از صفر دوباره شروع می کنم

خدا خیرت بده دیوونه…
چرا کل سرمایه ات رو گذاشتی…
من اینجا 90 درصد سرمایه اینجام رو از دست دادم، ولی کل زندگیم رو پاش نذاشتم… توی این بازار، فقط باید حدی سرمایه بذاری که فکر کنی اصلا نداریش… که اگه مثه الان ضرر کردی، غصه اش نکشتت… من غمگین شدم از ضرر 90 درصدی، اما کل سرمایه ام رو نذاشم وسط… حالا هم میدونم که با یاری خدای مهربون و دوستای خوبم در اینجا، جبران میکنم و برمیگردونمش…
اینکه دیگران میگن اینکارا نون و آب نمیشه… به نظرم چراغ خاموش حرکت کنی بهتره… من به هیچکس نگفتم توی همچین جایی فعالیت دارم تا با سود و ضررم کسی قضاوتم نکنه… موفقیت هاست که خودشون حرف میزنن…

حالا یه سوال… اون ضرر بزرگتون رو که کنار بذارید؛ شما الان از این بازار تونستید سودی کنید؟

خسته نباشی… اینقدر سرمایه بذارم برا نات، با همون روزانه درآمد خوبی میگیرم از بیت

کمک میخوام که ضررم رو برگردونم…

بهم کمک میکنی بخشی از ضررم رو بتونم جبران کنم و ضررم برگرده…

میخوام کم کم دوباره سرمایه جدید وارد کنم…

اما میخوام فعلا اسپات کنم…

با کمک کسی به سود مستمر فکر نکنم بتونی برسی باید خودت مهارتشو داشته باشی با سرمایه گذاری اون هم سود بکنی

1 لایک

بیشتر ما رو زیکش و منورو کار میکنیم اسپات چون به بازار بیشتر واکنش مثبت میدن الآن بنده منتظر زیکش هستم تا بیات پایین وارد شیم خودت میدونی بازار سود و ضرر داره سود کردی زیاد خوشحال نباش ضرر کردی هم ناراحت نشو

ما الآن منورو داریم زیکش هیچی ازش نداریم

بیت کوین یه ریزش دیگه داره با این ریزش زیکش میکشونه پایین اینجا دیگه پله ای ورود میکنیم به امید خدا

1 لایک

چرا نمیشه سود کرد… من شانسم نتم تموم شده بود لحظه ای که قیمت نزولی شد… من اهرم انلاین میزدم بدون حد سود و ضرر و مستقیم لحظه ای مدیریت میکردم… شانس بسته ام نمیدونستم تموم شده اون لحظه…
حالا حد رو میزنم برا دفعات بعدی خب…
اما میخوام شما کمک کنی بتونم برگردونم… سیگنال دهی خوبی داری… با حرفات چندین بار سود کردم…

اها خوبه… رمز ارزهای پر نوسان چی ؟ که بیاد بالا و پایین بره…

1 لایک

میتونم بپرسم میانگین ترید ماهیانه ات (سودت) چقدره؟

از چه مقدار سرمایه؟

من روی زیکش بستم روبه نزول از لحظه ای ک بستم حدود 3ساعته همش داره سیر صعودی طی میکنه به نظرتون همچنان میره بالا یا میاد پایین؟

سلام شرمنده ببخشد شما خودتون میای اتفاقی که تجربه کردی برای دیگران تعریف میکنید که دانش و آموزش ببینند بعد در یکجا باز میگی هرچی دارم نات بخرم پس الان دیگه از اون آموزش و تجربه درست استفاده کنید

من کی گفتم نات بخرم؟

اقا نجفی… چیکار کنم من

برید داخل بورس بهتره پیشنهادم اینه اونجا در کف بخرین سود بیشتری میکنین استرس کمتر داره

مثلا نماد اهرم رو کف بخرین البته باید تحلیل بلد باشین مقدار کمی سود خوبی داره اهرم

image

تمایلی به بورس ندارم… بازار ارز دیجیتال و صرفا پلتفرم تبدیل رو دوست دارم… چون محیطش خیلی جذابه برام… سود و زیان اونقدر اهمیت نداره برام… از سود خوشحال میشم درسته… اما اگه زیانی هم باشه، قبولش میکنم و اونقدرها غصه نمیخورم …
میخوام که همراهیم کنید که بتونم مثه خودتون موفق بشم …

محیط به این خوشکلی چرا خوب نباشه؟

هر چقدر هم خوشگل باشه که من دوسش ندارم. من تبدیل رو دوس دارم…

یه سوال دارم. الان وقت خرید تتر هست؟ که بخرم؟ یا هنوز خرید نزنم و صبر کنم که پایین تر بره؟

سلام آقا نجفی. یه سوال دارم میشه جواب بدید؟
شما یادمه گفتید به راحتی ماهی 20 تومن درآمد دارید از ارز دیجیتال درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم. تاحالا سایت مهدی بندری رو دیدید؟ این دوست، آدم درستیه؟ یا فقط دنبال فروش دوره است؟ آخه وعده درآمد ماهیانه بالای 2000 دلار میده… و دوره اش قیمتش 24 میلیون تومانه… خواستم بدونم ارزش داره بخرمش؟