تحلیل ارزهای برتر

آقای موحد خیلی ضرر کردم ارز چیپ هم خریدم باز ضرر کردم ب خدا افسردگی گرفتم کم مونده خودکشی کنم

موج اهانتهایت هست، بنده فقط نوشتم تحلیلهایتان را تایید نمیکنم .
@masoud

بروم یک یک اهانتهایت را بکشم بیرون، کاربرها چقدر درخواست کردند، برو برای خودت topic بزن یا در اون topic که زده بودم تحلیل نکن.

2 لایک‌کرده

من خودکشی میکنم ب خدا از دست این بازار

1 لایک

آقای موحد تون کوین کجا ورود بزنم قبلا ۴۴۴خربد زدم با ضرر فروختم :sob: ب خدا دارم سکته میکنم

@masoud

آقای موحد بنده هیچ اهانتی نکردم صرفا واقعیت ها را بیان کردم تا در یک جمع ۴۰۰۰ نفره تحلیل هارو سرو سامان بدید و صرف استاد خطاب شدن سرمایه ی ملت رو نابود نکنید لطفا یکی از آخرین مطالب ایشان را در تاپیک تخصصی ببینید اگر راست می گوید تحلیل خودش است نسب ۶۰ به ۴۰ که مطرح کرده رو روی چارت بیاره و تفسیر کنه چون صرفا کپی و پیست است آن هم بصورت ناقص عاجز است

ایشان رو مورد آزمون قرار بدین اگر توانست من همه‌ی حرفه‌ای ایشان رو قبول می کنم

هدف از ایجاد هاب همفکری در راستای رسیدن به سود کاربران هست نه قهقرا بردن مردم

2 لایک‌کرده

اخه خواهر الان توی بازار ریزشی صبر کن ببین چی میشه اگ بیت بیشتر بریزه ک بازم ضرر میشی

1 لایک

آبجی ب خدا انقد ضرر کردم از دیشب حالم بده ب خدت

لیست میکنم میفهمی جملات من اهانت بوده، یا چند تا از ارسالهای شما

@masoud
@gorfo

2 لایک‌کرده

شانس تو‌‌این تاپیک پیام نده

قابل قبول نیست عزیزم

لطفا تو‌این تاپیک حرف‌ نزن

تاپیک اقای موحد این‌اقا مسدود کرده بود

3 لایک‌کرده

بگذارید بیتکوین به روند افزایشی رفت وارد خرید شوید.

2 لایک‌کرده

@masoud

@gorfo

بحث ما الان سر دو موضوع است

۱. علت اعلام ورود به لانگ بیت کوین در محل تقاطع مقاومت داینامیک و استاتیک در موج پنجم نزولی چیست ؟

۲. نسبت ۶۰ به ۴۰ که در مطالب میارید رو طی یک چارتی تفسیر کنید

والسلام

@masoud @gorfo لطفا با دقت مشاهده کنین

این آقا همانطور که اشاره کردم با اسم های مختلف وارد هاب میشه و سیگنال مستقیم میده (به ارز آریا توجه کنین)

۲روز پیش هم یه حساب دیگش مسدود شد.

به چارت ها نگاه کنین که شبیه همن

به نوع بیان و ادبیات هم همینطور

طبقه ی گفته ی شما من فقط گزارش میکنم و دیگه ایشون رو مخاطب قرار‌ نمیدم ولی لطفا پیگیری کنین واقعا

ایشون اصلا صلاحیت داره اینجا‌ باشه؟

3 لایک‌کرده

جنابان

@masoud

@gorfo

بنده بلد نشدم لیست کنم اسکرین شات گرفتم

لطفا بفرمایید آقای موحد اگر تحلیل ها برا خودشه این دو مطلب رو روی چارت بیاره و تفسیر کنه

2 لایک‌کرده

روی ارسالهای اهانتی اشان پرچم گذاشتم، خودتان پیدا کنید
@masoud

2 لایک‌کرده

جناب @masoud این را هم در نظر داشته باشید.

1 لایک

فکر کنم ریپ نخورد رو این پیام منظورم بود

خیال کردی عین ترامپ در مقابل ایران ولت میکنیم. topic را ببندی، بقیه بریزند topic ات، به به چه چه ات کنند.

1 لایک

@masoud

@gorfo

جناب موحد بنده هیچ اهانتی نکرده ام جز بیان واقعیت

شما یک تاپیک ایجاد کرده اید و با کپی پیست کردن مطالب ناقص به هرنحوی مدیریت کرده اید صرفا استاد خطاب بشید .

بله بنده وقتی دیدم تحلیل های شما ناقض علم تکنیکال و صرفا کپی پیست است و موجب گمراهی و تباهی زمان و اموال معامله گر ها ست سکوت نکردم و به مبحث ورود کردم تا ماهیت شما اینکه تحلیلگر نیستید بر همگان عیان شود

بنده نه به دنبال ‌کسب سمت نه کلاهبرداری و نه …

صرفا محض رضای خدا این کار رو انجام دادم

کاش میشد مجمع حضوری برگزار می شد تا با چالش کشیدنت در مباحث تکنیکال و تحلیلگری بر همگان عیان می شد ‌که چه کسی تحلیلگر است

کاش این هاب با این عظمت را به نحوی ساماندهی می کردند که ابتدا از افراد آزمون تحلیلگری می گرفتند و پس از اخذ مدرک اجازه ی انتشار تحلیل می‌دادند حیف

اکنون هم اگر مسدود شوم اصلا ناراحت نیستم خدا با من است پایدار باشید . و الا نه لایک و نه آنلاین ک کردن تو بر من تاثیر گزار خواهد بود

3 لایک‌کرده

انقدر ضرر زدی به مردم که خدازده هم شدی کجا خدا پشتته:joy:

1 لایک

دونستم، ولی دروغگو فراموشکاره

3 لایک‌کرده