا درباره تتر بحث و گفت و گو کنیم

سلام.آپولو جان نظرت در مورد سقوط آزاد تتر چیه…؟

1 لایک

استاد سپاس فراوان بابت ارائه تحلیل تون :sparkling_heart:

1 لایک

درود مهرداد جان

من دور از انتظار نمیبینم که کندل این هفته مثل اون کندل قبلی با شدو خیلی بلندی برگرده مجدد زیر مقاومت و به قول خودت سقوط آزاد کنه

برای همین ترجیحم بر اینه که کندل هفتگی بسته بشه بالای مقاومت ۱۶۵ و بعد برای ادامه روند تصمیم قطعی بگیریم

تحلیل خودت از تتر چی هست مهرداد عزیز

ممنونم فرداد عزیز از توجه و انرژی خوبت:heart:

من رو ۶۵ ،۶۷ زده بودم.پیش بینی کرده بودم این عدده الانو.ولی یه تلله حس میکنم.دیشب حساب کردم دوروبرای ۵۳،۵۵ دیدمش

4 لایک‌کرده

آقای آپلود شما گفتین ایپ کوین ریزشی هست من رو ۲۵فروختم الان ۲۸هست چرا تحلیل میزارین جمع کنید بابا

سلام امروز اوضاع تتر را چطور می بینی

1 لایک

درود حسین عزیز
اینجا نظرم رو نوشتم یکی از دوستان پرسیده بودن

1 لایک

چون همیشه تحلیلات را می خوانم ‌و با منطق صحبت می کنی برای همین نظرات برای تصمیم‌گیری خودم مهم هست ..ممنونم

1 لایک