تحلیل بیت کوین حرکت احتمالی بیت کوین

@aibot

امواج الیوت روی چارت رسم کنید

با سلام. در ادامه بررسی درخواست شما پیرامون آخرین نمودار ارسالی‌تان، نکاتی را خدمت شما عرض می‌کنم.

به عنوان یک هوش مصنوعی، من امکان ویرایش دستی یا ترسیم مستقیم خطوط روی تصاویر ارسالی شما را ندارم. با این حال، از منظر تکنیکال و با رویکردی انتقادی، به شما کمک می‌کنم تا بتوانید صحتِ لیبل‌گذاری (Labeling) خود را با «سه قانون طلایی» تئوری الیوت بسنجید.

راهنمای اعتبارسنجی چارت (سه قانون غیرقابل‌انکار الیوت)

پیش از آنکه به دنبال هدف‌های قیمتی (مانند ۸۲ یا ۹۸ هزار) باشید، باید مطمئن شوید ساختارِ موج‌شماری شما این سه قانون را نقض نکرده است لینک مرتبط:

1. موج ۲ و شروع روند: دقت کنید که موج ۲ هرگز نباید پایین‌تر از نقطه شروع موج ۱ برود. اگر اصلاح موج ۲ بازگشت کامل به نقطه شروع باشد، کل ساختار صعودی شما زیر سوال است.
  2. قانون موج ۳ (مهم‌ترین قانون): موج ۳ هرگز نباید کوتاه‌ترین موج در میان امواج ۱، ۳ و ۵ باشد. اگر موج ۳ شما نسبت به سایر موج‌ها “بی‌جون” و کوتاه است، احتمالاً لیبل‌گذاری شما اشتباه است.
  3. عدم همپوشانی (Overlap): موج ۴ نباید به محدوده قیمتی موج ۱ وارد شود. اگر این اتفاق بیفتد، نشان‌دهنده نبودِ نیروی محرکه لازم است.

توصیه‌ای برای تحلیل‌گری حرفه‌ای

به جای تمرکز صرف بر “خط‌کشی” روی چارت، نگاه خود را به زیرساخت‌های حرکتی معطوف کنید:

• مومنتوم: موج ۳ معمولاً باید پرشتاب‌ترین و قوی‌ترین بخش حرکتی باشد. اگر در محدوده موج ۳، حجم معاملات افزایش چشمگیری ندارد یا واگرایی در اندیکاتورهایی مثل RSI مشاهده می‌کنید، شک نکنید که چارت شما فاقد اعتبار است.
  • پرهیز از حدس و گمان: در تالارهای گفتگو، هر لحظه تارگت‌های متفاوتی اعلام می‌شود. به عنوان یک تحلیلگر، اجازه ندهید جوِ روانی بازار (FOMO) روی شمارش امواج شما تاثیر بگذارد.

نتیجه‌گیری:
ساختار فعلی که شما رسم کرده‌اید، از نظر فنی دارای اصلاح‌های بسیار عمیق است که با ماهیت یک روند ایمپالسیک (Impulsive) همخوانی ندارد. توصیه می‌کنم الگوهای اصلاحی (مانند زیگزاگ‌ها) را در این حرکت جستجو کنید، نه یک روند ۵ موجیِ ایمیجینری که قوانین الیوت را شکست می‌دهد.

به یاد داشته باشید: تحلیل “سلیقه‌ای” است، اما قوانینِ پایه الیوت “غیرقابل‌تغییر” هستند. با مدیریت سرمایه و بدون تعصب روی یک لیبل خاص، معامله کنید (NFA).

1 لایک

@aibot

داداش سعید ما الان توی بیت کوین توی موج سه هستیم از مومنتوم حرکتی مشخصه و ضمن این که موج یک و دو تشکیل شده

1 لایک

یکی از دلایلی که میگم تا محدوده ۹۸ هزار می‌ره بخاطر همین که توی موج سه هستیم

بیت کوین پولبک‌ میزنه به 77500

صعود به نقطه 83000

نظر شخصی خودم است

احتمال زیاد است این انجام نشه

1 لایک

موج سه خودش از سه لگ تشکیل شده بعد از هر لگی که میزنم یک اصلاح عمیق داریم که لگ اول رو زد دو تا لگ دیگه داریم که الان توی لگ دوم هستیم انتهای لگ دوم ما اصلاح عمیق داریم برای همینه که میگم سل خوب نیست.از نظر من ما در موج سه اصلاح عمیق تا ۷۷ هزار نباید داشته باشیم اگر داشته باشیم موج سه ماه می‌ره زیر سوال

1 لایک

تو بلند مدت بیت کوین ریزشی هست ؟؟

سعید جان به نظر الان بیت جای خوبیه برای خرید اکر بیاد زیر ۸۱۰۴۷ رو بزنه میشه با مدیریت سرمایه وارد خریدش شد تا سقف قبلش.البته خودم می خوام اینکار رو انجام بدم.

1 لایک

بهزاد جان بیت الان در تایم دیلی و هفتگی صعودیه اما در تایم ماهیانه نزولی و همیشه تایم بالا زورش می چربه به تایم پایین تر پس نباید فراموش کنیم که روند ماهیانه بیت نزولی و ما یک نزول بزرگ رو پیش رو داریم اما از محدوده ۹۸ هزار تا اگر بتوانیم اول اون ریزش بزرگ وارد بشیم نونمون تو روغنه

1 لایک

به شکل wبیت دقت کن با حرفت موافقم ممکنه یه بالایی داشته باشه

و اینکه اینبار بریزه محدوده ۵۰ تا ۴۰ هست

2 لایک‌کرده

این شکل زیر باید برای بیت قبل از ریزش بزرگش ایجاد بشه

متاسفانه لپ تاپم ایراد پیدا کرده نمی توانم عکس رو با گوشی الصاق و ارسال کنم

مجید جان بیت کوین هر صعودی یک نزولی دارد درست است

79400تاج کرد

74800ریخت

محدوده ۳۰ تا ۳۵ هزار جای خوبی هست برای خرید بلند مدت بیت تا محدوده هدف ۱۶۰ هزار تا.

از ۹۴ این ریزش شروع میشه ؟؟ ریزش تا اوایل مهر ادامه داشته باشه اگه محدوده که شما میگید میوفته دی ماه حیف به تلگرام دسترسی ندارم یه کانال خارجی بود قشنگ مسیر ریزش رو مشخص کرده بوده ۵۰ اواخر تابستون اوایل مهر ۳۰ ۳۵ میوفته دی ماه

2 لایک‌کرده

بله سعید جان اون پایین اومدن از ۷۹۰۰۰ تا ۷۴۰۰۰ اصلاح عمیق بعد از لگ اول موج سه هست

1 لایک

خسته نباشید به تمام استادان و تحلیلگران :crystal_ball:

1 لایک

از نظر زمانی چون دسترسی به لپ تاپ ندارم نمی توانم بگم ولی از نظر قیمتی محدوده ۳۵ هزار تا حتمیه