تا قبل از آموزش کامل هیچوقت یک تریدر عالی نخواهم شد
متاسفانه بخش بزرگ و مهمی از آموزش گرفتن رو خود بازار به آدم یاد میده و جور دیگهای هم نمیشه اون آموزش رو گرفت. برای مثال باید چندین بار آدم دچار فومو بشه که بدونه فومو چیه و چطوری میتونه جلوش رو بگیره. چندین بار بدون حد ضرر ترید کرده باشه که بدونه حد ضرر نداشتن چه دردی داره. دردهای ناشی از این تجربههاست که تبدیل به تجربه و یادگیری میشه.
برای همین هم باید ریسک یادگیری رو با درگیر کردن سرمایه خیلی کم در این فاز به حداقل رسوند.
و البته اصل ماجرا مدیریت سرمایه است بعد تمام این موضوعاتی که فرمودین باید اجرا بشه
سلام
بهترین درس توی بازار ارز دیجیتال
صبر
مدیریت سرمایه
صبر
مدیریت احساسات یا همون روانشناسی
بازم صبر هستش
اینها رعایت بشه هیچ وقت ضرر نمیکنید
به امید موفق شدن تمام عزیزانی که دوست دارن وارد کار ارز دیجیتال بشن
سلام . اینکه طمع نکنیم.ولی ریسک کنیم.ترس داشته باشیم ولی خرید کنیم.
طمع نداشته باشیم به کاری ک میکنی اعتماد داشته باشی
من بزرگترین درسی که گرفتم بعد از سود مناسب از معامله خارج بشم و به استراتژی پایبند باشم
درسی که گرفتم این بود که همیشه اونطوری که حساب میکنی و یا فکر میکنی پیش نميره
درسم اینه که عجله نکنم
سلام بزرگترین درس من از مسیر ارز دیجیتالی این بود که ارز ها رو به هر کیف پولی انتقال ندم
کیف پول مناسب معرفی میکنید؟
اولا کاش زودتر با این بازار آشنا میشدم
سال ۹۲ اولین بار یکی بیت کوین رو به من معرفی کرد و گفت بخر
هر چقد میتونی
دو تومت پنج تومن …
اما اونموقعها کسی باور نداشت به این جور چیزها
و الان افسوس میخورم
سلام وقت همگی بخیر.من چند ماه هست وارد بازار ارز شدم ،میخام بگم ب حرف هیچ کسی گوش ندید ،با مطالعه و آموزش پیش برید.ارزوی بهترینها واستون دارم
معرفی کیف پولها رو در این موضوع میتونید ببینید:
با سلام .
فقط تو این بازار صبر و اعتماد ب خودتون نه به دیگران
چجوری نهنگ ها رو تعقیب می کنید؟
با سلام
آرزوی بهترینها واستون دارم.روزتون خوش
خرید بیتکوین برای کسی که درآمد ریالی و غیر از دلار داره بهترین سرمایه گذاریه. وقتی بیت میشی یعنی دلاری و از تورم مصون میشی و برای رشد هم اهرم بیت داری. این میشه که علاوه بر هچ کردن تورم درآمد واقعی دلاری خواهیم داشت.
من هم هیچ گونه آموزش ندیدم و تازه وارد هستم
سود کمتروباهزینه کم ومطمن