uwlmdvk
(مهرداد)
می 7، 2025، 11:38ق.ظ
4108
تا اینجا سیگنال بوده…
ولی واسه اموزش مقدماتی میتونی اینجا رو بخونی (که خودش یکی دوماه زمان میبره)
بعد برا ستاپ معاملاتی این دوتا چیز خیلی ساده ای هست و جواب میدن معمولا ولی باید اول مطالب لینک بالا رو بخونی تا مبانی تحلیل رو اوکی شی…بعد خودتم میتونی با همون درکی از کلیت کار داشته باشی…
سلام…اینی که میگم رو خودم تست گرفتم تو تایم فریم های مختلف جواب میده ولی من تو روزانه استفاده میکنم :
منتظر سیگنال از مکدی میمونی
منتظر شکست و پولبک به tema50 میمونیم
منتظر واگرایی یا تشکیل روند نزولی برای شورت و صعودی برای لانگ تو mfi میمونیم
با این 3 شرط وارد معامله میشیم…دلیل انتخاب اهرم 3 ،واگراییهای چند گانه است که ممکنه شکل بگیره که اگ اهرم بالا باشه یا لیکوییدتون کنه یا ضرر سنگین بزنه …
برای نمونه مطابق تصاویر زیر برای شورت و لانگ هم برعکس:
[ETHUSDT_2024-12-19_02-29-40]
[XLMUSDT…
سلام
اندیکاتور SMI یک نسخه پیشرفتهتر از اندیکاتور استوکاستیک است که برای اندازهگیری قدرت حرکت قیمت و شناسایی مناطق اشباع خرید (Overbought) و اشباع فروش(Oversold) به کار میرود.
ما می ایم و از این اندیکاتور برای نوسانگیری استفاده میکنیم…
اولین گام تعیین روند بازاره که بازار صعودی هست یا نزولی…حالا این کار رو با پرایس اکشن و خطوط روند یا ایچیموکو یا هر روشی باید تعیین کنید…من در اینجا از میانگین متحرک استفاده میکنم…
حالالا برای معاملات شریط زیر رو بررسی میکنیم :
برای خرید:
قیمت بالای میان…
اینم چند تا ستاپ دیگه :
و این
سلام…دوستان میخوام چندتا استراتژی بر اساس ایچی موکو معرفی کنم…تو این استراتژی ها صرفا از ایچی موکو استفاده نمیشه و برای ورود از اندیکاتورهای دیگه استفاده میکنیم.
اما قبل از توضیح ترکیب ها یه توضیح کلی در مورد ایچی موکو بدم :
[BTCUSDT_2025-01-11_20-58-14]
زمانی که قیمت بالای ابر روند صعودی و زمانی قیمت پایین ابر روند نزولی و زمانی که قیمت ابر رو به دفعات قطع میکنه یا بهتر بگم ابر مسطح شده بازار در حالت رینج زدنه…
دو میانگین متحرک وجود داره که من به شکل ابی پر رنگ و قهوه ای در اوردم … خط ابی …
1 لایک