سلام…دوستان میخوام چندتا استراتژی بر اساس ایچی موکو معرفی کنم…تو این استراتژی ها صرفا از ایچی موکو استفاده نمیشه و برای ورود از اندیکاتورهای دیگه استفاده میکنیم.
اما قبل از توضیح ترکیب ها یه توضیح کلی در مورد ایچی موکو بدم :
زمانی که قیمت بالای ابر روند صعودی و زمانی قیمت پایین ابر روند نزولی و زمانی که قیمت ابر رو به دفعات قطع میکنه یا بهتر بگم ابر مسطح شده بازار در حالت رینج زدنه…
دو میانگین متحرک وجود داره که من به شکل ابی پر رنگ و قهوه ای در اوردم … خط ابی میانگین کوتاه و قهوه ای میانگین بلند…در صورتی قیمت بالای هر دو میانگین باشه و میانگین کوتاه یعنی بالای میانگین بلند یعنی قهوه ای باشه روند صعودیه…
ترکیب با stoch …
stochرو با مقادیر 5.3.3 تنظیم کنید…و نواحی اشباع خرید و فروش رو به اعداد 30 و 70 تغییر بدین… این مقادیر رو بر اساس جفت ارز معاملاتیتون بهینه کنید…من برای توضیح استراتژی فعلا به همین صورت در اوردم…تیک D رو هم از تنظیمات بردارید… حالا با تصویر زیر رو به رو میشید :
در صورتی که نمودار قیمت بالای ابر باشه و خط ابی رنگ در منطقه اشباع فروش یعنی اون زیر در حال بالا اومدن باشه یک فرصت خرید ایجاد میکنه …برای روند نزولی برعکس…همینطور که تو تصویر می بینید ما در اینجا 5 معامله داشتیم …معامله شماره 4 بار یسک زیادهمراه بوده چون قیمت سریعا برگشت خورده…برای فیلتر این موضوع میتونیم میانگین بلند ابر یعنی رنگ قهوه ای استفاده کنیم و استراتژی رو به شکل زیر تغییر بدیم :
قیمت بالای ابر و همچنین بالای خط قهوه ای یا بیس لاین ایچی موکو باشد و stoch از منطقه اشباع فروش در حال خروج باشد…
ترکیب با Rsi
…
خطوط 55 و 45 رو به Rsi اضافه میکنیم و مقدار rsi رو به صورت پیش فرض با طول 14 در نظر می گیریم…این مقادیر رو حتما تغییر بده تا سیگنالهای بهتری دریافت کنید…هدف از این مجموعه توضیح روال کار هست و جنبه اموزشی دارد همین…
حالا در صورتی که rsiبین نواحی 45 و 55 قرار بگیره احتمالا با بازار رینج سر کار داریم بنا بر این وارد معامله نمیشیم…
برای معامله خرید در صورتی قیمت بالای ابر باشه یعنی روند صعودی باشه و rsi عدد 55 رو به بالا بشکنه ما وارد معاله خرید می شیم
ترکیب با macd
برای خرید در زمانی که قیمت بالای ابر باشه از سیگنال مکدی میتونید استفاده کنید…تنها نکته ای که داره هیستوگرام مکدی نباید در زمان دریافت سیگنال دچار واگرایی باشه یعنی اگ این اتفاق افتاد وارد معامله نشید…
ترکیب با adx…
یکی مشکلات میانگینهای متحرک که اساس ایچیموکو هم هست ، عدم کاربرد اون در بازارهای رینج هست…برای تشخیص بازارهای رینج میتونیم Adxو atr استفاده کنیم…
تمامی استراتژی هایی که تا اینجا توضیح دادم بر اساس روند و ادامه رونده… همونطور که گفتم تاز زمانی که قیمت بالای ابر باشه روند صعودی فرض میگیریم برای تشخیص اینکه کی وارد معامله بشیم دو تا شرط دیگه در این استراتژی اضافه میکنیم :
1 ) قیمت بالای بیس لاین ایچیموکو باشد یعنی روند صعودی تایید شود
2) در این حالت adx سطح 25 را بشکند وارد معامله خرید می شویم …
بر اساس تصویر بالا وقتی بازار وارد وضعیت رینج میشه adx زیر 25 در حال نوسانه و قیمت درون ابره…
حالا و برای معامله فروش قیمت باید زیر و بیس لاین باشه و Adx سطح 25 رو به بالا بشکند .
در تصویر زیر دو معامله موفق می بینید :
ایچی + Stoch: این ترکیب خیلی عالیه، مخصوصاً برای شکار نقاط ورود قوی تو روندهای واضح. ولی نکتهای که گفتی واسه فیلتر کردن برگشتهای سریع (مثل معامله 4) خیلی به جا بود. ترکیب Stoch با ابر ایچی برای شناسایی اشباع خیلی کاربردیه. پیشنهاد میکنم اینو با تایمفریم بالاتر هم تست کنی.
ایچی + RSI: این یکی برای بازارهای رنج عالیه. ولی نکتهای که به 45-55 اشاره کردی برای فیلتر کردن بازار رینج، خیلی هوشمندانه بود. با این ترکیب میشه از سیگنالهای اشتباه دوری کرد. فقط حواست باشه اگه RSI یه روند قوی رو از دست بده، ممکنه بعضی موقعیتها رو جا بندازه.
ایچی + MACD: این ترکیب خیلی قدرتمنده واسه روندهای قوی. نکته واگرایی روی هیستوگرام خیلی کلیدی بود. تو بازارهایی که حجم بالاست، این استراتژی میتونه معجزه کنه.
ایچی + ADX: دقیقاً زدی تو خال! مشکل اصلی ایچی تو بازار رینج بود، و اینجا ADX رو آوردی که قضیه رو حل کنه. ترکیب ADX بالای 25 با بیسلاین، سیگنالهای مطمئنتری میده. این برای معاملهگرای روند خیلی طلاییه.
در کل، عالی توضیح دادی! پیشنهاد میکنم بکتست اینا رو با دادههای گذشته و تایمفریمهای مختلف هم چک کنی تا استراتژیها رو بیشتر بهینه کنی.
برای بک تست این سایت عالیه محدودیت برای دفعات تست هم نداره ولی کریپتو نداره فقط