روند و سیگنال برای سونیک

توصیه برای اسپات بود.

گرامیان، بیشتر ریزش دیروز فکر کنم، مربوط به خبر زیر باشد:

«انتقال یک میلیارد دلار بیت کوین توسط صرافی ورشکسته مت گاکس.»

یکی در میان بالا و پایین میکنند.

از نظر من سمت این ارزا نرید دات . فایل کوین . گراف. ورلد کوین .پای نتورک .ای سی پی

1 لایک

دات که بزودی ویرایش 2 شبکه اش را بیرون میدهد

تورمش خیلی سنگین توصیه میشه زیاد نگهشون ندارید

2 لایک‌کرده

اقای موحد سونیک مکس ساپلای چه مقداره؟

یوسفی گرام، در فانتوم که فکر کنم 2.1 میلیارد بود، در چند جا سر زدم، نوشتند اطلاعتی در دسترس نیست.
ولی مثل اینکه 47 تا 48 میلیون توکن را برای پاداش Holder ها ضرب کردند.

فکر کنم وقتی تبدیل شدهه از مکس ساپللای درومده قبلا 3 میلیارد توکن بود

اینو بخون :

1 لایک

ممنون، بیشترش را خواندم ، Supply را 3.175 میلیارد ذکر کرده، که 6 درصد به Holder ها و توسعه دهندگان شبکه خواهد رسید.

خبرهای خوب از تغییر سیاست SEC در مقابل جامعه ارزهای دیجیتال:

جو لوبین (Joe Lubin)، مدیرعامل اتریوم، کانسنسیس و کامرون وینکلواس (Cameron Winklevoss)، یکی از بنیان‌گذاران صرافی جمنای، هر دو در اوایل هفته گفته بودند که SEC به شرکت‌های آن‌ها اطلاع داده که تحقیقات خود را علیه این شرکت‌ها متوقف خواهد کرد.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار همچنین درخواستی برای توقف پرونده خود علیه بنیاد ترون و بنیان‌گذار آن، جاستین سان، ارائه کرده است.

1 لایک

2 لایک‌کرده

سلام داخل تردیدر ویو برای من قدیمی پیدا نمیشه
یک خط از ۲۸ سنت کف قیمت قبلی بکشید به سمت ۳۲ سنت فعلی
از ۹۱ سنت هم رسم کنید ببینید کجا قطع میشه

لز gate.io استفاده کن…
چارت لگاریتمی :

2 لایک‌کرده

یه مشکلی سونیک داره اول از اینکه وقتی تبدیل شد به سونیک از مکس ساپلای درومده یعنی تعداد سکه بینهایت من مشکوک شدم به این که تا 1 دلار کشیدن بالا مردم به دام انداختن بعد ریزش تا 20 سنت هم میریزه بدرد هولدم دیگه نمیخوره چون تورمی شد رفت پی کارش

نه!!! یه 6 سالی سکه ضرب میکنه که نرخ ضرب کردنش تو اون راهنما نوشته شده و ظاهرا برای تامین نقدینگی برای پروژه اس!!! … و ادعا کردن اگ نیاز نباشه سکه هایی که ضرب میشه و مازاد بر نقدینگی مورد نیازشون باشه سکه ها رو میسوزونن…

1 لایک

ولی همین سکه ازاد کردنشون خودش جای عیب ایراد داره …

سلام چطور داخل صفحه اصلی پیام ثبت میشه

سلام گرامی
منظورتون واضح نیست کجا را میفرمایید!
آیا در هاب میخواهید موضوع تازه ایجاد کنید؟
یا منظور در صفحات اصلی هر ارز است؟
در هاب بخش جستجو دارد، راهنمای مدیران هم هست.

یک تحلیل نسبتا خوب از کاربر Amirhossein در صفحه سونیک

سلام روز همگی بخیر
دوستان قبل از هر چیزی اینو بگم که به هیچ وجه این نظری که میدم رو مبنای خرید یا فروش قرار ندید ممکنه برعکسش اتفاق بیفته و خدایی نکرده متضرر بشید من فقط چیزی که از بازار دیدم رو با شما به اشتراک میزارم و هیچ قطعیتی وجود نداره.
رفقا برعکس خیلی از دوستان که تارگت های پایین عجیبی برای سونیک یا بیت کوین یا ارز های دیگه میدن بنظرم با توجه به سه چارت (بیت کوین ، دامیننس بیت کوین و دامیننس تتر) روز های آخر اصلاحه و ممکنه تغییر روند رو از نزولی به صعودی داشته باشیم
چارت بیت کوین و دامیننس تتر دقیقا برعکس هم عمل میکنن و به راحتی اینو میتونید ببینید. شما تایم فریم هفتگی رو انتخاب کنید و از ماه سپتامبر 2023 برای بیت کوین و دامیننس تتر خط روند بکشید. میبینید که یه خط روند صعودی برای بیت کوین و یه نزولی برای دامیننس تتر در میاد
دیروز بیت کوین برای بار سوم به کف این خط روند رسید که عدد 76 هزار بود و امروز مثبت شد و تا 81 هزار بالا اومده از طرفی دامیننس تتر هم برای بار سوم به خط مقاومتی خودش برخورد کرد و نزولی شده ، نکته جالب اینجاس که وقتی تایم فریم رو روزانه میکنید در شاخص RSI بیت کوین واگرایی مثبت داده و تتر واگرایی منفی داده و این واگرایی دقیقا روی حمایت و مقاومت مهم این دو ارز اتفاق افتاده.
رشد قبلی فانتوم که از 25 سنت تا 1.47 سنت اتفاق افتاد دقیقا زمانی بود که برخورد دوم بیت کوین و دامیننس تتر به خط روندشون بود و الان برای بار سوم برخورد کردن و نوید تکرار شدن اتفاق قبلی رو میدن.
از طرفی دامیننس بیت کوین تو یه باکس تریدینگ رنج قرار داره و الان به سقف خودش رسیده و واگرایی منفی تو اون هم مشاهده میشه در صورتی که دامیننس بیت و دامیننس تتر همزمان نزولی بشن ، بدون توجه به رشد یا عدم رشد بیت کوین ، آلت کوین ها میتونن رشد های خیلی خوبی بکنن
دوستان بازم میگم هیچ قطعیتی وجود نداره و قرار نیست همین فردا بازار سبز بشه چون این تحلیل تو تایم روزانه و هفتگی بوده و یه مقدار زمان میبره تا اثر خودشو نشون بده اما با توجه به این رفتار بیت کوین و دامیننس بیت کوین و تتر ، بنظرم سونیک اخرین کفی که میتونه ثبت کنه همون 37 سنت خواهد بود و ممکن هم هست همین کانال 40 سنت اخرین کف باشه.
عزیزان لطفا خودتون هم کامل بازار رو تحلیل کنید و تحلیل خودتون رو مبنای خرید و فروش قرار بدید
من فقط چیزی که از بازار دیدم رو گفتم و امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم
در پناه حق موفق و پرسود باشید

3 لایک‌کرده