ببینید عزیزان قیمت انس جهانی طلا بر روی یک حمایت داینامیک سوار شده بود و داشت حرکت می کرد که یه مدت پیش شکست و الان در محدوده ۴۵۲۰ قرار گرفته
به زودی جهت پولبک به خط حمایت داینامیک به سمت محدوده ی ۵۷۵۰ روانه خواهد شد .
در طلا حرکت از محدوده ی ۴۵۲۰ تا ۵۷۵۰ در واقع صعود طبق روال طبیعی نیست بلکه اصطلاحا تله گاوی بهش میگن و نهنگ ها بخش اعظمی از دارایی خود را در ۵۷۵۰ تقدیم بازار خواهند کرد
من خروج از طلا رو رقم ۵۷۵۰ اعلام کردم تا فرصتی برای خروج از طلا برای کسانی باشد که بصورت فیزیکی خرید و فروش می کنند و الا شاید نهنگ ها طی یک شادو چند ساعته بخوان ۶۰۰۰ رو هم ببینه
اما ریزش بعد از آن برای کسانی که نتوانند خروج بزنند فاجعه بار هست
خیلی خلاصه عرض می کنم شرایط الان طلا عین بورس داغ ایران در ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ هست
چرا باز اونا وقتی تحلیل یک تحلیلگر رو می بینن باز یه دانشی دارن یه دودوتا چارتا می کنن یا اینکه می پذیرن یا خیر چون قطعا یک مقدمه و دانشی دارن پس مبتدی نیستن
اما امثال شما چون هیچ زمینه ای در رابطه با تحلیل یا بررسی تحلیل یک تحلیلگر ندارید سریعا جبهه می گیرید و نه تنها خودتون آسیب می بینید بلکه موجب گمراهی و سردرگمی بسیاری از افراد حاضر میشید
يادته اول به اسم يه نفر ديگه اومد بعد شدی ابرتحليلگر و درآخر مستربياتي؟! از روزي كه اومدي همه ي تاپيك هاتو ميخوندم و تو تاپيكِ دوج يادمه خودم سوال پرسيدم.
اگه ميخواي تو هاب باشي مثل بچهی آدم فعالیت کن یا نگاه کن! هرچندوقت یکبار تاپیک های م زخرف باز نکن. به آریا نرسیدی الان اومدی رو سویی و طلا؟!