بررسی وضعیت بیت‌کوین در شرایط فعلی❓

بررسی بیت‌کوین در نمودار ۴ ساعته:

بیت‌کوین الان در محدوده ۶۴ تا ۶۵ هزار دلاره. بعد از افت شدید به حدود ۶۱ هزار، خریدارآی جدید تونستن وارد بشن و قیمت رو بالا بیآرن، اما در سقف ۶۶.۴ هزار با فروش مواجه شد.

دو سناریوی اصلی رو میتونیم داشته باشیم.

یکی سناریوی مثبت با احتمال بیشتر و حدود ۶۰ درصدی..

اینکه قیمت دوباره به محدوده ۶۴-۶۱ هزار دلار برگرده و از اونجا دوباره به روند صعودی برگرده. که در این صورت، نقطۀ ورود و خرید، نزدیک ۶۴ هزار یا پایین‌تر حدود ۶۲-۶۱ هزار خواهد بود. خروج سود، اول ۶۶.۴ هزار، بعد ۶۸ هزار و بالاتر. و حد ضرر هم زیر ۶۱ هزار دلار.

دوم سناریوی منفیه؛ اگه نتونه از ۶۶ هزار بالاتر بره و برگرده و نزولی بشه. که در این صورت، ورود فروش، نزدیک ۶۶ هزار دلار، خروج سود، ۶۲ هزار و بعدش ۶۰-۵۸ هزار دلار. و حد ضرر بالای ۶۷ هزار دلار.

رو هم رفته؛ الان بازار کمی مردده اما حمایت ۶۱-۶۲ هزار قوی به نظر می‌رسه. شانس ادامه حرکت صعودی کوتاه‌مدت بیشتره، ولی اگه ۶۶.۴ هزار شکسته نشه، ممکنه دوباره نواحیه حمایتی و کف‌ها رو تست کنه.

:warning: توصیه میشه؛ صبر کنیم تا قیمت به حمایت برسه و سیگنال خرید بده. ریسک رو کم بگیریم و بیشتر از ۱-۲٪ سرمایه‌مون رو در معامله نذاریم.

:backhand_index_pointing_left:t3: صرفٱ یه احتماله. بد نیست بررسی کنید.

1 لایک

سلام وقت شمابخیر،آقای کیانی من الان بخوام حدود 10 میلیون تومان تا برج 9 یعنی 5 ماه دیگه سرمایه گذاری کنم چه ارزهایی را بهم پیشنهاد میکنی..که اگه ارز تضمینی باشه 10 تومن روش سرمایه‌گذاری کنم اگه هم بشه مثلا 3 تاارز بخرم .شرمنده آقای کیانی عزیز خیلی مزاحمت میشم به بزرگی خودتون ببخشید.:rose::rose::rose::hibiscus:

1 لایک

طبق الگوی وایکف بیت کویین در آخر منطقه تراکم است ،بعدازمرحله تراکم .که ناحیه نوسانی گفته میشود ،نوبت به منطقه مکش است که به بالا کشیده میشود ،و بعد مرحله انفجار شروع میشود که به آن منطقه شارپ گفته میشود .احتمالا تا چند هفته دیکر اکر اوضاع منطقه خاورمیانه بهم نریزد صعود خوبی در پیش داریم .بیت بالا بکشد ،نود درصد بقیه هم بالا میکشتد.

1 لایک

با درود و احترام خانم شقایق.

اختیار دارید. این چه فرمایشیه؟!

سرکار خانم اخیرٱ پستی حضور همراهان گرامی تقدیم شد که با بررسی‌های بنده، جهت سرمایه‌گذاری قابل توجه و بررسیه. لیکش و تقدیم می‌کنم شاید بکارتون بیآد. اما خواهش می‌کنم چشم و گوش بسته و بدون تحقیق، به هیچ عنوان وارد معامله‌ای نشید.

1 لایک

باسلام خسته نباشید من ۲۰۰ میلیون دارم‌ نميدونم چی بخرم سود کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

1 لایک

مچکرم از راهنمائی بسیار مفیدتان،چشم حتما بدون هماهنگی وآگاهی کاری نمیکنم لینکی که فرمودئید الان باز شد دارم نگاه میکنم،بازم ممنون و سپاسگزارم

1 لایک

با درود مجدد.

خواهش می‌کنم.

از صمیم قلب، آرزوی بهروزی برای شما و خونوادۀ محترمتون و دارم.:palms_up_together:t3:

با درود و احترام.

به خودم چنین اجازه‌ای نمیدم که برای پول شما تصمیم بگیرم آقا فرزاد. خواهش می‌کنم خودتون کنکاش کنید، تحقیق کنید، آموزش ببینید و بعد برای پول و سرمایه‌گذاریتون تصمیم بگیرید.

جسارت کردم و این مطالب و عرض کردم. ببخشید.

اما در خصوص پرسش شما.

به کامنت بالایی پیام خودتون که برای سرکار خانم شقایق نگارش شده، اگه توجه بفرمایید ؛ مطمئنم به نتایج خوبی خواهید رسید. البته با چاشنی تحقیق و شکیبایی!

موفق باشید.