درسی که در ارزهای دیجیتال گرفتم!

آینده پیش رویی که دنیای بانکداری رو متحول می‌کنه و پا می زاریم به بانکداری غیر متمرکز

5 لایک‌کرده

سلام و خداقوت
۱_هیچ وقت با پول دیگران یا با قرض وارد بازار سرمايه نشیم
۲_ با حرف این و اون ارز نخریم
۳_ طمع نداشته باشیم
۴_ با انتظار سود خیلی بالا وارد معامله نشیم چون درصورت سود کم یا ضرر باعث دلسردی میشه

12 لایک‌کرده

بزرگترین درسی که گرفتم این بود که ترید کردن یک علمه و با قمار خیلی فرق دارن ، به خاطر ۴ تا ناتکوین چه کامنتی گذاشتم :crazy_face:

7 لایک‌کرده

اقا من اینو تو فانتوم نوشتم …
بازار سیکل داره هر سیکلی چند فاز داره انباشت صعود توزیع نزول…انباشت جایی که قیمت مدتهای زیادی تو کف میمونه کمی نوسان میکنه نهنگها اونجا در حال خریدن و کم کم هم میخرن مثلا ریپل یک سال تمام داشت بین 40 و 60 در ماهانه نوسان میداد (شادو ها مهم نیستن) اونم بعد از یه صعود حالا بهانه اش رو بزارید دادگاه و پاسگاه یا هرچی…دوج ببینید چه فازی داشته ادا ببنید چقدر زمان برده…

بعد از فاز انباشت فاز صعوده …تو فاز صعود اخبار مثبت میاد و بازار ساز شوک قیمتی به نمودار میده توج ها جلب شه و خریدهای پی در پی قیمت رو شدیدا بالا میبره …بعد فاز توزیعه…تو اون فاز بازار نوسانی میشه و تو فضای هیجانی که بازا ساز درست کرده نهنگها کم کم خالی میکنن الگوهای سر و شانه و نمیتونه سقف دو قلو و اینجور مسایل در واقع همون نوساناتی هست که بازار ساز میده تا کار بر رو به امید سقف جدیدتر تو بازار نگه داره و خودشون داراییشون رو تخلیه کنه…بعد فاز نزوله تو این فاز بازار با شک منفی چارت رو میبره تو حالت نزول ووو این سیکل ادامه پیدا میکنه…

حالا راه های پیدا کردنش…

1 ) تکنیکالی : خیلی ساده با میانگینهای متحرک چندگانه میتونید تا حدی این قضیه رو متوجه شید …تو کف و تو انباشت میانگینها در هم میرن تا کم کم شیب مثبت پیدا کنه به قولی تقاطع طلایی تشیل بدن تو سقف و توزیع هم باز میانگین ها در هم میرن تا شیب منفی پیدا کنن یا تقاطع مرگ تشکیل بدن

1. چارت بیتی یعنی جفت ارز بیتی نشون میمده قیمت اون ارز نسبت به بیت تو سقف هست یا تو کف … یا نسبت بیت ارزون هست یا گرون برید چارت بیتی فانتوم رو نگاه کنید که قیمتش نسبت به بیت به سال 2021 رسیده بود !!! یا کاردانو وووو

2. روانشناسی : هر وقت دیدی جو شدیدا منفیه همه دارن میترسن احتمالا فاز انباشته تو زمانی که بیت زیر 20 هزار بود از ورشکستگی بانکهای امریکا تا لیکوییدی گری اسکیل ووو خبرش اومد ولی در عوض تو سقف انواع و اقسام خبرهای شدیدا مثبت میاد …تو سیکل قبلی تو 60 هزار چند سال پیش با کلی وعده 100 هزاری طمع انداختن بیت ملت رو کشوندن تو بازار و فاز توزیع… حتی گری اسکیل خبر میدادکه دارم میخرم !!! توجه کن تو سقف میگف میخرن بعد ریخت تو کف میگم دارم ورشکست میشن ولی بازار رفت بالا…نمونه های مشابه زیاده … این شاخص ترس و طمع هم همین بحث روانشاسی هست که گفتم

11 لایک‌کرده

به نظرم ارز دیجیتال خیلی خوبه فقط باید ریسک پذیر باشی و ریسک کنی

5 لایک‌کرده

درسی که از ارز دیجیتال گرفتم این بود که بدون تحلیل بدون شناخت و اساس این بازار واردش نشم

5 لایک‌کرده

بنده یک تازه وارد هستم

4 لایک‌کرده

چندتا نکته

۱. تنها با یک سوم سرمایه ام در مارکت هستم و دو سوم دیگه رو برای تریپل دان مارجین نگه میدارم چون سود اصلی در زمان اصلاح مارکته.
۲. زمان ورودم فقط وقتیه که از مثلث خارج شه و کندل تایید رو ببینم.
۳. حد ضرر دارم
۴. بعد از فروش با سود یا بی سود ، احساساتی و از روی جا ماندن از مارکت و یا جبران خسارت وارد مارکت نمیشم.
۵. همه موارد بالا برای شورت پوزیشن صدق میکنه.
۶. نهنگهای پر سود رو تعقیب میکنم و بعد از کنترل ارز، همزمان باهاشون خرید میزنم.

4 لایک‌کرده

بزرگترین درسی که گرفتم این بود که بعد از یک سود خوب، سیستم و یا گوشی را خاموش کنم و برای مدتی ترید نکنم. یکی از بزرگترین سودهام را را سر ترید زیاد از دست دادم

5 لایک‌کرده

نوشته به یک موضوع تازه تبدیل شد: چکار کنم ضرر نکنم؟ میم کوین خریدم!

درسی که از غرز دیجیتال گرفتم

2 لایک‌کرده

ارز ماگ عالیه mog coin

2 لایک‌کرده

دوست دارم آموزش جامع باشه بیشتر یاد بگیرم

3 لایک‌کرده

این رو دیدی؟

از داخل برنامه هم کدتخفیف ۹۰ درصدی میتونی بگیری براش

2 لایک‌کرده

اینکه نباید بدون اموزش دست ب معامله زد و باید بعد اموزش و شروع کنی تا به سود عالی برسی

4 لایک‌کرده

بنده تازه وارد هستم و منتظر خواندن تجربيات دوستان هستم

3 لایک‌کرده

بزرگترین درسی که توی چند سال فعالیتتون توی بازار گرفتید چی بوده؟ درس خودم این بود که هیچ وقت به حرف کسی نگوش ندم همین و همین

6 لایک‌کرده

فقط به سبک خودتون معامله کنید.نه هیچ کس دیگه ای

6 لایک‌کرده

درسته به نظر منم این بازار جایی نیست که یک شبه پولدار بشی بلکه اگه اینجوری فکر کنی و طمع کنی یک شبه همه چیرو ازدست میدی

5 لایک‌کرده

سلام دوستان
ارزوی موفقیت دارم برای شما عزیزان
یک درسی که از بازار های مالی گرفتم بعنوان تجربه این بود که حد سود و ضرر خودم رو بشناسم و ازش عبور نکنم

4 لایک‌کرده