alpha
(ایتالیک بوترین)
می 3، 2026، 6:28ق.ظ
1
سلام به همه اینجا قراره آپدیتایی که از چارت اتریوم دارم رو براتون تا جایی که بتونم بذارم. تمرکز اصلیم فقط رو همین جفت ارزه و اگر حمایت کنین باقی جفت ارزا رو هم تا حد امکان پوشش میدم.
بریم که داشته باشیم وضعیت فعلی اتریوم رو در تایم فریم 1 روزه در سومین روز از ماه مه 2026:
این چارت به نظرم هنوز تکلیفش به صورت واضح مشخص نیست.
اگر بخوام با گذشته خودش مقایسش کنم میتونم به 2022-2023 در تایم هفتگی اشاره کنم:
در حال حاضر موقعیت من برای اتریوم صبر کردن برای رسیدنش به این محدوده سبز رنگه و بعد رسیدنش به این محدوده در موردش تصمیم خواهم گرفت.
10 لایککرده
alpha
(ایتالیک بوترین)
می 4، 2026، 6:36ق.ظ
2
آپدیت تحلیل اتریوم در ۱۴ اردیبهشت (۴ می):
با وجود گارد شبهصعودی بازار و بیت کوین، دقیقا از همون خط مقاومتی که در تحلیل اولیه کشیده بودم اتریوم ریجکت شده.
سناریوی گفته شده هنوز شکست نخورده و به قوت خودش باقیه. هنوز منتظر رسیدن اتریوم به محدوده سبز رنگ هستم جهت خرید نهایی.
4 لایککرده
alpha
(ایتالیک بوترین)
می 4، 2026، 6:41ق.ظ
3
کی این سناریویی که گفتم شکست میخوره؟
وقتی اتریوم با کندل روزانه قوی بالای ۲۴۸۰ بسته بشه. تو اون حالت منتظر خرید میمونم وقتی که به ۲۴۰۰ (خط مقاومت فعلی) بخواد پولبک بزنه.
اگر اون اتفاق افتاد درباره تارگتهای صعودیش خواهم نوشت. فعلا ولی همچنان برای من اتریوم نزولیه تا به محدوده برسه.
5 لایککرده
alpha
(ایتالیک بوترین)
می 7، 2026، 4:52ب.ظ
4
آپدیت 17 اردیبهشت:
منتظر رسیدن به محدوده مشخص شده باشید و خریدهاتون رو در اون محدوده انجام بدید
این تحلیل فقط برای معامله اسپات هست و اصلا روش پوزیشن لانگ/شورت نزنین.
4 لایککرده
alpha
(ایتالیک بوترین)
می 9، 2026، 3:58ب.ظ
5
این دوتا کندل تو دو روز گذشته کندلای عجیبی بودن. تکلیف اتریوم این هفته مشخص میشه.
2 لایککرده
alpha
(ایتالیک بوترین)
می 16، 2026، 7:08ق.ظ
6
آپدیت اتریوم 26 اردیبهشت:
طبق تحلیل داره همه چی پیش میره.
3 لایککرده
alpha
(ایتالیک بوترین)
می 16، 2026، 7:10ق.ظ
7
آپدیت بازار:
از نظر فاندامنتال بازار داره نشونههای خوبی برای بلندمدت صادر میکنه. مهمترین نشونه هم تصویب قانون شفافیت CLARITY بود.
[unnamed]
چرا سرعت ۵۰ میلیثانیهای ربات شما دیگر کافی نیست؟
اگر فکر میکنید با داشتن سریعترین رباتهای معاملاتی و شکار توکنهای ترند سولانا در ۵۰ میلیثانیه برنده بازار هستید، سخت در اشتباهید. واقعیت تلخ این است که تکنولوژی تنها نیمی از نبرد است. در حالی که شما به دنبال «نقدینگی خروجی» (Exit Liquidity) در شبکه هستید، سنای آمریکا در حال پر کردن زمین بازی با بتن قانونگذاری است. تضاد اصلی سال ۲۰۲۶ دیگر بین سرعت تراکنشها نیست، بلکه تضادی است بین پیشرفت فنی و موانع قانونی موسوم به قانون کلاریتی…
3 لایککرده
alpha
(ایتالیک بوترین)
می 23، 2026، 7:50ق.ظ
8
تحلیل اولیه fail شده و سطوح حمایتی شکسته شدن و حتی پولبک هم بهش انجام شده.
انتظار ریزش تا 1750 - 1800 دلار
1 لایک
alpha
(ایتالیک بوترین)
جون 1، 2026، 2:26ب.ظ
9
اوضاع اتریوم تو ماهانه جالب نیست
این کندل، کندل قبلی رو اینگالف کرده و در بهترین حالت اتریوم یه دوجی با شدوهای بلند میگیره این ماه.
2 لایککرده
alpha
(ایتالیک بوترین)
جون 1، 2026، 2:27ب.ظ
10
حدس من برای ماه میلادی اینکه زیر 1750 دلار یه شدو میزنیم ولی کندل بالای این خط در انتهای ماه بسته میشه.
2 لایککرده