الان لایت کوین بخریم یا نه؟ تحلیل کامل قیمت ltc

با توجه به نمودار LTC و شکل‌گیری یک ناحیه حمایتی ارزشمند، می‌توانیم هدف قیمتی ۱۸۳-۲۰۲ دلار را در کوتاه مدت برای لایت کوین در نظر بگیریم.

لایت‌کوین در حال حاضر:

• در آغاز روند صعودی قرار دارد.
  • از بازار عقب مانده که احتمالاً به‌زودی جبران خواهد کرد.
  • بسته شدن کندل روزانه زیر سطح حمایتی، این تحلیل را باطل می‌کند.

:warning: برای مدیریت ریسک، حتماً حد ضرر و مدیریت سرمایه را فراموش نکنید.

نظر شما درباره لایت کوین چیه؟ میتونه از تارگت مشخص شده هم فراتر بره و به اوج ۴۰۰ دلاریش برگرده؟ اینجا بنویسید. :point_down:

2 لایک‌کرده

الان‌ میشه وارد شد؟
من تازه واردم خودش بهتره یا دوج در شرايط فعلی

هر دو از قدیمی‌های بازارن. دوج حمایت مستقیم و غیرمستقیم ایلان رو داره و خواهد داشت، لایت کوین ولی پشتوانه این چنینی نداره.
ضمن اینکه استخراج دوج و لایت همزمان انجام میشه و یجورایی عامل ماینینگ و هزینه استخراج برای این دو‌ یکسانه

1 لایک

تو شرایط فعلی بهترین ارز زرای سود هفتگی و ماهانه رو میتونید توصیه کنید برای خرید؟

تو این موضوع پیشنهادات جالبی گفته شده توسط دوستان

1 لایک

سلام ،بهترین ارزها برای سرمایه گذاری ،ترون،تون کوین،کاردانو، دوج و شیبا برای کوتاه مدت فکر کنم

سلام من لیتو خریدمنینینینبدقدقددفنقنقنقتقنقدقدقدقتقتییتتثنثتثتثنصنص

سلام
:red_triangle_pointed_down: خطوط قرمز نشان‌دهنده نواحی ورود هستند و خط آبی حد سود این تحلیل است. این موقعیت یک پوزیشن شورت با اهرم پایین است. اگر قصد ورود دارید، با رعایت مدیریت سرمایه وارد شوید.

:bullseye: طبق قوانین کانال، سود زیاد با خود شماست پر،سود باشید.

:warning: نکته مهم:
تنها ۵٪ از کل سرمایه‌تان را وارد این پوزیشن کنید.
اگر سرمایه بالایی دارید و ۵٪ آن مبلغ زیادی‌ست، پیشنهاد می‌شود این مبلغ را در چند کوین مختلف پخش کنید. هرگز تمام سرمایه‌تان را در یک معامله قرار ندهید.

1 لایک