ممنون
برای ورود به اینجا برای چت باید شماره موبایل عددی به انگلیسی فقط قبول میکنه
مهردادگرام، بسیار هم عالی، در نزدیک 0.5076 واکنش داد( در 0.494)، بیشتر از 14 درصد بالا اومد.
دستمریزاد.
استراتژیت یه اشتباه داره اونم عدم در نظر گرفتن تایم فریمه..اعدادی که پیج سونیک به عنوان حمایت زدی حمایتهای محلی ان شاید کمی قیمت گیر کنه ولی محلی ان..حرکت در تایم بالا بودمهمترین ناحیه 52 الی 54 بود …
RSI برای بازار رینجه وقتی به مناطق اشباع رسید و دیدی قیمت بالا میره سریع برو تایم فریم بالا اگ دیدی اون به اشباع نرسیده باید صبر کنی به اشباع برسه اگ اونم ناومد پایین هی تایم فریمت رو ببر بالا !!! خود نواحی اشباع هم باید کالیبره شه… اعداد rsi مثلا طول 14 یا نواحی 30 و 70 باید بر اساس تاریخچه چارت کالیبره شه…
بعد هم شکست خطوط rsi سیگنال قوی تری بهت میده …به همین دلیل اون میانگین رو بعدها به Rsi به صورت پیش فرض اضافه کردن… البته من استفاده نمیکنم از همون خطوط روند استفاده میکنم تو rsi
خبر مثبت: وزیر خزانهداری آمریکا بر عزم دولت برای کاهش نرخ بهره تأکید کرد.
من که گفتم 4 تا 5 بخرید الانم هدف تارگتش زد اگر بازار نزولی بود 2 رو هم میدید ولی بازم من میگم ارزای دیگه بهتر هستن چون فانتوم هنوز قضیه اش شفاف نیست من ترجیح میدم برم ارزی که شبکه خودشو داره رو بخرم
یوسفی گرام، واردی رو همین نوسانگیری اسپات بزنی، از فیوچرز 3x بیتکوین هم بهتر سود میکنی.
فیوچرز تو کریپتو کاربردی نیست چون دستکاری میکنن مثل دیروز در 1 ساعت ترامپ همه رو لیکویید کرد
اشتباه میکنی !!! این جز استثنائات بوده…
اهرم رو سبک کن …
حاصل کار فیوچرز چند ماه گذشته من : از 70.34 درصد معاملاتم با سود خارج شدم…نرخ بردنم تقریبا خطی ام هست !!!
الان ۵۸۷۶ سنته به نظر تا ۵۶۵۷سنت اصلاح کنه بره برای ۶۱۵۴سنت
درسته؟
فیوچرز بدرد من نمیخوره چون اولا قمار و من یه مقدار حساس هستم دوما وقتش ندارم سوما هولد پایدارتره چون ایرانیا ص رافی خوب ندارن
درود گرامیان
روزی روزگاری، ایلان ماسک ای بود، بسیار ثروتمند ، در حد 3 نفر اول دنیا. شرکتهای بزرگ تسلا و SpaceX را داشت.
براتون بگم ، جلسه ای اقتصادی و مالی در جایی از آمریکا بود، جالب مایکل سیلور هم بود، این دو آنجا به هم میرسند و خوش بشی میکنند، در آخر گفتگو بالا میگیرد، و سیلور از مزایای بیتکوین برای ماسک میگوید، و اینجوری «ماسک» شیفته ارزهای دیجیتال میشود، اما ماسک چون شوخ طبع بود، به دنبال یک ارز شوخ یا meme میگشت، تا به دوجکوین(DogeCoin) میرسد و به صورت شخصی در آن سرمایه میگذارد. اما در مشاوره با مدیران و مشاورانش در شرکت تسلا، بیتکوین برای ذخیره شرکت پذیرفته میشود.
