ممنون آقای موحد نه قصدم فیوچرز نیست ، بخاطر همین عجله نمی کنم
علیرضا به نظرت تا 13 میاد پایین …همون خط نارنجی که کشیدم…یا از همینجا برمیگرده؟!
حقیقتش من فک میکنم این باکس سمت چپ تکرار میشه !!! … دیگه بشه یا نشه باید سوار ماشین زمان شیم… اگر عجولی پله ای بخر…تارگت کوتاه مدت (تایم فریم 4 ساعته)هم بزار خط نارنجی بالا سر قیمت…
شاید بیتکوین به نزدیک 70 هزار و پایینتر بره ، اون 0.128 شکسته بشه.
نه اتفاقا عجله ندارم صبر میکنم رسید به ناحیه مناسب خرید میزنم
خو همون دیگه !!! اگ میدونستیم که الان میلیاردر بودیم…
سوپر ایچی هم که اموزشش رو گذاشتم کماکان قیمت زیرشه
آقا مهرداد ارز Pi خوب میشه ازش سود گرفت ، من فعلا گیر دادم به این ارز تا الان هم خوب بود
آقا موحد تو این کار خطر همیشه هست
یک چیز در مورد این ارز هست ، چند سال پیش(فکرکنم بیش از 4 سال) سر و کله اش پیدا شد، و مینوشتند کار یک استاد دانشگاه آمریکایی است، اگر App را نصب کنید و online شوید و بعد در offline باز بگذارید یا پشت صحنه بگذارید, استخراج میکند. برخی هم بررسی
و مهندسی معکوس کردند ، نوشتند نوعی جاسوس است که اطلاعات افراد دنیا را جمع میکند، شبیه اسکن عنبیه worldcoin.
آره زیاد در موردش شنیدم ، ولی من اول از کیف پول فانتوم اومدم تستی یه مبلغ خیلییی کمی خرید زدم سود خیلی خوبی داد ، الان هم صرافی توبیت اونجا معامله باز می کنم سود که داد در حد معقول می بندم معامله رو ، با نرم افزار خودش که کاری ندارم
اخبارش هم مهمه، ولی پیروز باشید.
ممنون سود که گرفتم می فروشم اگه ترکید غصه نخورم
پ خوبه یه کم بهت پول بدیم واسمون معامله کنی
آقا مهرداد هنوز دارم غصه اون روز رو میخورم که چرا مبلغ بیشتری نخریدم از ش
من میخوام فیوچرز بزنم رو AI16ZUSDT …بر اساس سیگنال از سوپر ایچی (هنوز سیگنال نداده)…ببینیم تو که این همه ارز میای اینجا میگی و الان 92 درصد هم ریخته ، این شب عیدی منو به خاک سیاه میشونی یا نه!!!
دور از جون خدا نکنه ضرر کنید .
خیالتون راحت مطمئن باش سود خوبی سهمت میشه
سیگنال خوبی شکار کردی اگه میشه اینجا هم بگید همه با هم به فنا بریم ، تنها نباشی
اخه من هنوز رو این ارز معامله نکردم …و دیدی نسبت به حرکاتش ندارم…همون خودم به تنهایی به فنا برم بهتره…
رییس فدرال رزرو ، یک جمهوری خواه است.
جالبه بدانید فدرال رزرو در کنترل بانکهای بزرگ آمریکاست تا دولت آمریکا.
الان مشکل به بهره نزدیک 4.75 درصد، و بالاتر بودن آن از تورم 2.5 تا 3.3 درصد است، یعنی بانکها این اختلاف سود را چه طوری میپردازند؟ آیا دولت چاپ دلار میکند؟