از صفر دوباره شروع می کنم

سلام آقا نجفی. یه سوال دارم میشه جواب بدید؟
شما یادمه گفتید به راحتی ماهی 20 تومن درآمد دارید از ارز دیجیتال درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم. تاحالا سایت مهدی بندری رو دیدید؟ این دوست، آدم درستیه؟ یا فقط دنبال فروش دوره است؟ آخه وعده درآمد ماهیانه بالای 2000 دلار میده… و دوره اش قیمتش 24 میلیون تومانه… خواستم بدونم ارزش داره بخرمش؟

سلام وقت شما بخیر
نمیتونم بگم اما اون خودروی لوکسی که در صفحه اموزش vip گذاشته والا ادم شک میکنه

اما علم اقتصاد و بازار رو داره اما برای ترید و … رو نمیدونم چون هر اقتصاد دانی تریدر نیست

اقتصاد یک دنیایه دیگه ایه اقتصاد کلان تریدر هم یک دنیای دیگه ای

ظاهرا اموزش تحلیل تکنیکال میده که منسوخ شده !!

من چیکار کنم که یاد بگیرم… فقط میخوام یاد بگیرم…

داداش اینکه هنوز انگیزه داری از صفر شروع کنی یعنی هنوز بازی برات تموم نشده

فقط این دفعه قبل از اینکه سرمایه جدید بیاری یه چیز رو عوض کن نه مقدار پول رو

اگه صرافی یا زیرساخت باعث شده این ضرر رو بدی بهتره اول اون مشکل رو حل کنی

من خودم بعد از یه سری اتفاقات صرافیمو عوض کردم و رفتم توبیت

به خاطر اینکه هم ابزارهای معاملاتی خوبی داره هم امنیت حسابش برام قابل قبول بود و تا الان تجربه خوبی باهاش داشتم

ولی مهمتر از صرافی اینه که با سرمایه کمتر و مدیریت ریسک برگردی تا دیگه یه معامله کل حسابتو از بین نبره

یه خوبی دیگه هم اینه که برای کاربرای جدید بونوس های ثبت نام و کمپین های مختلف داره که میتونه برای شروع یه کمک خوب باشه

امیدوارم دفعه بعد جشن سودت باشه نه جبران ضرر

سلام مشتی اگه سرمایت بالای 500دلاره اسپات کار بکن تو ارزای رده بالا ببین کدوم واحدی بیشتر سود میده و یه درصد خیلی کم مثلاً در حد 30یا 50دلار با ارزای کوچک مثل Myx نوسان گیری بکن تا حساب کار دستت بیفته

ما از myxومنورو و زیکش شکر خدا سود خوبی گرفتیم فقط اشتباهی که کردیم روی myX اولاش هولد کردیم سرمایمون درگیر کرد در عوض اونجا زیکش و منورو داشتیم جبران کردن الآن هم فیوچرز کار میکنم دیگه خیالم راحته شکر خدا برامون سودش بیشتر از اسپاته اما به روش خاص ترید میکنم نصیحت میکنم اگه فیوچرز وارد نیستی همون اسپات هم خوبه اگه صبر حوصله کنی