ماسک به طرفداری از بیتکوین و دوج با توییت و عکس میپردازد و به طرفداری از آن میپردازد، دوج کوین 0.002 تا 0.003 دلار ناگهان تا 0.73 دلار میرود، در این بین ماسک توییت میزند «وحشت نکنید». بله شرکت تسلا تصمیم میگیرد، بخش زیادی از بیتکوینش را که در سود خوبی است بفروشد. قیمت های بیت کوین و آلت کوینها ریزشی میشود. دوج کوین هم درصد زیادی میریزد. ایلان ماسک ، با گذاشتن دوج کوین در کنار یک دلاری ، به خیال خودش وعده یک دلاری شدن دوج میدهد. ولی اعتماد کمتر شده است، بازار هم با خبر ممنوعیت چین در معامله ارزهای رمزنگاری روبرو میشود، بازاری که به آلت سیزن رفته بود، به پایان آن نزدیک شد.
آیا تصمیم به فروش بیت کوین و نشان دادن دوج در کنار یک دلاری، برای این نبوده است، که دوج کوین را در برابر بیتکوین تقویت کند، و پیش بینی به اشتباه رسید؟
الان هم ترامپ و ماسک و اطرافیانش، جوری در بازار دستکاری میکنند، که ممکن است به اهدافشان نرسند.
اینها برداشتهای بنده از دستکاری ماسک بود.
شاید هم باز تکرار بازیهای پیش از Alt Season باشد، تا تنور بالا رفتن در آینده بیشتر داغ شود. و فاصله کف و سقف سالانه بیشتر گردد.
سلامت و سربلند و پیروز باشید
درود گرامیان
زبان ساده:
اميدوارم کف قیمت سونیک، همان قیمت 0.494 دلار بوده باشد و قیمتهای آینده تا چندین روز بالای این قیمت باشد. البته اگر شوک دیگری وارد نشود، چون اخبار خودِ سونیک امیدوار کننده است.
فنی :
امیدوارم موج پایانی C الیوت در کندلهای 4 ساعته همان قیمت 0.494 دلار باشد، چون بین 0.515 تا 0.494 زیاد مکث کرد. و به موج 1(افزایشی) الیوت در 4 ساعته رفته باشیم.
و در 0.494 دلار زده شده، آغاز همزمان موج 3 (افزایشی) در کندلهای «روزانه» هم باشد.
این تحلیل بنده است و ممکنه اشتباه باشد، و با شوک منفی بهم بریزد.
سلامت و سربلند و پیروز باشید
سلام آقای موحد خوبی، داداش بیت کوین تا 110000صعود داشت وهیچ راهی نداشت تا حدودای 65000 ریزش کنه.
خب الآنم تا 92000 صعود داشته، بیت کوین هیچ راهی نداره جز اینکه تا حدودای 70000 ریزش کنه. شانزدهم اسفند 1403
شاید یک خط افزایشی زیر کفها از کف 0.17 بندازی، یک سه گوش هدف را نشان دهد. کف بالاتر از 0.315 چند روز پیش میشود.
میدونم..عمدا ننداختم…هفتگی رو زیر ناحیه بست شک نکن ریزشش ادامه دار خواهد شد…منتظر بستن کندل هفتگی باش…
در روزانه یک الیوت از 0.315 تا 0.99 رفت الان موج C است فقط کف کجاست، فیبو هم چند سطح نشان میدهد ولی بالاتر از 0.315 احتمال خیلی زیاد است، خودم امیدوارم بین 0.49 تا 0.4 آخر C بشه.
درود
ساعت 7:10 دقیقه به نظر به حمایت 0.5 خورده، میتوان 2 پله در زیر 0.53 دلار(0.53 تا 0.505) ورود کرد و به هدف 0.58 تا 0.61 در 2 پله فروخت.
نقدینگی نگه داشته شود برای پله 0.43 تا 0.4 تا در ریزش بیشتر خرید زد.
مدیریت ریسک و حد زیان فراموش نشود.