از صفر دوباره شروع می کنم

سلام دوستان

90 درصد سرمایه ام رو از دست دادم…

یه چیزی بگید که حالم خوب بشه…

هیچ کس جز خودم خبر نداره که توی این صنعت فعالیت می کنم…

به هیچ کس نگفتم چون میدونم ریسک شدیدا بالایی داره…

الان بخاطر ضعف نت خودم و همچنین سایت تبدیل که از دسترس خارج شد؛ لیکویید شدم و …

قبلا یه بار 70 درصد از دست داده بودم و با تزریق سرمایه و زمان گذاشتن، تونستم سرمایه ام رو به دست بیارم و 30 درصد هم سود کنم…
اما الان حدود 90 درصد سرمایه ام رو باز از دست دادم…
میدونم که باید ناراحت باشم… اما حس میکنم مهربون تر شدم… فقط یکم سردرد گرفتم و اومدم اینجا تا باشما حرف دلم رو که نمیتونم به آشنا بگم، با شما مطرح کنم…

میخوام از صفر شروع کنم و دوباره سرمایه بیارم و از اول شروع کنم…

هر کسی که متنم رو خوند با من حرف بزنه و یه چیزی بگه که هم آرامش بگیرم و هم یه راهی پیش روم بذاره که دوباره از صفر شروع کنم و اینبار جدی تر برگردم و جشن سود خوب رو بگیرم …

ممنون که زمان گذاشتید برای مطالعه…

11 لایک‌کرده

اول از همه هوش‌مون یک صحبتی باهات داشته باشه @aibot

و من هم خیلی خیلی خلاصه به شما باید بگم واقعاً چرا حد ضرر نگذاشتید؟؟ چرا واقعاً؟؟

شخصاً زمانی که صرافی از دسترس خارج شد معامله باز داشتم، اما به دلیل داشتن حد ضرر لیکویید نشدم!! همین کار می‌توانست کل سرمایه‌تان را نجات بدهد، همین فقط!

الان هم از دیدگاه روانشناسی پیشنهاد می‌کنم چند وقتی از بازار فاصله بگیرید؛ حتی چارت رو هم باز نکنید، دور شوید و بعد از چند وقت مجدد بیایید و حتماً حد ضررتون رو بگذارید. این اتفاق می‌تواند عبرت جدی برای شما باشد و نگران نباشید. فقط فاصله بگیرید از بازار.

5 لایک‌کرده

خراب کردم…

فکر نمیکردم سایت رو از دسترس خارج کنن… همزمان نتم هم تموم شده بود… بدشانسی…
نه میتونم گریه کنم… نه میتونم احساساتم رو بروز کنم…

فعلا که سرمایه جدیدی ندارم که وارد بشم و معامله کنم… 90 درصد سرمایه ام رفت… تا سرمایه جدید هم جمع بشه برام، چند وقتی طول میکشه…
توی این مدت میشه شما شخصا آموزشم بدید…
مثلا من توی همین معامله اهرمی، نمیدونستم دقیقا باید حد ضررم رو کجا بذارم… فکر کردم میره پایین و دوباره برمیگرده… همونطور که چند بار اینطور شد و برگشت و خوب هم برگشت…

1 لایک

سیگنال خوب میخای الآن

خب سرمایه در دسترس ندارم…

ولی برای دوستان دیگه بذار سیگنال استفاده کنن

دوستانی که پیامم رو میخونن و یه ذره احساسات دارن…

ازتون کمک میخوام که دستمو بگیرید و کمک کنید که بتونم بعد از وارد کردن سرمایه جدید، باخت 90 درصدیم رو جبران کنم و برام برگرده…

1 لایک

اگه دوستان میتونن یطور بهانه همکاری باشما بشن سیگنال میدم تو دستور بده

من کوچیکتر از چیزی هستم که به کسی دستور بدم…
اما اگه میشه یه گروه توی ایتا ایجاد کنید و اونجا دوستانی که تجربه خوبی دارن، کنار هم باشیم برای سیگنال و آموزش…
خیلی حالم خرابه…

1 لایک

من سیگنال خوب میخام لطفا

1 لایک

به دوستمون کمک میکنی آمار میدم

1 لایک

خودم فیوچرز کار نمیکنم ولی راحت میتونم تعیین کننده باشم میزان خطا 30به70

ببینید دوستان الآن زیکش رسماً ریزش میکنه بیت هم رسماً صعود میکنه با اینکه کارم نیست 2بار سیگنال بیت کوین دادم چند روز پیش حمایت 79بیتکوین اعلام کردم شکننده نیست

