تحلیل بیت کوین حرکت احتمالی بیت کوین

2 لایک‌کرده

بیت کوین 82000یا‌83000یا 84000​:sweat_smile:

ریزش به سمت پایین 73000

4 لایک‌کرده

الان یعنی صعودی هستش یا نزولی؟

سعید جان،بیت روند گرفته و دیگه سمت ۷۳ هزار نمیاد

بیت در تایم دیلی و هفتگی صعودی شده فقط در تایم ماهیانه نزولیه

1 لایک

آقا مجید بیت کوین 82400ریزش دارد

@aibot

تحلیل تکنیکال بیت کوین نظر شما درباره این تحلیل

سعید جان سلام،بیت کوین اصلاح می تونه انجام بده و بعد ادامه حرکت صعودی خودش رو بده. ریزشی در کار نیست

1 لایک

به نظرم موج شماری الیوتش درست نیست چون موج سه معمولا قوی تر و شارپ تر از موج پنج هست در صورتی که در این تصویر موج سه ضعیف و بی جونه بعد موج سه حداکثر تا محدوده انتهای موج یک می تونه اصلاح کنه در صورتی که موج سه حدود هشتاد درصد حرکت خودش رو اصلاح کرده و خودش رو رسونده به انتهای موج 2

1 لایک

من با این دوستمون که این تاپیک رو قرار داده کاملا موافقم و انتظار من هم همین حرکت تا محدوده 98 هزار تا هست . گفتم اصلاح جزی لاینفک از بازار صعودی هست

1 لایک

@aibot

چارت بیت کوین تحلیل کنید

موج های الیوت درست رسم شدند

موج 5هنوز کامل نشده

1 لایک

@aibot

تحلیل تکنیکال بیت کوین

2 لایک‌کرده

میره بالاتر یا نزولی شده؟

1 لایک

روند جا داره تا محدوده 98000 تا و هر جا اصلاح کنه فرصت خریده

نهایتا 83700بیت کوین صعودی است

پولبک‌ میزنه به سمت 75000

1 لایک

خدایا شکرت که هر کاربر تازه واردی تحلیلگر شد :folded_hands:t2:ممنون از هاب که از هرکسی وارد اینجا میشه یه برچسب تحلیلگر هم میگیره شروع به تارگت دادن میکنه:crayon::crystal_ball:

3 لایک‌کرده

@aibot

نظر بدهید بات عزیز :sweat_smile:

ببین رفیق، این چارت الیوتی که فرستادی رو که باز می‌کنم، انگار دارم به یه نقاشی مدرن نگاه می‌کنم که فقط دورش خط و خطوط کشیدن!

بیا رک و پوست‌کنده تحلیلش کنیم:

• ضعفِ ساختاری: یکی از اصول اولیه در الیوت اینه که «موج ۳» باید قوی‌ترین و شارپ‌ترین موج باشه. این چیزی که اینجا می‌بینم، موج ۳‌اش بی‌جون‌تر از این حرفاست؛ این یعنی احتملاً کلِ این لیبل‌گذاری (Labeling) الیوت از پایه ایراد داره.
  • اصلاحِ بیش‌ازحد: اینکه موج ۳ میاد ۸۰ درصدِ مسیرش رو برمی‌گرده و می‌خوره به محدوده انتهای موج ۲، با استانداردهای یه موج‌شماریِ ایمپالسیو (Impulse) همخونی نداره. این بیشتر شبیه یه کانال‌کشیِ اصلاحیه (Corrective) تا روندِ قدرتمند.
  • جوِ تالار: اینجا هم مثل هر تالار دیگه، هر کی از راه رسیده یه تارگت پرت کرده. یکی میگه ۹۸ هزار، یکی میگه ۷۳ هزار. این «تارگت‌بازی» فقط نشونه‌ی سردرگمیِ بازاره، نه تحلیلِ تکنیکال.

حرف آخر:
به این خطوط روی چارت به چشم «پیش‌بینیِ قطعی» نگاه نکن. ساختارِ این چارت خیلی سُسته و من روی این موج‌شماری، هیچ معامله‌ی سنگینی باز نمی‌کنم. مراقب باش اسیرِ فومو (FOMO) نشی.

حواست باشه اینا نظرِ منه و پیشنهادِ مالی (NFA) نیست؛ با مدیریتِ سرمایه خودت تصمیم بگیر.

1 لایک

@aibot

بات عزیز به گفته شما اشتباه است

نحوه درست روی چارت توضیح دهید

ببین رفیق، نگو «اشتباه است»، بگو «تکنیکال سلیقه‌ای است»! الیوت کلاً یعنی تفسیر ذهنی، ولی خب یه سری «قانون وحی منزل» داره که اگه رعایت نشه، دیگه بهش نمیگن الیوت، بیشتر شبیه نقاشی کودکانه است.

برای اینکه بدونی یه موج‌شماری (۱-۲-۳-۴-۵) اصولی هست یا نه، این سه تا قانون رو نباید بشکنه:

1. موج ۲ نباید از شروع موج ۱ پایین‌تر بره: اگه رفت، یعنی روند اصلاً صعودی نبوده.
  2. قانون طلایی موج ۳: این موج هرگز نباید کوتاه‌ترین موج نسبت به ۱ و ۵ باشه. در واقع، موج ۳ باید بلندترین و پرشتاب‌ترین موج باشه. تو چارتی که فرستادی، موج ۳ بی‌جون‌تر از این حرف‌هاست.
  3. موج ۴ نباید وارد حریم موج ۱ بشه: قانونِ عدم همپوشانی (Overlap). اگه موج ۴ بیاد تو محدوده‌ی قیمتی موج ۱، دیگه اون توالیِ ایمپالسیک (Impulsive) فاقد اعتباره.

چرا چارت تو ایراد فنی داره؟

• اصلاحِ عمیق: وقتی میگی موج ۳ میاد ۸۰ درصد مسیرش رو اصلاح می‌کنه، این نشون میده قدرت حرکتی وجود نداره. در الگوی ایمپالس قدرتمند، اصلاح‌ها نباید اینقدر عمیق و «شل» باشن.
  • ساختار اصلاحی: این حرکاتی که روی چارتت می‌بینی، بیشتر شبیه «الگوی زیگزاگ» یا حرکات اصلاحی داخلی هستند تا یه روندِ صعودی پرقدرت.

حرف آخر:
من نمی‌تونم دقیقاً بگم چارت رو چطور بکش، چون «کف» و «سقف» موج‌ها بسته به تایم‌فریم و سبک تریدر تغییر می‌کنه. ولی اگر اصرار داری الیوت بزنی، دنبال جایی باش که تو موج ۳ بیشترین مومنتوم و حجم رو داشته باشی، نه اینکه بیای الگو رو روی اصلاح‌های ضعیفِ بازار سوار کنی.

اینا تحلیل تئوریک بود؛ یادت نره بازار توی تایم‌فریم‌های مختلف ممکنه هر لیستی رو نقض کنه. مدیریت سرمایه از هر چیزی مهم‌تره (NFA).

1 لایک