سلام…تحلیلها رو رحیم انجام میداد و من انجام نمیدادم…عدم حضورم هم به دلیل مسایل شخصیه…
کاردانو و ریپل هم بی زحمت یه چک بکن لطفاً.
همه ی این موارد واسه اسپات مدنظرم هست
بله در كل حضورتون رو پرسيدم، چون چند روزه خيلي خلوت شده
فكر كردم گروه جديدي رو در پلنفرم ديگه ايجاد شده
سلام ، رحیم جان، از 3 تا 4 روز پیش بگیر پاسخ بده، چندتا ارزی میشود؟
خبرگزاری فرانسه خبر داده پاول دورف مدیر تلگرام دوره محکومیت را در فرانسه تمام کرده و به امارات سفر کرده است، ارز تون جهش کرد. 2.93 به 3.524
سلام خسته نباشید لطف میکنید ارز Ai رو هم بررسی کنید، ممنون
نه دوج باید بیاد بالات. کم کمش باید 0.208 برسه
وحتی بالاتر
این برای تایم فریم دو سه روزه هست یا بیشتر از این زمان؟
این تایم فریم روزانه است زمان زیادی میگیره برسه
ممنون بابت پاسخ ها و تحلیل ها.از بین این چند موردی که عرض کردم و زحمتشو کشیدی، کدوم رو برای کوتاه مدت با درصد سود کوچیک پیشنهاد میدی؟در حد یه نوسان گیری اسپات و سود زیر ده درصد.کوتاه مدت منظورم دو سه روز هست
چرا دو سه روز پول تون رو نیاز دارید
چون رقم زیادی نیست.میخوام با ریسک کم خرید و فروش روزانه داشته باشم و با سودهای خرد بیشترش کنم
موردی نداره خوبه فیوچرز بلد هستی
نه اشتباه نکنید!بلد نیستم.خریدام کلا اسپات هست.خربد میزنم و به ۵ الی ۸ درصد سود رسید، فروش انجام میدم😅
که معمولا دو سه روز صبر میکنم براش
خوبه شما موفق هستی چون وقتی داخل سود هستی میفروشید
ممنون.صرفا خواستم از یه جایی شروع کنم و دارم یواش یواش یاد میگیرم و امیدوارم به زودی بتونم فیوچرز هم استارت بزنم.این چند وقت اخیر هم ارزهای سولانا و سندباکس و آربیتروم و دوج کوین رو به این شکل خرید و فروش کردم که خوشبختانه تابحال ضرر نداشته.ولی خب سودها هم در همون حد که عرض کردم بوده.حالا اگه با همین شرایط بتونم ارزی رو پیدا کنم که دو سه روزه نوسان این شکلی داشته باشه خرید انجام میدم