تحلیل قیمت انس جهانی طلا

دقيقا يه مدل حرف زدنت همينه كه بقيه رو مخاطب قرار بدي و تحت تاثيرشون بزاري با آرامش! اتفاقا من مبتديم كه خودمم به واسطه ي تو دوج كوين خريده بودم تو تاپيكِ دوج كوينت اما خداروشكر زود متوجه شدم با آگاهيِ دوستان فروختم و ضرر نكردم. ميخواي اينجا باشي فقط نگاه كن و بقيه رو گول نزن!!

ببخشید مگه قیمت دوج کوین پایین اومده؟؟؟؟!!!

اون زماني كه تو تارگت ميدادي با پرايس اكشن و اين چيزا موجِ فلان فلان، بله پايين اومده بود! هيچكدوم به زمان هايي كه گفتي نخورد، آريارو كه يادت نرفته ديگه؟؟!!

الان آريا ٢ماه ديگه پامپ كنه نكنه هي ميخواي منم منم كني؟ بالاخره هر ارزي احتمالِ بالا پامپ ميكنه. مهم اون زماني بود كه هي با اعتماد بنفس ميگفتي. دوج هم هم همين بود.

پيام داده بودي (كه الان پاك كردي) اگه ايندفعه آريا اينجوري نشد من نمياممم! رفتي بعد از ١هفته ١٠روز اومدي كه چي؟

بس کنید دیگه هر سری با یه اسم و تاپیک میایید میگید تا شب این ارز پامپ میکنه یه عده هم گول میخورن میرن میخرن و دیگه پیداتون نمیشه

از بیت کویین و شیبا و اریا چه خبر؟ پامپی که گفتی هنوز نشده

2 لایک‌کرده

جهت پيوستگي مطالب:joy:

چقدر اين قضيه رو مخت بود كه وسطِ تحليل هاي فيكت كسي حرف ميزد

از اين به بعد ٢٤ساعته بالاسرتم ديگه نتوني پيوستگيِ مطالب داشته باشي:joy:

1 لایک

دمت گرم تو همین بالاسر باش مرسی

١٤روز پيش با يه اسمِ ديگه تارگت ١٠٠٪؜ ميدادي الان خودش ٠.١١١ هستش دوج!

آخه مرد نا حسابي كسي كه مثل من بلد نباشه يهو فومو بشه، تو ضرر همرو بفروشه، پولشو تو ميدي؟!!!

1 لایک

تو اينجا كسي رو نميشناسي اما ما همه همو ميشناسيم كه بدونيم كي به كيه:joy::joy:

خوبه اصلا نگفتي ابرتحليلگر من نبودم:joy::joy::joy:

مستر فـيـک :rofl::rofl::rofl:

فکر کنم هر سری خواب میبینی میایی اینجا تعریف میکنی

2 لایک‌کرده

بله دقیقا همینه آفرین برشما

جالبه بدونید

چون من دقیقا میدونستم از کجا قیمت شروع به رشد می کنه بصورت کاملا حرفه ای با اهرم ۱۰۰ به ارز سویی ورود کردم بعدا از میزان سود تصویر میدم

با هر حرکتی بارش دلار داریم

خدایا شکرت

2 لایک‌کرده

حتما تصویر بذارید ما منتظرش هستیم

فعلا تا اینجا

1 لایک

منم ممنونم از شما از لحضه ای که گفتید 0.93 من با اهرم 100 وارد شدم درود برشما

1 لایک

سلام حتما یادم بنداز بعد از معامله امروز بهتون بگم چطور با اهرم بردارید که متضرر یا لیکویید نشید

1 لایک

تاپیک انس جهانی طلا زدی تارگت ۳ ۴ماه میدی بعد راجبه ارز صحبت میکنی؟؟؟

طلایی که همیشه صعودیه؛ اون پایین اومدن ها هم اسمش ریزش نیست اصلاحه! که فرصت ورود میده

درود سعی میکنم چون داخل کارخونه گوشی قاچاقی مییارم و بگیرن پدرمو در مییارن :joy::joy::joy::joy:سعی میکنم یادم نره دوست من

فکر کنم بره تا 2 دلار شما نظرت چیه چیز دیگه ای تو ذهنته؟

من خودم گفتم هدفش ۲ دلار هست

اهدافش رو در تاپیک جدید سویی دنبال کنید

1 لایک

به نفعته تاپیک جدید نزاری قلابی

1 لایک