سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

ما اینجا از گرما مردیم بعد اونور برف و سرماست:cry::expressionless:

3 لایک‌کرده

سلام ، رحیم جان، آیا شما با همین نمایه در گروه تلگرامی سونیک سرزدید؟:question: مالک گروه ، تعریف از شما را دید، میخواهد مدیرتان کند، و از تحلیلتون استفاده کنیم.

1 لایک

رحیم یک چیزی بنویس، دستکم آره یا نه.

1 لایک

اره :smile:
خودم هستم
همینجوری شد
اسم شمارو دیدم متوجه شودم

1 لایک

بسیار هم خوب است، به ایشان اطلاع میدهم.

2 لایک‌کرده

خوابهات رو همین الان بکن…
.یکی از دلایلی که زمستون نرفتم سر کار همین بود!!! دیدم تو زمستون برق قطعه گفتم تا میتونم بخوابم ، تابستون که از گرما خوابم نمیبره اون وقت برم سر کار…

سلام مهرداد جان
برای فصول گرم محصولات نعنایی یا لیموترشی، موهیتو، خیار ، ماست سرد کم نمک برای پیش از خواب ، خاکشیر و این جور چیزها خوب است.
به topic « روند و سیگنال سونیک» یک سر میزنید، از اونجا به جاهای خوب برسی. منتظریم، وصفت اونجا در رفته، محیط هم کنترل شده است.

سلام وقت بخیر خوش باشی رحیم جان
اقا رحیم من توی این چندروز هیچی خرید نزنم
مثلاً تایم ۴ ساعته یا یک روزه ؟؟
اقا رحیم یه پیج یا ایمیل نمیدونم مسیج میتونی بهم بدی مطلبی رو ازت بپرسم بصورت شخصی ؟؟ دمتگرم :person_raising_hand:t2:

1 لایک

خب دیگه کار ما جوریه که نه زمستون سرش میشه نه تابستون😒

1 لایک

سلام دوستان الان به نظرتون زمان مناسبی برای خریدن wif هست برای هولد کردن دو ماهه

1 لایک

سلام اساتيد عزيز آقا رحيم و مهرداد و عليرضا

اينجا ديگه فعاليت نداريد؟؟

1 لایک

بنده که جزو سه تحلیلگر نیستم.
آقا رحیم درگیر کاری است. کارهای نزدیک عید است.

2 لایک‌کرده

سلام باید شیفت میزاشتیم نیمه اول یکی میرفت نیمه دوم هم یکی دیگه .آقای موحد خداکنه همه موحد بشیم .

1 لایک

شبیه مرغ همسایه غاز است، شد که🤔
هر کاری سختی و مزایایی دارد.

1 لایک

اون جمله آخر چی بود؟ 2تا موحد

1 لایک

ارز WIF از قله که خیلی پایین آمده است، در کندلهای روزانه جای خوبیه، ولی بعضی جاها از ریزش بیتکوین به 75 هزار تا 70 هزار هشدار داده اند.!

2 لایک‌کرده

یکتاپرست منظورم بود . اسلامیش کردم . ببخشید

2 لایک‌کرده

سلام دوستان من از امروز هستم

6 لایک‌کرده

همیشه به تفریح و شادی.خوش برگشتی :heart:

2 لایک‌کرده

رحیم جان من دوج 0.170 خرید زدم.روند که صعودی هست اما موقت.گویا نهایتا تا 0.184 بره و یه دامپ داشته باشه و به سمت 15الی 12سنت بیاد.البته تحلیل بنده نیست و نقل قول هست.با فروش و سیو سود و خرید در کف موافق هستی یا اینکه همینو نگه دارم و تو کف خرید بزنم و اضافه کنم؟
Aave و tao و chainlink هم برای اسپات یه بررسی کنی ممنون میشم :pray:t2:

1 لایک