ممنونم:pray:
خدا خيرت بده
میدونم …مشکل اینه من نمیخوام با چارتا خط پول دیگران رو بازی بگیرم!!! چون تحلیلها با رحیم بوده…
حالا اینو ببین (خو این 38 سنت رو نشون میده) :
بله كاملا درسته
شما به ابر جا افتاده اعتماد داريد؟؟
من خيلي ديدم كه واقعا برميگرده به سمت محدوده ي همون ابر
تو ايچيموكو
كيجنسن و ابر جا افتاده و اكو ليبريوم اگه اشتباه ننوشته باشم
خيلي كمك ميكنن
اینو ببین من از این الگو زیاد استفاده کردم و تجربه دارم mfi+macd+tema50 …مثلا برای لانگ رو من نشون دادم تو تصویر ولی الان شرایط لانگ نداریم و اتفاقا باید منتظر یه پولبک به بالا باشیم و ادامه ریزش!!!
ولی اینها ذهن ادم رو مسموم میکنه… تحلیل تکنیکال فقط برای پیدا کردن نواحی با پتانسیل بازگشته و همه اش احتمالاته اونچیزی که مهمه مدیریت سرمایه است … مدیریت سرمایه داشته باشی ضرر نمیکنی…من الان هیچوقت دیگه اسپات ضرر نمیکنم…چون خریدم پلکانی و رو حمایتهای تایم فریم بالا است …حتی اگ تحلیل اشتباه صعودی هم داشته باشم که بعدا متوجه شم ، بازم فرصت خروج ایمن پیدا میکنم… همه پولت رو هیچوقت وارد نکن پس هیچوقت ضرر نمیکنی…
این به دلیل شتاب بالای حرکت اولیه است که نمودار قیمت با ابر فاصله زیاد میگیره و متاسفانه اون قدر رینج میزنه یا اصلاح قیمتی میکنه که به اش برسه!!! و میرسه…
واقعا اگه مديريت سرمايه درست باشه ضرر رو به ميشه حداقل رسوند… من قبلا تا ميديدم بازار يه اصلاح كوچيك ميداد هول ميشدم كه بخرم هرچقد نقد بودم… و باعث ضرر خيلي زياد شد اين كارم… ولي الان واقعا خيلي حساسم روي خريد
و از شما اساتيد هم مشورت ميگيرم:pray:
بله درسته…
اقا مهرداد توي هاب سيگنال فيوچرز نميزاريد؟
نه من سیگنال نمیدم من یه کلیاتی از بازار مینویسم …سیگنال رو رحیم میده…من قبلا گروه داشتم و یه مقدار از اون دنیا میترسم ترجیح میدم این کار رو نکنم…در واقع توبه کردم…
شما كارت درسته، مسئوليت اين كار با شخصيه كه انجام ميده
شما زحمت ميكشيد و علمتون رو به اشتراك ميذاريد😊
بابت امشب خيلي ممنون كه وقت گذاشتي
هميشه پر سود باشي
شبت بخير
یعنی اگه تا 20 روز دیگه بیت نره سمت 109 کا سیکل صعودی بازار تمومه و دیگه میریم ریزش درسته؟
آقا رحیم خطوط قرمز چی هستش؟
خیلی ممنون از تحلیلتون
آقا مهرداد کدوم حمایت رو میگید ؟
سلام، هیچ چیز واضح نیست، چرا شرکت «Strategy» فقط انباشت میکند، و میگوید میخواهد بانک بیتکوین باشد، امیدوار کننده است، تا یک آلت سیزن در 2025 داشته باشیم.
اما نهنگها با اون انباشت همزمان unstable ها و StableCoin ها حریص اند. و میماند درجه حرص و طمع شان.
اما اگر بیتکوین ، زود به فاز کف و رکود برود اعتماد 10 ها میلیون نفر خدشه دار میشود.
این دیدم از منظر روانشناسی بازار بود.
پس بازار تو محدوده خطرناکیه این آلت سیزن اصلا شبیه آلت سیزن چهار سال پیش نیست
اگ رسیدیم که الان وارد فاز نزولی شدیم اگ هم نرسیدیم …تو 3 ماه و 20 روز بعد باید برسیم …این مال زمانی هست ک الگو های گذشته رو بررسی کرده باشیم
این فقط یه احتماله …6 ماهه اول…این نمودار 6 ماهه رو نگاه کن که تیر ماه بسته میشه… خب الان چی دستگیرت میشه ؟!
اینم سه ماهه :
اینم ماهانه :
اینم هفتگی :
حالا شما اینا رو با هم ترکیب کن …ماهانه که کندل اون ماه ترکوند…هفتگی حمایت 90 رو پوکوند… خب اینا هر سطحی که از دست بره میره سمت پایین تر…
دوست عزیز سریع که نمیره پایین …فرصت احیا و نوسانات میده…شرکت استراتژی تغییر نام داده هم گولش نخور…اینا تو سیکل قبلی تو 60 هزارم میگف میخرم بعد زیر 20 هزار میگف ورشکست میشم…کلا تو فاز توزیع انبوه خبرهای مثبت هست…زمانی ک بالای 90 بود انواع و اقسام خبر مثبت بود شاخص ترس و طمع هم بالا… اینها یعنی فرار هر وقت دیدی یه چیزی رو میگن بخر خیلی خوبه، بدون یه جای کار میلنگه…
یک نکته ای است، ما قیمتها را با دلار آمریکا مقایسه میکنیم، از زمان تولد بیتکوین، میانگین تورم سالانه آمریکا ، 2 تا 3 درصد است. و ارزش گذاری را سخت میکند. اصلا ارزهای دیجیتال کاربردشان چیست؟، آیا فقط سوداگری است.
یک دستوری بایدن در 2023 امضا کرد، درباره به تاخیر انداختن نکول بدهی های آمریکا تا پایان سال 2024.
اگر آنها بدیهی یشان نکول کنند، بازارها چه پاسخی میدهند؟
قابل توجه اینکه، بدهی ملی آمریکا 37 هزار میلیارد دلار است.
ژاپن و چین بیشترین دارندگان اوراق قرضه دولت آمریکایند، چین به مرور در چند سال اخیر از حجم آن کاسته است. و ژاپنیها هم چند ماه است دیگر کمتر اوراق را تمدید میکنند، و به سرمایه گذاریهای جایگزین رفته اند، مانند طلا.
و خیلی چیزهای دیگر …
بله نوشتارتون از منظر روانشناسی درست است.