تحلیل قیمت انس جهانی طلا

زیر بارش دلار مستمع حرفهای دوستان هستم

دوتاشون یک نفرند:joy::joy::joy::joy:ولش کن دیگه بس وقتتو رو این آدم نزار دیگه کامنت دوستان بخونن میفهمن تحلیل گر نیست …

1 لایک

دوستان ببخشید کسی میتونه یه تحلیل روزهای بعد رو در مورد این خریدای دیروزم بهم بده ممنونم از همگی تحلیلگرای عزیز

خیلی پ ر ویه:joy:

خودش ۱۰تا اکانت داره زر میزنه اعصابمو خورد میکنه:joy:

1 لایک

:warning: :warning: :warning:

قابل توجه همه کاربران نا اگاه از بازار های مالی

فقط یک نکته مهم هست: در بازارهای مالی، مخصوصاً بازاری مثل طلا که تحت تأثیر عوامل بسیار زیادی مثل سیاست‌های پولی، نرخ بهره، تورم، وضعیت اقتصاد جهانی و جریان نقدینگی قرار دارد، پیش‌بینی قطعی و با اطمینان از «ریزش شدید و فاجعه‌بار» برای یک بازه زمانی مشخص واقعاً کار درستی نیست.

حتی تحلیلگران بزرگ بانک‌ها و مؤسسات مالی هم معمولاً سناریو مطرح می‌کنند، نه پیش‌بینی قطعی. یعنی می‌گویند اگر شرایط خاصی رخ بدهد ممکن است بازار به سمت خاصی حرکت کند، نه اینکه با قطعیت اعلام کنند چه اتفاقی خواهد افتاد.

در بازار، چیزی که اهمیت دارد مدیریت ریسک و تطبیق با رفتار واقعی قیمت است، نه پیش‌بینی‌های مطلق. بنابراین بهتر است به جای بیان جملات قطعی درباره آینده بازار، تحلیل همراه با دلیل و سناریوهای مختلف ارائه شود تا بحث هم دقیق‌تر و حرفه‌ای‌تر پیش برود.

تحلیل‌های معتبر بیشتر بر اساس سناریوهای احتمالی، بررسی داده‌های موجود، مدیریت ریسک و درک رفتار قیمت بنا می‌شوند. بیان چنین جملات قاطعی، بدون پشتوانه تحلیلی قوی، ممکن است بیشتر جنبه هیجانی یا جلب توجه داشته باشد تا یک تحلیل منطقی و علمی از بازار.

1 لایک

پست اگاه سازی.کاربران :backhand_index_pointing_up:

1 لایک

لطفا آگاه باشید. از بازار

فقط از متخصصان داخل هاب کمک بگیرید.هیجانی عمل نکنید.

استاد شما لطفا نظرتون رو در مورد طلا و نقره میگید ممنون

ما فقط می‌دونیم ممکنه هنوز دلار و طلای داخلی رشد کنه

اما انس طلا و نقره تازه بازار باز شده و باید بررسی شه، هرچند که در حال حاضر داره رنج می‌زنه؛ باید بذارید بیاد پایین.

1 لایک

و البته تحلیل دلار رو اینجا همیشه بروز دریافت کنین

:red_square: تحلیل بلند مدت تتر :red_square: نجفی

1 لایک

فقر تحلیل داره بیداد می کنه

روی پروفایل ها عکسهای خوشگل میزارن و درون از دانش تهی خدایا خودت به داد ملت برس

تفسیر

چارت انس جهانی طلا که در پست قبلی قرار گرفت ؛

در محدوده ی دایره بنفش خط مورب (حمایت داینامیک ) شکسته شده و همیشه روال بر این هست وقتی سطحی شکسته میشه قیمت یکبار به اون نقطه برمی گرده و تاییدیه تغییر جهت رو صادر می کنه که اصطلاحا میگن پولبک

در سطح ۵۷۴۰ در محدوده ی دایره ی زرد پولبک تمام میشه و ریزش عمیق شروع میشه

فاجعه ی جهانی طلا در راه است

1 لایک

نظر همه قابل احترام هست اینجا اما دلیل نمیشه من پست اگاه سازی بنویسم کسی توهین کنه !

اگر پستی که ارسال کردم ایراد داره حتما پیگیری میکنم مشکلاتی که سخنان من داشته روهم بگید …

آقای نجفی کف نقره کجا هست که گفتی در کف ورود بزنید ب خدا سردرد گرفتم 140ملیون ضرر کردم ازش با ضرر فروختم

نکنید این کارو کی گف بفروشید.

یا بخرید.

من پیشنهاد کردم کسایی که نخریدن وایستن کف بخرن کساییم که خریدن نگه دارن نهایتا خواب سرمایه دارین دیگه

همه ما میدونیم تتر نقره طلا رشد میکنه اما باید در جایی بخرید که کمترین خواب سرمایه داشته باشین همین فقط

به به مشاور نجفی

اینم یکی از ضرر دیدگان

بفرما

شما انس خریدید یا ۹۹۹.۹

آقای نجفی منم میخوام طلا بخرم کف طلا کجا هست ؟

من slvon خاک برسرش خریدم