"تریدرها در شک و تردید، من در یقین و تحلیل "

کدوم کانال؟ منظورته رحیم جان

1 لایک

داخل این کانالا

نه متاسفانه رحیم جان فرصت این کارو ندارم
عذر خواهی میکنم

1 لایک

مگه الان در حال چه کاری هستی

کارهای شخصمیو انجام میدم رحیم جان

1 لایک

کارمند نیاز داری بیام

1 لایک

عزیزی رحیم جان نفرمایید

1 لایک

سلام پیام شما پاک شده

اینایی که معرفی کردم ارزهای پدر مادر داری هستن تو این دوروز خوب بازدهی داشتن کافیه فقط روی سایت ارزدیجیتال یا کوین مارکت کپ اسم ها رو در بیارید و ببینید

1 لایک

محمد جان جواب خانم کیانی میتونید بدید

1 لایک

محمد جان خوبی
تحلیل های داخل گروه دیدی

1 لایک

سلام رحیم جان
اقا مهرداد کاملا درست راهنمایی کردن
تحلیل هارو دیدم و بسیار خوب و دقیق
خداقوت بهت

1 لایک

سلام اقا محمد به گروه سر نمیزنی کجایی
دلمون برات تنگ شده

1 لایک

والا رحیم منم کم تر نسبت به گذشته حواسم به بازاره…یه پروژه برنامه نویسی گرفتم دارم رو اون کار میکنم… الان این هاب احساس میکنم نویسنده کم داره و اینکه چند نفر محدود تنها تولید محتوا کنن به نظر شخصی من زیاد جالب نیست…

3 لایک‌کرده

مهرداد جان کد نویسی هم وارد هستی

مهرداد جان با چه زبانی کد مینویسی، بنده به پایتون و cpp و جاوا واردم، کمی هم در زبانها دیگر مانند html و
js مبتدی هستم. بیشتر الان تمرکز بر پایتون و بسته های کار با شبکه و اینها.

دوست عزیز من یه عتیقه ام اینجا … …پایتون رو زمانی ک تازه تو ایران داشت فراگیر میشد به کمک چندتا از دوستان یه راهنما نوشتیم و بعد انجمن یکی از دوستان راه انداخت منم داشتم جواب ملت رو میدادم…جاوا هم برای موبایل زمانی ک برنامه نویسی اندروید کم کم اومد منم مثل بقیه کار کردم و اپ اندرویدی مینوشتم… اونم با اندروید نسخه کم تر از 4 !!!
الان جاو اسکریپت نود جی اس و این پروژه ام بر این بستره…

1 لایک

بزار سرم خلوت شه یه سورس ساده پایتونی برات میزارم که خیلی کارامده!!! این اسکریپت به بیت یونیکس وصل میشه و در زمان اجرا وقتی یه ایمیل با ساختاری که ارز ، اهرم، نقطه ورود، مقدار، تارگت و استاپ رو بهش بدی یه پوزیشن تو بیت یونیکس باز میکنه !!! اختصاصی برا انتشار در اینجا…سیگنال با ایمیل گرفته میشه دلیل اینم بحث تردینگ ویو و امکان ارسال سیگنال از طریق ایمیل ثبت نامی تو تریدینگ ویو هست !!! ولی قبلش باید یه مقاله بنویسم که چه جور استراتژی تو تریدینگ ویو پروگرم کنید و الارم فعال کنید رو اون و اون الارمه ایمیلی بفرسته رو سروری که اسکریپت فعاله!!! منتظر باش

1 لایک

سلام رحیم جان چطوری خوبی؟؟؟ خسته نباشی اقا
ما هستیم تو سایه داریم از فرمایشات شما لذت میبریم

1 لایک

هاب فک کنم تازه شروع کرده ی جورایی برای همونه استارت تحلیل ها و اینارو ماها زدیم اصن
ولی هاب برای من شده عین ی محله که میام به بچه محلام سر میزنم (از نظر علایق و و جه مشترکی که داریم) و انگیزه بهم میده
یکی از نکات مثتبش آشنایی با خودت مهرداد و رحیم بوده تا الان و سعی مینم تو هاب بمونم و احوال پرستون باشم همیشه

1 لایک