هیچ وقت طمع نکنید و روی یه سهام نباشید
سلام
من تواین بازار یاد گرفتم که صبر داشته باشم و احساسات خودم رو کنترل کنم ،و بدون مطالعه و بدون تحقیق کاری رو نکنم که باعث پشیمونی بشه
و برای اونایی که اولین بار وارد بازار میشن توصیه میکنم حتما با سرمایه کم شروع کنن تا باهر قدمی که برمیدارن تجاربی کسب کنن و زیاد متضرر نشن
عجله کردن برابر است با ضرر
صبر کنید
صبر کنید
و صبر کنید
سلام من میخولم وارد بازار بشم و به تجربه شما نیاز دارم به نظر شما از کجا آموزش ببینم؟(صفر تا صد و رایگان)؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی مقدار معقولی سود از چنتا رمز ارزها توو سبدت میتونی بگیری حتما این کارو بکن و طمع نکن .الان بدون دلیل کل بازار قرمز شد و من اشتباه کردم با اینکه یه سود بیست میلیونی از مجموع آرزوهام میتونستم،نگرفتم و حالا همشون یهو رفتن توی ضرر
بزرگترین درسی که گرفتم اینه که بهترین درامدوداری وذهنت واسه بازارارزبازمیشه
بهترین درسش این بوده که ذهنت بازمیشه واسه تجارت
حسرت من از فروش اون همه دوج کوینی بود که تو قیمت ۱۵ ۲۰ تومن گرفته بودم و با ۲۰۰ هزار تومن ۱۰۰۰۰ واحد بیشتر میخریدم و چقدر دوج داشتم که الان میلیاردر میشدم.![]()
![]()
بهترین درس در بازار ارزها صبر است
موافقم، تعصب بیجا همراه با بی تجربگی فقط سرمایه رو میسوزونه
آموزش زیاد…جلوگیری از طمعِ یک شبه پولدار شدن…سپس استمرار ور کار و ترید.
و همچنین ورود سرمایه مازادی که از محل پس انداز باشد و نیار مبرم به آن پیدا نشود…
جلوگیری از طمعِ یک شبه پولدار شدن…سپس استمرار ور کار و ترید.
توی این بازار فقط باید زیر نظر داشته باشی چند تا ارز رو کی ریزش کردن ورود کنی و شانس فقط شانس
بزرگترین درسی که میشه گرفت اینه که اگه تحلیل یاد بگیری و با دنیای تکنولوژی آشنایی داشته باشی میتونی با کار هوشمندانه ، صبر و داشتن استراتژی به درآمد خوبی برسی
سلام…درسی ک گرفتم این بود ک سود و زیان با هم وجود داره و ب کسی قول صدرصد سود رو ندم
بخرید و طمع نکنید منتظر سودهای کلان نباشید مگر اینکه برای بلند مدت خریده باشید
درود بر همه دوستان
حدود 20 سال سابقه ترید در فارکس رو دارم و حداقل 3 بار کال مارجین شدم.
امیدوارم نظرات و تجربیات این حقیر به کار دوستان بیاد.
دو مقوله در اینجا وجود داره :
1- کسانی که میخواند در بازار سرمایه گذاری کنند
2- کسانی که علاقمند به ترید و معامله بصورت روزانه یا بلند مدت هستند
به نظر من اگر میخواهید در بازار های مالی سرمایه گذاری کنید چند نکته رو باید مد نظر قرار بدید (من اینکار رو میکنم)
اول اینکه تمام تخم مرغها رو در یک سبد نچینید بعبارتی سبدی برای خودتون تشکیل بدید از چندین ارز که سیستم جبرانی براتون باز باشه (البته قبل از تعیین ارزهای سبدحتما راجع به اونها تحقیق کنید و ترجیها از ارزهایی که پشتوانه قوی دارن استفاده کنید)
دوم اینکه برای سرمایه گذاری و خرید ارز شما باید دید بلند مدت داشته باشید. بازار به کسانی که صبر ندارن سود نمیده.
در مورد ترید یا معامله روزانه اگر بتونید 3 تا محور رو کنترل کنید (که بسیار سخته) بهتون قول میدم معدل رزومه کاری شما در سود بسته میشه
1- مدیریت مالی (money managment) که بسیار مبحث مهمیه
2- کنترل احساسات و عدم معامله احساسی
3- داشتن استراتژی معامله
بدون در نظر گرفتن این 3 فاکتور برادرانه بهتون میگم دور ترید رو یه خط قرمز بکشید ، چون محکوم به شکست هستید.
به یاد داشته باشید ترید و معامله یک علمه و شانس در اون کمتر از 5 درصد دخیله.
سخن آخر اینکه دوستان ترید کردن بسیار استرس زا هست پس اول باید بتونید خودتون رو کنترل کنید.
سلام میتونم بپرسم به نظر شما که من میخوام ترید رو شروع کنم از کجا یاد بگیرم؟؟؟