"تریدرها در شک و تردید، من در یقین و تحلیل "

علیرضا جان ی توضیحی میدی چیکارا کردی چند ساله تو این بازاری و چه خبر از خودت و بچه کجایی
من کامنت و تحلیلاتو دیدم و میدونم تجربه زیادی تو این بازار داشتی و داری

1 لایک

درود کریپتو باز گرامی، از سال 1397 وارد کریپتو شدم، رشته ریاضی و الکترونیک گذراندم و تهران بوده ام و خیلی به ریاضی و فیزیک وبرق و الکترونیک و رایانه علاقه داشته ام. در یک خانواده ضعیف مالی بزرگ شدم و پابه پای بابام کار میکردم (از 10 سالگی)، الان یک قدمی پیری ام(متولد نیمه دوم دهه 50) و آخرای چِهلچلی، تعمیرات لوازم الکترونیکی و برقی تخصصمه. چند ماه اول معاملات یکم گیج و ویجی بودم، بعد دنبال اخبار بودم با اونها معامله میکردم، بعد به خاطر یک جابجایی اجباری ارز به یک کیف پول و صرافی کره ای کم نام خوردم. بعد یکی از ارزهای خوب قدیم خریدم ، اسکالپ عجیب روزانه ای تو اون صرافی داشتم، یکهو در همون ارز در بایننس فهرست شد، قیمتش چند روزه 3 برابر شد تا اینکه در بولران چهار سال پیش، 18 برابر روز فهرست هم رسید.
همون موقعها اتریوم و بیتکوین هم معامله میکردم، من وارد بازار شدم بیتکوین در کف 3200 دلار بود. اتریوم و اون ارز زندگیم را زیر و رو کرد، از سال دوم فقط دنبال دانستن دانش معامله بودم. اتریوم 80 تا 160 دلار بود.:grin:

3 لایک‌کرده

خیلی هم عالی بود ممنون

2 لایک‌کرده

پرفکت! علیرضا جان، دمت گرم که داستانتو با ما به اشتراک گذاشتی! :heart:
یه چیزی که تو حرفات خیلی به چشم میاد، پشتکارت و مسیر یادگیریته.
الان که این همه تجربه کسب کردی، استراتژی معاملاتی‌ت چیه؟ هنوز هم بیشتر اسکالپ می‌کنی یا بیشتر هولدری؟

2 لایک‌کرده

همه رو باهم🤭
بیشتر هولد میانمدت تا آن ارز به اشباع خرید یا فروش روزانه برسد. 70 تا 80 درصد حجم کل روی آن ارز ورود و خروج در نقاط اشباع. کمک از اندیکاتورهای RSI MACD MFIبرای نقاط اشباع روزانه.
مقداری کمی هم اسکالپ روی کندلهای 5 و 15 دقیقه، تا chart کسل کننده نشود و مرور الگوریتم و الیوت و فیبو شود.
برخی ارزها هم در ربات Rebalance صرافی.

2 لایک‌کرده

کارت درسته علیرضا جان و آشنایی با شما باعث افتخاره از تجربیات شما استفاده خواهیم کرد

1 لایک

داداش ریپل رو تحلیل کن ،من ۱.۹۰ نخریدم و احساس کردم بیشتر میریزه

1 لایک

1 لایک

نقاط ،نقاط اوردر های نهنگ هاست باید برسه

گاهی روی orderBook ارزهای صرافیهای بزرگتر هم میتوان نقاط حمایت و مقاومت را پیدا کرد. هر پله ای سفارش بزرگتر داشت، میتواند آن نقاط باشد، خیلی عملی تر است. البته بهتر روی 3 تا صرافی بزرگ هر ارز موشکافی کرد.

درود بزرگواران ، ترامپ و تهدید به اجرایی کردن 25 درصد حق گمرکی بر مکزیک و کانادا، شاید علت اصلی ریزش باشد. این کارش اسم رمز ریزش برای نهنگهاست.

1 لایک

علیرضا هنوز اجرایی نشده

دیشب تهدید کرد که اینجوری شد، میخواهد تولید صنعتی را بالا ببرد تا واردات کم شود و اشتغال و تورم کم شود، حتی شده با کدورت روابط همسایگان و هم پیماننش. جمهوری خواه ها ملی گراتر از دموکراتها هستند. منافع ملی برایشان مهمتر از هم پیمانان است، در حالی که دموکراتها با گسترش روابط ، دنبال بسط قدرت اقتصادی اند.

1 لایک

اشتغال بهتر شود، پوزش میخواهم

1 لایک

بیتکوین به اشباع فروش در کندلهای روزانه رسید، میشود با نصف سرمایه هدف وارد شد.

1 لایک

سلام مهرداد جان خوبی اقا میخواستم ببینم
این پست ما دیگه دیده نمیشه
یا دیده میشه امکان داره راهنمایی کنید

2 لایک‌کرده

درود بر شما

من حمیدی هستم، از مدیران هاب ارز دیجیتال و همراه شما در مسیر رشد و تبادل دانش در این فضای تخصصی. با توجه به تعداد بالای کامنت‌ها در برخی پست‌ها، مشاهده می‌شود که کاربران کمتر وارد بحث می‌شوند و تعامل کافی با تاپیک برقرار نمی‌کنند.

برای اینکه محتوای ارزشمند شما بیشتر دیده شود و بحث‌ها شکل منسجم‌تری داشته باشند، پیشنهاد می‌کنم تاپیک جدیدی ایجاد کنید و ادامه‌ی گفتگو را در آنجا پیش ببرید. این کار نه‌تنها باعث افزایش تعامل کاربران می‌شود، بلکه محتوای شما را در معرض دید افراد بیشتری قرار می‌دهد.

منتظر مشارکت‌های مفید شما هستیم.
سپاس از همراهی‌تان :star2:

2 لایک‌کرده

با سلام و عرض ادب
ممنون از شما جناب حمیدی
حتما این کارو انجام باید انجام داد این فضا امکان پخش ویدیو داره یا نه چون بنده زیاد با امکانت این برنامه اشنایی ندارم

1 لایک

ممنون از همراهی شما، رحیم جان! :sunny:

در هاب ارزدیجیتال، امکان پخش مستقیم ویدیو وجود نداره، اما جای نگرانی نیست! :movie_camera::sparkles:
شما می‌تونید ویدیوی موردنظر خودتون رو در پلتفرم‌هایی مثل یوتیوب، آپارات یا هر سرویس اشتراک‌گذاری ویدیوی دیگه آپلود کنید.

بعد از آپلود، کافیه لینک ویدیو رو در تاپیک یا کامنت‌ها قرار بدید. به‌محض اینکه لینک رو ارسال کنید، به‌صورت پیش‌نمایش (Preview) در همون بخش نمایش داده می‌شه و کاربران می‌تونن بدون نیاز به ترک صفحه، مستقیماً ویدیو رو همون‌جا تماشا کنن! :clapper::white_check_mark:

پس با خیال راحت محتوای ویدیویی‌تون رو به اشتراک بگذارید و گفتگوها رو جذاب‌تر کنید! :fire:

2 لایک‌کرده

ممنون لطف کردید خیلی عالی شد
چون با عکس سخت بود بعضی چیز ها رو گفتن
از شما و همکاران شما سپاس گذارم
بابت این برنامه و اپیکشین ارز دیجیتال

1 لایک