دوست عزیز خودت رو سرگرم این چیزا نکن…بازار روند داره و داره روند خودشو طی میکنه …
به این میگن معامله …اهرم پایین ریسک معالمه ات رو کم کرد…تو جهت روند هم معامله باز کردی الان هم داری حالش رو میبری…
میدونستی هر ماه میتونی سه چهارتا اینجور بگیری؟!
سلام آقا مهرداد
نظر شما اينه كه بازار اصلاح عميق تري داره؟
اگ منظورت از اصلاح بیت 70 هزاری هست که داره ولی مساله زمانشه …اینم در نظر داشته باش اگ بیت رینج بزنه کلی ایت بازار با توجه به نزول زیادی که داشتن حداقل بخشیش احیا میشه… با نمودار Rsi در پایینش مقایسه اش کن نمودار مشابه است
و این تصویر میتونه برگرده دوباره بالا و بعد بیاد پایین که این یه فرصت کوتاه احیا میده :
تصوير پايين كه گفتيد احتمالا بياد بالا و بعد بريزه بنظر درست تره…
يكي از دوستان رو صحبت ميكردم امروز باهاش
براي بيت اعداد خيلي پايين تري رو ميگفت شايد اتفاق بيوفته
كانال ٦٠ هزار رو ميگفت
اره !!! سناریوها مختلفه ولی من ترجیح دادم همون 70 هزار که خیلیا پی اش ان رو فعلا دنبال کنم…پایان این ماه سه ماهه اول سال بسته میشه و اگر نتونه بره سمت سقف به احتمال زیاد سیکل تموم شده است …طبق اون لینکی که بالا بهت دادم یا ما سقف رو زدیم یا نهایتا تو 6 ماهه اول باید به اش برسیم…اگ رسیدیم که الان وارد فاز نزولی شدیم اگ هم نرسیدیم …تو 3 ماه و 20 روز بعد باید برسیم …این مال زمانی هست ک الگو های گذشته رو بررسی کرده باشیم…حالا میمونه تصمیمهایی که تو این مسیر دولت امریکا میگیره و ممکنه بازار رو دوباره نیاز به تحلیل باشه…فعلا ک تاثیرات خبری تموم شده و تب و تاب ترامپ خوابیده …
کف نزولی بیت برای یه فاز انباشت دیگه احتاملا ناحیه ای بین 30 الی 45 هزاره که هنوز زوده برای حرف زدن در باره اش
ممنون از توضيحات خوبت👌
با توجه به قيمت هاي الان شما كدوم ارزها رو آينده دار تر ميبيني
به ديد بالاي ٦ ماه
والا حقیقتش من معامله گر کوتاه مدتم و نمیخوام چیزی بگم درست در نیاد و ارزهای محدودی هم بررسی میکنم ولی شاید ادا…نمودار زیر رو نگاه کن ماهانه الان پولبک زده و با توجه به الگویی که داره ، پتانسل بالایی برای سود دهی داره…
بله،درسته
سوالم به منظور كمك و راهنمايي بود
من اتر و دوج و هارموني خريدم
بين بقيه ارزها موندم كه كدوما پروژه ي بهتر و آينده دارتري دارن موندم واقعيت… زيكش،ايپ كوين،اواكس،دات،سونيك واينجكتيو. اين ارزها رو زير نظر دارم فقط
اين تحليل رو هفته ي پيش بهم داديد كه سود ٦٠٪ داشت كاردانو
منتظرم بياد تو كانال ٠.٦٠
بنظر شما مياد پايين تر؟
سونیک تنها ارز هست که من اسپات دارم ولی نه دید 6 ماهه دید برای سیکل بعدی !!! یه بخشی از معاملات فیوچرزم سودش رو سونیک میکنم…خواستم سونیک هم بنویسم ولی تو ریبرندینگ ضعیف عمل کرد…من سونیک دارم خودم…
بله آقا عليرضا هم خيلي تعريف كردن از سونيك
هارموني رو چون از قبل داشتم و تو ضرر بودم
امروز اضافه كردم وگرنه نميخريدم، اصلا خوب نيست
برگشت به 60 رو یه بار زده اگ فرض بگیریم تایم ماهنه صعودی باشه پس هفتگی میشه اصلاحی و ما الان دقیقا در اولین روز هفته رو حمایت هفتگی هستیم…اگ دیدت بلند مدته باید پله ای بخری اول کم بعد بیشتر بعد بیشتر تر !!!
تریدینگ ویو هم تحلیل 60 رو زدن شاید بیاد خدا داند!!! وضعیت بیت هم اگ نزولی باشه و فرصت احیا نده 60 که هیچی 45 هم میاد (الگو دارم عدد بیخود ننوشتم!!!)
پله ي اول رو خريد ميزنم، اگه پايين تر اومد چه بهتر نيومد دوباره اضافه ميكنم…
مرسي از راهنماييت:pray:
اعداد محدوده ي حمايت رو ميشه بنويسيد، تو عكس دقيق مشخص نيست…