روند و سیگنال برای سونیک

:small_orange_diamond:نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی
:small_blue_diamond:که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی
:small_orange_diamond:من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش
:small_blue_diamond:که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی
:small_orange_diamond:چنگ در پرده همین می‌دهدت پند ولی
:small_blue_diamond:وعظت آن گاه کند سود که قابل باشی
:small_orange_diamond:در چمن هر ورقی دفتر حالی دگر است
:small_blue_diamond:حیف باشد که ز کار همه غافل باشی
:small_orange_diamond:نقد عمرت ببرد غصه دنیا به گزاف
:small_blue_diamond:گر شب و روز در این قصه مشکل باشی
:small_orange_diamond:گر چه راهیست پر از بیم ز ما تا بر دوست
:small_blue_diamond:رفتن آسان بود ار واقف منزل باشی
:small_orange_diamond:حافظا گر مدد از بخت بلندت باشد
:small_blue_diamond: صید آن شاهد مطبوع شمایل باشی

“حافظ”

3 لایک‌کرده

بسیار زیبا بود عید شما مبارک و همراه با سلامتی :clap: :clap: :clap: :heart:

1 لایک

آقای موحد سونیک رفت اوج،من رو قیمت هایی که شما دادید،فکر کنم قسمت من این بود،در اوج با سیگنال شما خریدم،خلاصه نابود شدم،فقط خواستم یه توصیه بکنم وقتی شما 20 خط می نویسید.یه آدم میاد زندگیش روی سیگنال شما میره،دیگه نکنید این کار رو برای خودتون گفتم.دیروز هم ازتون چند بار پرسیدم.بمانم روی قیمت های شما یا خرید کنم داره میره بالا،خدا نگهدار،حلال تون از جانب من،اما نابود شدم،اصلا فکرم کار نمیکنه

1 لایک

سلام…سال نو مبارک
رو چند سنت خریدی؟

«درود» جان
احتمال زیاد دارد، 14 و 15 فروردین، که تعرفه 25 درصدی آمریکا بر مکزیک و کانادا اجرایی میشود، بازار شوک منفی ببیند.
همانجا در افت قیمت حتما بخر.

و نفروش تا بالای 1.2 دلار

«درود» گرام، فکر کنم، شما با کل یا نزدیک به کل سرمایه نوسان میگیرید، اینکار درست نیست.!
حد ضرر حتما بگذارید، 2 تا 4 درصد زیان بهتر از ده ها درصد است.
روند معامله اشتباه میکنید، فوری نباید، در حال بد، معاملات بعدی را ببندید، مگر اینکه در اسپات، ریزش شدید در نزدیک کف باشد که باید خرید.
به خدا کمی مطالعه بیشتر میکردید، بهتر از معاملات پشت هم بود.

درود آقا مهرداد روی 68 سنت،اما روی 41 سنت داشتم تعداد زیاد می کردم.2 روز هم موفق بودم.جا ماندم.دیروز خواستم بخرم.اما ترسیدم

درود چشم ممنونم،راستش من خیلی ضررهای بدی دارم.یه قسمت از ضرر هام روی بونک بود تقریبا 70 درصد.بعد در کف بونک اومدم در اوج سونیک خرید کردم.اگه بهش دست نمی زدم.الان می فروختم.400 تو ضرر بودم.اونروز که خرید زدم و بعد ریخت 1500 تو ضرر رفتم،الان هم از سونیک 1500 و از بونک هم به چیزی حدود 3500 تو ضررم،ببخشید قاطی کردم

1 لایک

الان چند درصد از پولت ضرره ؟

آقای درود لطفا تشریف بیآرید صحبت دادم

«درود» جان
یکجایی چند نفری ایم داریم، به جای شما حرص میخوریم، الان دقت میکردید، شما هم اونجا بودید. الان سونیک در مقاومت 0.62 گیر کرده. اونجا 4 نفری تحلیل میکنیم ، من نوشتم از 0.62 اصلاح چند درصدی دارد، بعد بالا میرود، یکی میگه تا 0.7 یک کله میره، یک نفر منتظره اخبار ساعت 11 به بعده، یک نفر هم 0.62 را شرطی کرده، رد کند بازم میخرد برای بالاتر.
الان با این سناریوها چه کار میکردی؟

1 لایک

ما این دوتا رو داریم…

2 لایک‌کرده

این رو هم داریم…

1 لایک

خبر
سونیک به دنبال عرضه یک استیبل کوین الگوریتمی با سود ۲۳٪؛ فاجعه ترا تکرار می‌شود؟
شبکه بلاکچینی سونیک یا همان فانتوم سابق به دنبال راه‌اندازی یک استیبل کوین الگوریتمی با قابلیت کسب سود است؛ تصمیمی که نگرانی زیادی درباره احتمال تکرار داستان فروپاشی اکوسیستم ترا که به طولانی‌ترین بازار خرسی کریپتو منجر شد ایجاد کرده است.
استیبل کوین‌های الگوریتمی برخلاف استیبل کوین‌های مبتنی بر فیات که مستقیما پشتوانه‌ای از ارزهای فیات یا دارایی‌های مشابه دارند، از مکانیسم‌های خودکار و هوشمند برای برقراری تعادل بین عرضه و تقاضا و حفظ پگ قیمتی خود استفاده می‌کنند.

طبق گفته آندره کرونی (Andre Cronje)، هم‌بنیان‌گذار سونیک لبز (Sonic Labs) و بنیان‌گذار یرن فایننس (Yearn.finance)، استیبل کوین جدید سونیک می‌تواند سود سالانه (APR) را برای کاربران به همراه داشته باشد.

:backhand_index_pointing_left:این خبر باعث جهش از 0.5 به 0.615 بوده است.

درود ممنونم چشم آنلاین هستم اون ساعت سپاس

نزدیک 75 درصد،8 م شده 2

از الان آنلاین هستم تا هر وقت شما فرمودید

ارزی داری الان ؟ یا الان رو تتری؟!

سونیک با مخلفات زیاد در کندلهای 4 ساعته