تشکر مهرداد جان خواستم مشورت بگیرم وگرنه تحلیل های آقا رحیم بیست بیست هست، فدایی دارید مهرداد جان و رحیم جان
از ایشون پرسیدی ولی تا ازادم منم جواب میدم…
- این دو تا فاصله بر اساس تحلیل رحیم فاصلشون زیاده بخوای اینجا بخری بعد اگ رفت سمت 3 سنت پولت نابود میشه!!!
2 ) چون تا الن چند ارز خریدی همه پولت رو خرید نزن حداقل 30 درصد تتر باش …به چند علت یکی اینکه نمیدونی اونهایی که خریدی باز پایین میان یا نه…دومی اینکه ممکنه پول نیاز باشی و خریدات الان تو ضرر باشه اگ همه پول خرید کنی اون وقت زمان پول لازمی مجبوری با ضرر بفروشی ولی نقد که داشته باشی با اون مشکلت رو مدیریت میکنی…
حالا تصاویر زیر رو ببین من از ابزار سوپر ایچی استفاده کردم تا زمانی که قیمت زیر ابر قهوه ای هست روند نزولیه باید این ابزار رو سیستم تحلیلت اضافه کنی و منتظر شکست بمونی یعنی قیمت بیاد بالاش…
تو این تصویر هم میبینی که از چه نقطه ای شکست اتفاق افتاده و روند نزولی شده :
حالا چه طور استفاده میکنی : 1 قیمت بیفته بالای ابر …2 قیمت کمی برگشت بخوره و در حال بالا رفتن باشه اونجا باید بخری…اینم اموزش بر اساس ایچی !!!
ممنون آقا مهرداد هم از شما هم از آقا رحیم
باشه فعلا صبر میکنم تا بیشتر ریزش داشته باشه بعد خرید میزنم مرتب چک میکنم
به نظرتون ریزش بازار تا کی ادامه داره واقعا بدجور ریخته
البته بهترین موقع برای خریده
به خدا منم نمیدونم بازار کی برمیگرده بالا …
نمیگم نخر… میگم مواظب باش چون این دو پله فاصله اش خیلی زیاده و ممکنه پولت رو درگیر نگه داره…
مدیریت سرمایه مهمترین اصله اگ پول داری ک لازم نداری برای مدت زیاد، میتونی همونجایی که رحیم میگه بخری…
بر اساس تحلیل رحیم انجام بده ولی مدیریت سرمایه داشته باش…
اتفاقا خیلی بهش نیاز دارم برای دوماه آینده می خوام جوری سرمایه گذاری کنم که رشد کنه نه سقوط
چی بگم والا …به هرحال اگ خریدی تارگت ناحیه 26 الی 30 داره…
پله سوم چرا فاصله اش اینقدر زیاده ؟!
یا اینکه برعکس نوشتم؟
نه دیگه پله سوم رو این نقطه نوشته…من الان چک کردم اگر با این قیمت فعلی بخوای بخری و بعد دو برابر اونمبلغ فعلی رو پله سوم بخری میانگینت حدود 8…9 سنت میشه…یعنی رسیدی به 3 سنت و میانگین کم کردی بر اساس اون الگو تازه میانگینت میشه 8…9 سنت!!!
یعنی از 3 تا …8 باید حدود سه برابر بشه تازه به اصل پولت برسی!!!
به خاطر این میگم فاصله زیاده!!
اره همون ضربدر پله سوم میشه
پس احتمال داره برگرده؟
الان توی همین ناحیه یه پله خرید بزنم؟
اینجا کاش قدرت پیش بینی اینده رو داشتم
پیشنهاد من اینه فیوچرز نزنید، این ارز خطریه!! فیوچرز اهرم کم شاید .
ولی بازهم مقدار ورود سرمایه، الان خیلی کم باشد.
به خطراتیکه آقا مهرداد مینویسه دقت کنید.