تحلیل قیمت انس جهانی طلا

سلام

قیمت انس جهانی در محدوده ی حساسی قرار گرفته

ببینید عزیزان قیمت انس جهانی طلا بر روی یک حمایت داینامیک سوار شده بود و داشت حرکت می کرد که یه مدت پیش شکست و الان در محدوده ۴۵۲۰ قرار گرفته

به زودی جهت پولبک به خط حمایت داینامیک به سمت محدوده ی ۵۷۵۰ روانه خواهد شد .

در طلا حرکت از محدوده ی ۴۵۲۰ تا ۵۷۵۰ در واقع صعود طبق روال طبیعی نیست بلکه اصطلاحا تله گاوی بهش میگن و نهنگ ها بخش اعظمی از دارایی خود را در ۵۷۵۰ تقدیم بازار خواهند کرد

سعی کنید مدیریت کنید تا در باتلاق طلا گیر نکنید

پس از رسیدن به ۵۷۵۰ پولبک تمام خواهد شد و فاجعه ی بزرگ ریزش طلا شروع خواهد شد

از نظر بنده انس جهانی ۷۰ درصد از ارزش خود را از دست خواهد داد

:frowning::cry::cry::cry::frowning::frowning::frowning::frowning::frowning::frowning:بیچاره مردم

مارکت کپ طلا عدد نجومی. هفتاد درصد. خیلی خیلی خیلی هست این اتفاق نمیفته

1 لایک

سلام و احترام کمی صبور باشید بعد از سه یا چهارماه برمی گردیم می بینیم چه اتفاقی افتاده

1 لایک

من خروج از طلا رو رقم ۵۷۵۰ اعلام کردم تا فرصتی برای خروج از طلا برای کسانی باشد که بصورت فیزیکی خرید و فروش می کنند و الا شاید نهنگ ها طی یک شادو چند ساعته بخوان ۶۰۰۰ رو هم ببینه

اما ریزش بعد از آن برای کسانی که نتوانند خروج بزنند فاجعه بار هست

خیلی خلاصه عرض می کنم شرایط الان طلا عین بورس داغ ایران در ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ هست

مراقب باشید مراقب باشید مراقب سرمایه تان باشید

1 لایک

خوشبختانه همزمان با ریزش نرخ طلا ، قیمت دلار هم با طلا در این سقوط بزرگ همراه خواهد بود

در واقع ارزش پول ایران بعد از مدت ها تا حدودی تقویت خواهد شد

اگر از کارشناسانی هستند که نظرشون رو در رابطه با ارتباط بین دلار و نرخ خودرو اعلام کنن بسیار کارگشا خواهد بود

از نظر بنده بدلیل افت قیمت خودروهای وارداتی تاثیر مستقیم بر نرخ خودرو داخلی خواهد گذاشت شاید بهتر باشه در خرید خودرو زیاد عجله نشود

و ضمنا با رسیدن قیمت انس جهانی به ۵۷۵۰ قیمت دلار بالاتر از ۲۰۰۰۰۰ تومان خواهد بود

1 لایک

آقای مستر این ریزش ک میگی الان اتفاق افتاده‌یا اول می‌ره برا 5750بعد ریزش میکنه

آقای مستر نقره چی من 139تا نقره دارم الان حدود 110ملیون ضررم ب نظرت به قیمت 12900یا 12880که خریدم بوده میرسه که اونجا سر برسر خروج بزنم

سلام انس جهانی طلا ابتدا تا ۵۷۵۰ صعود خواهد کرد سپس سقوط سنگین

عجله نکنید همزمان با رسیدن انس جهانی طلا به ۵۷۵۰ از نقره خروج بزنید نترسید نه تنها ضرر نمی کنید بلکه سود خواهید کرد

اگر خریدتون به صورت دیجیتال هست و فروش راحته

و اگر دوست دارید خیلی سریع ضررتون جبران بشه

بفروشید و ارز سویی بخرید که تا شب با پامپ ۱۰۰ درصد رشد قیمت خواهد داشت

البته قبل از شروع پامپ باید این جابجایی انجام بشه

1 لایک

کسانی که تازه به تاپیک ملحق میشید مطالب اولیه که در بالا اومده رو مطالعه کنید بسیار مهم هست

فدات شم این حرف ها رو باید با مدرک بگید که طلا هفتاد درصد ریزش می‌کنه. سویی صدر صد رشد.
خیلی از دوستان مبتدی هستند و این موضوع رو جدی می گیرند

دوباره شروع شد

مدرک سویی رو همین امشب میگیری

بعد مدرک سویی مهر تایید باشه بر انس جهانی طلا خوبه ؟

جالبه اینجور مطرح میشه!

اینجا برخی از دوستان مبتدی هستن !

ببخشید شما از همه ی دوستان مبتدی تری

چرا باز اونا وقتی تحلیل یک تحلیلگر رو می بینن باز یه دانشی دارن یه دودوتا چارتا می کنن یا اینکه می پذیرن یا خیر چون قطعا یک مقدمه و دانشی دارن پس مبتدی نیستن

اما امثال شما چون هیچ زمینه ای در رابطه با تحلیل یا بررسی تحلیل یک تحلیلگر ندارید سریعا جبهه می گیرید و نه تنها خودتون آسیب می بینید بلکه موجب گمراهی و سردرگمی بسیاری از افراد حاضر میشید

آقا ما مبتدی طلا هفتاد درصد ریزش. با چه منطقی آخه.

ابتدا اینکه طلا تا ۵۷۵۰ میره بعد سقوط می کنه

دوم هم کمی دانش تکنیکال لازمه

ما الان از نظر موجشماری در موج ۴ از ۵ از ۵ قرار گرفتیم

ریزش و اصلاح قیمتی تمام ارزها ، طلا و دلار رو در موج ۵ از ۵ از ۵ شاهد خواهیم بود

انس با ۱۸۵۰

بیت کوین ۲۵۰۰۰

و …

يادته اول به اسم يه نفر ديگه اومد بعد شدی ابرتحليلگر و درآخر مستربياتي؟! از روزي كه اومدي همه ي تاپيك هاتو ميخوندم و تو تاپيكِ دوج يادمه خودم سوال پرسيدم.

اگه ميخواي تو هاب باشي مثل بچه‌ی آدم فعالیت کن یا نگاه کن! هرچندوقت یکبار تاپیک های م زخرف باز نکن. به آریا نرسیدی الان اومدی رو سویی و طلا؟!

2 لایک‌کرده

اینها هدفشون مشخصه به جز مسموم کردن فضای تاپیک هدف خاصی ندارن

من بهشون بی اعتنایی می کنم

ایضا شما