روند و سیگنال برای سونیک

درود
به مقاومت 0.62 واکنش داد، در 3 کندل 4 ساعته پشت هم نتونست رد کند، باید منتظر علایم اندیکاتورها بود، بخصوص MFI, در بلند مدت افزایشی هستیم(کانال افزایشی)، ولی 2 آوریل، 13 فروردین، روز اجرایی شدن تعرفه های 25 درصدی آمریکا بر مکزیک و کانادا است.
نوسانات داریم، احتمال زیاد پایین میزند، و بازیابی میشود.

مهرداد جان
تحلیل سونیک رحیم گرامی، را مرور بفرمایید، پله اول خرید، زیر 0.35 است، پله های بعدی که خیلی پایینتر.
بدون توجه به شاخص «ترس و طمع»،که 15 را داشتیم، و سطوح روزانه و هفتگی، اخبار سونیک.
اینجوری باشد پله های دوم و سوم، تا آخر تابستان، احتمال 0.5 درصد است، برسد.

آقای درود شما بونک را داخل ضرر فروختی رفتی سونیک خریدی . تازه پله ای هم نخریدی . برداشتت از تحلیل و ارز دیجیتال اشتباهه . باید تمام اصول را رعایت کنی . این اصول را که الکی نگفتن با تجربه سنگین بدست اومده . من کسی را دیدم با شرایط سختتر ولی ماند و جبران کرد . دیر رسید ولی سالم رسید .

3 لایک‌کرده

درود و ارادت،ممنونم.الان دوستان دارند بهم کمک می کنند.قرار هست آقا مهرداد هم قرار هست بهم کمک کنه به خصوص در آموزش

1 لایک

درود

این 3 روز پشت هم ، ساعت 16 اعلام آمار مالی و اقتصادی آمریکاست، چندتا از آمارها هم خوب نیست، در کندلهای 4 ساعته هم، سیگنال بیشتر ارزها برای خرید در این قیمتها خوب نیست.
اگر خریدارید، بستگی به ارزت ، چند تا سفارش خرید مارتینگلی بچین.

سونیک تتر:
سفارشهای خرید اسپات(فقط):
:small_orange_diamond: پله اول : 0.565
10 درصد سرمایه هدف خرید

:small_blue_diamond: پله دوم: 0.532
20 درصد سرمایه هدف خرید

:small_orange_diamond: پله سوم: 0.487
30 درصد سرمایه هدف خرید
.
بگیرد و روند افزایشی شود، نانت تو روغنه.
در 20 تا 70 درصد سود هم هرجا عشقته فروش بزن.

نسبتها را رعایت کنید

1 لایک

درود
خبر
عرضه USDC.e در سونیک در یک ماه دو برابر شد

مجموع عرضه USDC پل شده در Sonic از 149 میلیون دلار به 312 میلیون دلار در تنها یک ماه افزایش یافته است – بیش از 2 برابر افزایش.

در همین حال، کل ارزش بازار استیبل کوین در Sonic به 392 میلیون دلار، از جمله دارایی‌هایی مانند scUSD، frxUSD و USDT پل شده، افزایش یافته است.

سلام جناب موحد
من رو عدد 5.سنت خرید کردم. به نظر شما الان بفروشم و نوسان گیری کنم و روی عدد پایین تر بخرم. یا نه؟

سلام،شما بستین؟ظاهرا داره اصلاح میده

1 لایک

نه دارمش .نشد بفروشم

1 لایک

سلام چی خریدی دوست خوب

سلام اقا طاها خوبی
سوالاتون چی هست

سلام،وقت بخیر،یه مقدار سونیک روی ۵۶خریدم،میخاستم ببینم نگه دارم یا نقد شم پایین تر بخرم،چون ظاهراً داره اصلاح میده،میترسم بفروشم یهو بره بالا

سلام آقا رحیم شب شما بخیر
سونیک داشتم روی 50. سنت گرفتم برای اسپات.
حدس زدم میخواد بریزه بااطلاعات شما و آقای موحد گفتم بفروشم پایین تر بگیرم؟
فعلا 3 درصد ریخته.

الان پای سیستم نیستم اخر شب نگاه میکنم

2 لایک‌کرده

درود و ارادت ،من فقط تتر دارد 24600 تا،ممنونم آقا مهرداد

سلام بنظر من برای اسپات 56 و 52 و 50 فرقی نداره. سونیک تارگتای بالایی داره. شما هدفت رو مشخص کن و دیگه اهمیت نده به نوسانات

سلام به همه گرامیان
تحلیل امیرحسین گرامی، از صفحه سونیک «ارز دیجیتال» :

Amirhossein
۴ ساعت قبل
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

یکسری از دوستان گفته بودند مقاومت ۶۲ بالاخره شکسته شد..!
عزیزان برای شکستن این مقاومت نیازه که یه کندل ۴ساعته قوی و درست و حسابی بالای این عدد ببنده. درسته تو این ۲روز دو سه بار تا ۶۳/۵ هم رفت اما این شکست حساب نمیشه.

همچنان طبق تحلیل قبلیم که حدودا سه روز پیش گذاشتم احتمال زیاد تا ۵۷ یا نهایتا ۵۶ اصلاح می‌کنه ، چون پشت سرهم تو تایم های ۱و۲و۴ ساعته تو شاخص های rsi و macd داره واگرایی منفی میده و این واگرایی ها داره تو خط مقاومتی اتفاق میفته.
از طرفی حمایت ۵۶ رو به شدت حمایت قدرتمندی می‌دونم چون همزمان رو خط حمایتی استاتیک و کف خط روند صعودی قرار میگیره و چون تو تایم روزانه نسبت به صعود از ۴۰سنت تا ۶۳سنت هیچ واگرایی ای دیده نمیشه و هنوز تارگت اون کانالی نزولی ای که یه هفته پیش شکسته شد زده نشده من بعید می‌دونم از روند صعودی خارج بشه و حمایت ۵۶سنت از دست بره مگر اینکه بیت کوین بخواد یه ریزش عجیب غریب بکنه وگرنه تو حالت عادی ۵۶ موقعیت خوبی برای خریده من خودم اوردر خریدم رو اونجا گذاشتم و اگر ازونجا حمایت بشه بنظرم اینسری مقاومت ۶۲ که برای بار سوم تو یکماه اخیر به سمتش میره شکسته میشه و وارد کانال ۷۰سنت میشه.

رفقا این تحلیل من راجب سونیک بود مثل همیشه تاکید میکنم حتما خودتون هم خوب بازار رو رصد کنید و بعد اقدام به خرید یا فروش کنید.

در پناه حق موفق و پرسود باشید:green_heart:

3 لایک‌کرده

درسته همینطوره،ممنون از شما

1 لایک

پرایس اکشن !!!

2 لایک‌کرده

مهردادسلام لطفا آنلاین شید کارتون دارم

1 لایک