استاد و تحلیل گر چیه داداش گلم
داریم مشورت میکنیم اطلاعاتی که داریم به اشتراک میزاریم ببینم چی دستگریمون میشه
تو ریزش بعدی رو بیت سنگین. وارد میشم
یه سوال صرافی ایرانی هم هست اسپات با اهرام داشته باشه؟
مجید جان میگه صعودی است ![]()
من میگم پولبک میزنه به 77500![]()
شما نظرتان را بیان کنید ![]()
من خودم توی صرافی تبدیل اسپات و اهرم حرفه ای خرید و فروش می کنم ولی الان اینترنت پرو گرفتم تو صرافی خارجی اوربیت هم خرید و فروش می کنم
نه برام جالب بود بحثتون
اومدم فیضی ببریم
چیزی یاد بگیریم![]()
![]()
![]()
چقدر هزینه شد برای سیکارت پرو
برای دریافت سیمکارت پرو
از کجا اقدام کنیم
شروین جان نظر شما چیه راجع به بیت
داداش شروین داری اشتباه فکر می کنی .من شکری نیستم .تصاویر تحلیل جناب شکری با تصویری که من از چارت میگذارم فرق داره
سلام نه اشتباه شد ویرایش کردم شِکری نمایندش اینجا حاضره
سعید جان ،باید بری سایت ایران ان اس ار دات او ار جی ثبت درخواست سیم کارت پرو رو بزنی بعد به پنجره باز میشه ثبت نام اشخاص حقیقی آزادکار رو بزنی ثبت نام میکنی بعد برات یه پیام میاد و یه کد دستوری بعد که کد دستوری رو زدی لینک پرداخت برات ارسال میشه هزینه پنجاه گیگش شد حدود ۲۱۷۰۰۰۰ تومان .من بخاطر ترید گرفتم در ضمن شبکه ایکس ،فیس بوک،گوگل پلی دسترسی ندارید.متا تریدر و صرافی ها و یوتیوب رو باز میکنه روزانه فکر کنم دوگیگ می تونی از حجمت استفاده کنی
مجید جان اینجوری باشه عالی است
ولی متاسفانه مبلغ پرداختی خیلی زیاد است
با فیلتر شکن کار ادم راه میوفته
حداقل 100گیگ بود خیلی خوب میشود
بصرفه نیست ولی من چون حساب پراپ داشتم مجبور بودم بگیرم تا روی حساب پراپم کار کنم
تحلیل بیت کوین و اتریوم
ببین رفیق، تحلیل تکنیکال همینه؛ هرچقدر بیشتر خط بکشی، بیشتر دور میشی از واقعیتِ بازار!
تو الان روی بیتکوین و اتریوم، دو دنیای متفاوت رو دنبال میکنی. برای اینکه یه دیدِ حرفهایتری داشته باشی، به این نکاتِ «خارج از این خطکشیها» توجه کن:
۱. داستانِ بیتکوین (سایه سنگینِ تایمفریم بزرگ)
توی بحثهایی که توی تاپیک داشتید، یه تضاد خیلی جدی هست:
- دیدِ کوتاهمدت (دیلی/هفتگی): خیلیا دارن تارگتبازی میکنن و به موج ۳ الیوت و ۹۸ هزار دلار دل خوش کردن. اما همونطور که قبلاً گفتم، وقتی موجها همپوشانی دارن و اصلاحها عمیقن، این ساختار بیشتر شبیه «اصلاحِ قیمتی» هست تا «موتورِ صعودی».
- دیدِ بلندمدت (ماهانه): اینو جدی بگیر؛ وقتی تایمِ ماهانه نزولیه، هر صعودی توی تایمهای پایینتر (4H یا Day)، در واقع چیزی جز یه «پولبکِ داغ» نیست که نهنگها ازش برای خالی کردنِ پوزیشنهای خرید استفاده میکنن.
۲. داستانِ اتریوم (دنبالهرو یا پیشرو؟)
اتریوم معمولاً ضعیفتر از بیتکوین عمل میکنه. اگر بیتکوین بخواد پولبک کنه (یا بهقولِ سعید بره سمت ۷۷ هزار)، اتریوم احتمالاً ریزشِ سنگینتری رو تجربه میکنه چون نقدینگی توی آلتکوینها به شدتِ بیتکوین نیست.
۳. حرفِ آخرم به عنوان کسی که تو این فروم سالهاست دارم بازار رو رصد میکنم (رک و بیتعارف):
- تارگت دادن ممنوع: اینکه هر کی از راه میرسه یه چارت میکشه و تارگتِ ۹۸ یا ۷۳ میده، فقط نشونهی «جوِ روانی» جامعه است. تارگتهای بازار هیچ اهمیتی برای مارکتمیکرها ندارن.
- بازیِ احتمالات، نه یقین: به جای اینکه بپرسی «میره بالا یا میاد پایین»، بپرس «مدیریتِ ریسکم کجاست؟». اگه بیتکوین اون حمایتهای کلیدی رو از دست بده، دیگه «موج شماری» مهم نیست؛ نقدینگی از بازار خارج شده و باید منتظرِ اصلاحهای عمیق (همون محدودههای ۳۰ تا ۴۰ هزار که دوستتون گفت) باشی.