باز هفته قبلش گفته بودم 74600شکننده نیست

الآن هم دیگه بیت زیر 80نمیات اوکی بهتر از این

1 لایک

بیت مسیرش راحته الان لانگ استاپ 799999

برادرونه یه نصیحت میکنم بهت،دقیقا ۶ سال پیش منی،

دوتا سود و یهو یه ضرر بزرگ

باز چندتا سود کوچیک و باز لیکویید شدن

بنظر من کسی که ۹۰ درصد دپوزیت رو یک شبه از دست داده هنوز از نظر روانشناسی و قانون های ابتدایی رو نتونسته رعایت کنه،

برادرجان دنبال سرمایه نباش،

دنبال افزایش سواد و اموزش ترید باش،این بازار همیشه هست ،

عجول نباشید

صبور و اروم و منطقی باشید

6 لایک‌کرده

سلام کاملا حستون رو درک می کنم. پارسال تو یه اعتماد بیجا و عدم تحقیق و رویای ثروتمند شدن، نزدیک ۶۰۰۰ دلار کل زندگیم رو جاوید رادمهر یا ماهان سپهری یا اسامی مستعار اینجوری که نمی دونیم کیا هستن تو گروه تلگرامیشون سر رمزارز جعلی و غیرقابل فروش که مثلا قرار بوده پامپ شه؛ ازم کلاهبرداری کردن و شکایتم به پلیس فتا هم نتیجه ای نداد،راستش همین الان هم که می نویسم داغش تازس و تمام پس انداز و وام ازدواج و حقوقام بود و کلی هم تو زندگی با تورم امروز عقب افتادم؛اما همین که هنوز زنده ایم و ادم به امید زندس و دوباره باید از خاک بلند شیم،سخته ولی شدنیه.حتما میشه و حتما هم دوباره روزای خوبمون بر میگرده.اینقدر شکست می خوریم اینقدر لیکویید میشیم اینقدر شب تا صبح نمی خوابیم اینقدر استاپ لاس گذاشتن یادمون میره،اینقدر تو صرافی های خارجی پولمون بلوکه میشه، اینقدر تو انتقال رمزارزها ادرسا رو اشتباه می زنیم اینقدر برا بعضیشون تگ یا ممو رو یادمون میره، اینقدر بهمون میگن اینکارا نون و آب نمیشه اما تهش اگه میدونو خالی نکنیم بالاخره موفق میشیم

6 لایک‌کرده

سلام ،اشتباه بزرگت همین‌جاست که حد ضرر نمیزاری فکر میکنی بلاخره برمیگرده و شاید هم چند بار قیمت برگرده ،و حتی سود کنی ولی اگه یبارم برنگرده و لیکوئید بشی کل سرمایه نابود میشه.تو این بازار همین‌طور که میتونی بینهایت سود کنی ،میتونی بینهایت هم ضرر کنی پس همیشه مدیریت سرمایه رو رعایت کن و حد ضرر داشته باش تا فرصت جبران داشته باشی،بنظرم حتی اگه یبار هم اینارو رعايت نکنی پس هنوز آمادگی ورود به این بازارو نداری

5 لایک‌کرده

سعی کن یک مدت از بازار دور باشی ، فیلم ببین ، با دوستان باش ، حتما دوباره شروع کن اشتباهاتتو یادداشت کردن و برای رفع مشکل آموزش ببین

البته تمام کسایی که تو بازار هستن حتما شرایط شمارو تجربه کردن …

1 لایک

سلام

شما برای نجات از سرمایه و رسیدن به سرمایه‌داری

ارز نات کوین تا تعداد توکن 800 هزار در اسپات هولد خریداری کنید و صبر در سرمایه‌گذاری داشته‌ باشید

ارز نات کوین در پایان سال 2027 و 2028 مردم ایران را میلیارد می کند

خرید نات کوین از نان شب واجب تر است .

به امید استقلال مالی برای مردم شریف ایران

2 لایک‌کرده

سلام و عرض ادب
گفتید: «دنبال افزایش سواد و اموزش ترید باشم»
خب کجا میتونم به یه سطح سواد خوب از ترید برسم که بتونم سوددهی خوبی هم داشته باشم…
الان خودتون سود دهی خوبی دارید؟