من بزرگترین درسی که گرفتم بعد از سود مناسب از معامله خارج بشم و به استراتژی پایبند باشم
درسی که گرفتم این بود که همیشه اونطوری که حساب میکنی و یا فکر میکنی پیش نميره
درسم اینه که عجله نکنم
سلام بزرگترین درس من از مسیر ارز دیجیتالی این بود که ارز ها رو به هر کیف پولی انتقال ندم
کیف پول مناسب معرفی میکنید؟
اولا کاش زودتر با این بازار آشنا میشدم
سال ۹۲ اولین بار یکی بیت کوین رو به من معرفی کرد و گفت بخر
هر چقد میتونی
دو تومت پنج تومن …
اما اونموقعها کسی باور نداشت به این جور چیزها
و الان افسوس میخورم
سلام وقت همگی بخیر.من چند ماه هست وارد بازار ارز شدم ،میخام بگم ب حرف هیچ کسی گوش ندید ،با مطالعه و آموزش پیش برید.ارزوی بهترینها واستون دارم
معرفی کیف پولها رو در این موضوع میتونید ببینید:
با سلام .
فقط تو این بازار صبر و اعتماد ب خودتون نه به دیگران
چجوری نهنگ ها رو تعقیب می کنید؟
با سلام
آرزوی بهترینها واستون دارم.روزتون خوش
خرید بیتکوین برای کسی که درآمد ریالی و غیر از دلار داره بهترین سرمایه گذاریه. وقتی بیت میشی یعنی دلاری و از تورم مصون میشی و برای رشد هم اهرم بیت داری. این میشه که علاوه بر هچ کردن تورم درآمد واقعی دلاری خواهیم داشت.
من هم هیچ گونه آموزش ندیدم و تازه وارد هستم
سود کمتروباهزینه کم ومطمن
هیچ وقت طمع نکنید و روی یه سهام نباشید
سلام
من تواین بازار یاد گرفتم که صبر داشته باشم و احساسات خودم رو کنترل کنم ،و بدون مطالعه و بدون تحقیق کاری رو نکنم که باعث پشیمونی بشه
و برای اونایی که اولین بار وارد بازار میشن توصیه میکنم حتما با سرمایه کم شروع کنن تا باهر قدمی که برمیدارن تجاربی کسب کنن و زیاد متضرر نشن
عجله کردن برابر است با ضرر
صبر کنید
صبر کنید
و صبر کنید
سلام من میخولم وارد بازار بشم و به تجربه شما نیاز دارم به نظر شما از کجا آموزش ببینم؟(صفر تا صد و رایگان)؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی مقدار معقولی سود از چنتا رمز ارزها توو سبدت میتونی بگیری حتما این کارو بکن و طمع نکن .الان بدون دلیل کل بازار قرمز شد و من اشتباه کردم با اینکه یه سود بیست میلیونی از مجموع آرزوهام میتونستم،نگرفتم و حالا همشون یهو رفتن توی ضرر