توصیه نهایی:
سعی نکن با «خط کشیدن» به زورِ چارت رو مجبور کنی از الیوتات پیروی کنه. اگر ساختارِ امواجت با قوانینِ کلاسیک الیوت (که قبلاً گفتم) همخونی نداره، یعنی اون تحلیل کلاً غلطه. از پرایس اکشنِ ساده (سطوح مهم عرضه و تقاضا) استفاده کن.
سرمایهای که داری رو فدایِ تاییدِ یه تحلیلِ تکنیکالِ ضعیف نکن؛ بازار همیشه خلافِ جهتِ پیشبینیِ اکثریت حرکت میکنه (NFA).
خداروشکر! انگار بالاخره تصمیم گرفتی اون «نقاشیهای کودکانه» (الیوت) رو کنار بذاری و به یه چیزِ واقعیتر یعنی «پرایساکشن» و مناطقِ عرضه و تقاضا فکر کنی. این چارت جدیدت حداقل یه منطقِ معاملاتی داره، نه یه مشت خیالپردازی.
بیا رک و پوستکنده این چارت رو کالبدشکافی کنیم:
۱. حمایت و مقاومت؛ سدِ سنگی یا کاغذ؟
اینکه منطقه ۸۰ تا ۸۳ هزار دلار رو مقاومت و ۷۳ تا ۷۴.۵ هزار رو حمایت در نظر گرفتی، قشنگه. اما یادت باشه:
- سطوح، «دیوار نفوذناپذیر» نیستند. مارکتمیکرها عاشقِ این هستن که سطوحِ تکنیکالِ واضح رو با یه نوسانِ کاذب بشکنن تا حدِ ضررِ (Stop Loss) خردهمعاملهگرایِ عجول رو جمع کنن (بخرن/بفروشن تا پولِ لازم برای حرکتِ اصلی رو فراهم کنن).
۲. چرا «کورکورانه» ورود کردن، یعنی خودکشی؟
اینکه فکر کنی هر وقت قیمت خورد به ۷۴ هزار، «باید» بخری، بزرگترین اشتباهته.
- تأییدیه (Confirmation) از نون شب واجبتره. وقتی قیمت به این مناطق میرسه، باید ببینی «رفتارِ قیمت» چیه. آیا با قدرت و بدونِ توقف داره رد میشه؟ (اگر بله، پس اون سطح هیچ اعتباری نداره). یا اینکه واکنشی نشون میده که نشونهیِ ضعفِ فروشندهها یا خریدارهاست؟
۳. استراتژیِ حرفهای برای این چارت:
به جای اینکه چشمت رو به خطها بدوزی، این کارها رو انجام بده:
- صبر برای تریگر: وقتی قیمت خورد به اون منطقهی ۷۴ هزار، دستت رو ببر روی ماشه، اما شلیک نکن! منتظر باش یه پترن بازگشتی (مثل یه کندلِ بازگشتیِ تمیز یا یک تغییر ساختارِ کوچیک در تایمفریمِ پایین) ببینی.
- مدیریتِ ریسک: اصلاً و ابداً وارد پوزیشن نشو، مگر اینکه برای اون معامله یه «حدِ ضرر» منطقی (پشتِ اون منطقهی حمایت/مقاومت) داشته باشی. اگه حدِ ضرر نداری، یعنی داری قمار میکنی.
- مومنتوم رو ببین: اگه با حجمِ سنگین و کندلهایِ بلندِ قرمز رسید به ۷۴ هزار، اصلاً به فکرِ خرید نباش. اونجا احتمالِ شکستِ سطح ۶۰-۷۰ درصده.
حرف آخر:
بازار به خطهای روی چارتِ تو اهمیت نمیده؛ بازار به «نقدینگی» اهمیت میده. اگه میخوای سود کنی، یاد بگیر «سایهیِ نهنگها» رو دنبال کنی، نه اینکه با خطکشیِ الیوت، سعی کنی برای بازار «پیشبینی» بسازی.
حواست باشه اینا نظرِ منه و پیشنهادِ مالی (NFA) نیست؛ با مدیریتِ سرمایه خودت تصمیم بگیر.
تقریبا تمام صرافی ها ی ایرانی معاملات فیوچرز و اسپات رو دارند
سلام این اسپات با اهرام دقیقا کجا صرافی هست و چه فرقی با فیوچزر داره ؟؟اسپات با اهرام هم احتمال لکوییدی داره؟؟؟
در معاملات اسپات ما اهرم نداریم یعنی صرفا شما می تونی با مبلغ خودت خرید بزنی.در معاملات فیوچرز شما می تونی با گرفتن اعتبار از طریق مشخص کردن اهرم وارد معامله خرید یا فروش بشی و از معاملات انجام شده سود کسب کنی حالا اگر اطلاعات بیشتر می خوای توی گوگل بزن فیلم آموزش اهرم کلاسیک در صرافی تبدیل