درسی که در ارزهای دیجیتال گرفتم!

من بزرگترین درسی که گرفتم بعد از سود مناسب از معامله خارج بشم و به استراتژی پایبند باشم

5 لایک‌کرده

درسی که گرفتم این بود که همیشه اونطوری که حساب میکنی و یا فکر میکنی پیش نميره

8 لایک‌کرده

درسم اینه که عجله نکنم

6 لایک‌کرده

سلام بزرگترین درس من از مسیر ارز دیجیتالی این بود که ارز ها رو به هر کیف پولی انتقال ندم

5 لایک‌کرده

کیف پول مناسب معرفی میکنید؟

2 لایک‌کرده

اولا کاش زودتر با این بازار آشنا میشدم
سال ۹۲ اولین بار یکی بیت کوین رو به من معرفی کرد و گفت بخر
هر چقد میتونی
دو تومت پنج تومن …
اما اونموقعها کسی باور نداشت به این جور چیزها
و الان افسوس میخورم

4 لایک‌کرده

سلام وقت همگی بخیر.من چند ماه هست وارد بازار ارز شدم ،میخام بگم ب حرف هیچ کسی گوش ندید ،با مطالعه و آموزش پیش برید.ارزوی بهترینها واستون دارم

4 لایک‌کرده

معرفی کیف پول‌ها رو در این موضوع می‌تونید ببینید:

1 لایک

با سلام .
فقط تو این بازار صبر و اعتماد ب خودتون نه به دیگران

4 لایک‌کرده

چجوری نهنگ ها رو تعقیب می کنید؟

3 لایک‌کرده

با سلام
آرزوی بهترینها واستون دارم.روزتون خوش

1 لایک

خرید بیتکوین برای کسی که درآمد ریالی و غیر از دلار داره بهترین سرمایه گذاریه. وقتی بیت میشی یعنی دلاری و از تورم مصون میشی و برای رشد هم اهرم بیت داری. این میشه که علاوه بر هچ کردن تورم درآمد واقعی دلاری خواهیم داشت.

2 لایک‌کرده

من هم هیچ گونه آموزش ندیدم و تازه وارد هستم

1 لایک

سود کمتروباهزینه کم ومطمن

2 لایک‌کرده

هیچ وقت طمع نکنید و روی یه سهام نباشید

2 لایک‌کرده

سلام
من تواین بازار یاد گرفتم که صبر داشته باشم و احساسات خودم رو کنترل کنم ،و بدون مطالعه و بدون تحقیق کاری رو نکنم که باعث پشیمونی بشه
و برای اونایی که اولین بار وارد بازار میشن توصیه میکنم حتما با سرمایه کم شروع کنن تا باهر قدمی که برمیدارن تجاربی کسب کنن و زیاد متضرر نشن

3 لایک‌کرده

عجله کردن برابر است با ضرر

2 لایک‌کرده

صبر کنید
صبر کنید
و صبر کنید

2 لایک‌کرده

سلام من میخولم وارد بازار بشم و به تجربه شما نیاز دارم به نظر شما از کجا آموزش ببینم؟(صفر تا صد و رایگان)؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

2 لایک‌کرده

وقتی مقدار معقولی سود از چنتا رمز ارزها توو سبدت میتونی بگیری حتما این کارو بکن و طمع نکن .الان بدون دلیل کل بازار قرمز شد و من اشتباه کردم با اینکه یه سود بیست میلیونی از مجموع آرزوهام میتونستم،نگرفتم و حالا همشون یهو رفتن توی ضرر

2 لایک‌کرده