خب اون مطالبت رو روی چارت تفسیر کن راستگو
آقای موحد کف اصلاح بیت کوین چند هزار است
خوشحال باش topic ات 34 نفر بازدید کننده منحصر بفرد hub را داشته، ولی بیشتر ناراضی از رفتارت
همینو جناب موحد انجام بدین ک بفهمه صداقته کار دارید لطفا
سلام ، دیروز شما فرمودین شیبا ۱۰۰درصد روی ۱.۱۱۱ تومان نزولی میشه
حالا میتونین با قاطعیت۱۰۰درصد بگین تا چه عددی پایین میره و بعد از آن صعودی میشه؟؟؟
چونکه از دیروز تو ضرر هستم ، حالا روی ۱،۰۶۷ تومنه
در این پست کاملا نیت شما که به دنبال تاپیک اختصاصی و جلب نظر کردن هست محرز است بنده نه نیاز به تاپیک اختصاصی و … دارم نه هیچی
شما فقط اون دو تا مطلب رو که در تاپیک اختصاصی مسدود آوردی رو روی چارت تفسیر کن تا تحلیلگریت ثابت بشه و همه بدونن کپی پیستر نیستی والسلام دیگه ادامه نده
این کاربر بعنوان یه شاهد که از غیب رسید بنده گفتم شیبا و ارزها نزولی خواهد شد ولی موحد تحلیلگر مدعی افزایش قیمت بودند و
شما با سیگنالهای رگباری ریپل و بیتکوین و اتریوم ، که ساعت به ساعت روندهای مختلف میدادی اونها را ثابت کن. خیلیهایش غلط بود.
دوستی بهتر از دشمنی است
شما با ادامه دادن بحث باعث ایجاد مشکل شدین
قبلا بازم گفتم ، به جای روبرو ، لطفا در کنار جناب موحد و بقیه دوستان قرار بگیرید ، که جمع دوستانه کاملتر باشه
تحلیل شیبا
با قاطعیت تمام
احتمال اصلاح شیبا تا محدودهی معین شده که محل تقاطع حمایت داینامیک و استاتیک هست می باشد
قبلا هم گفتم یک راننده با سابقه ۳۰سال و حتی بیشتر هم امکان تصادف دارد، جناب موحد استاد، دوست و تاج سر ما هستند و تابحال با کسی جروبحث و دشمنی نداشته
شما رو نمیشناسم ،ولی مطمئن هستم شما هم انسان خوبی هستید
دوست من بنده بخاطر ساماندهی و آگاه سازی ملت و تعیین عیار تحلیلگر محترم ورود کردم
من از دیشب حال بچم خراب بود و همش بالا میاورد ، تا در گروه اعلام کردم ،این جناب موحد بود که فوراً واکنش نشان داد و بهم گفت چکار کنم که حالش خوب بشه و همینطور هم شد
متوجه حرف شما هستم
گفتم که مطمئناً شما هم انسان خوبی هستید و فقط شناخت من بر روی شما کامل نیست.
و همچنین گفتم که لطفاً بحث رو ادامه ندین بهتره
![]()
![]()
![]()
خدا ان شاءالله به خودتون و خانوادتون سلامتی بده
سلام مجدد
جناب @masoud
بعنوان آخرین تقاضای حقیر اگر امکانش هست همه ی بحث ها به جز تحلیل ریپل و شیبا حذف بشه تا تاپیک حالت تخصصی خودش رو حفظ کنه
لطف می کنید اگر به این عرض بنده توجه بفرمایید سپاسگزارم
همچنین سلامتی به شما و خانواده تان بده
من همین حالا به ضرر بفروشم روی ۱،۰۵۶ یا صبر کنم به کف برسه و صعودی بشه؟؟؟
بعد از این کف ، بازم صعودی میشه؟؟؟
سلام به هیچ عنوان نفروشید تازه صعود بعد از اینهاست
نه والا نفروختم ، ممنونم که گفتین![]()