از تاپیک قبلی که برای زیکش بررسی کردیم، از نقطه ای که اعلام کردم نشانه تضعیف مومنتوم احساس میکنم در 11 روز 20 درصد کاهش قیمتی داشت
مجدد در همون تاپیک نوشتم که بالای 392 منتظر میمونیم که اگر تثبیت بده ورود بزنیم اما بدلیل اینکه چارت بیتکوینش کمی عقب تر بود عرض کردم که ریسک رو اینجا پایین تر میاریم برای ورود.
حالا نتیجه تحلیل رو ببینیم
کندلی که مشخص کردم بالای محدوده بنفش تثبیت داده و نقطه ورودمون اونجا بوده و 40 درصد سود داده و تارگت اول رو زده، دوستانی که با این تحلیل خرید زدن میتونن 50 الی 75 درصد سیو سود کنن چون انتظار دارم در این ناحیه یکم درگیری داشته باشه پس طمع نکنید و سیو سود انجام بدید.
تاییدیه دیگه اش هم از چارت بیتکوین بود،
شاید براتون جذاب باشه که زیکش به بیتکوین اگر خط مقاومت زرد رنگ رو بشکنه، روندش به بیتکوین در موج سیکل بزرگش هم صعودی میشه و در چارت تتریش دنبال نقطه ورود بگردیم، انتظار یک پامپ جذاب رو میشه ازش داشته باشیم در ادامه این حرکت
اگر روند فعلیش سالم باشه، در اون ناحیه مقاومتی کمی استراحت میکنه و مجدد میره برای انباشت
اینطوری با ریسک کمتری میتونیم مجدد به زیکش ورود کنیم.
صبر+تکنیکال+ تجربه نتیجه این پامپ شیرین بود که همه باهم دیدیم.
سلام ارادت جناب نجفی گل خسته نباشی داداشم الان به نظرت زیکش تا کجا اصلاح داره که واسه خرید بعدی مناسب باشه و تارگت بالای بعدی که صعود میکنه احتمالا تا کجا باشه؟؟؟
ارادت دارم بابک عزیز
باید صبر کنیم ببینیم مومنتوم صعودی رو میخواد ادامه بده یا خیر، اگر بخواد ادامه بده در محدوده فعلی رنج میزنه انباشت میکنه برای شکست سطح بعدی، اگر نخواد ادامه بده میریم برای سناریو های خرید مجدد در قیمت های پایین
درود احمد عزیز
متاسفانه تصویر لود نمیشه که خدمتتون تحلیل کنم، چارتش نسبت به بیتکوین TAOBTC
در حال حاضر صعودی شده در تایم روزانه و تاییدیه میده
چارت خودش به تتر TAOUSDT
الان درگیره با مقاومت 317، بالای این خط تثبیت بده میشه ورود زد.