سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

اقا مهدی نقاط درستم باشه
ماکه قمار بازی نمیکنیم

1 لایک

آقا رحیم پاک کردم الان میگی چه کار کنم؟

این دوستمون خیلی پولداره …

مدیریت سرمایه مهمترین رکن دووم اوردن تو این بازاره…

نه آقا مهرداد ، گفتم که دقیقا پوزیشن آقا رحیم را اجرا کردم ولی در مقدار اشتباه کردم

1 لایک

اینم یه معامله با ضرر …تو سیم ثانیه یه کندل با شادوی بلند زد ..استاپ رو کوبید و خرس کشته شد!!! این رو میذارم واسه این دوستمون که میخواست با 10 هزار دلار تو فیوچرز تو یه معامله وارد شه …نه داداش اینجا هم سود هست هم ضرر …

2 لایک‌کرده

بله صرافی بیتیونیکس رو دارم ، الان میخوام با ۱۰۰ تتر شروع بکنم
بعدا میتونم بیشتر هم بزارم

1 لایک

به شما اسپات میدم
به صرافی خارجی باز کن برات لینک میفرستم دمو کار کن ساد بگیر من در خدمت هستم

همون جوری که اعداد وارد کردی بذار با دلار کم شروع کن اول راهی
هم دوج میتونی بذاری هم سولانا رو

دمت گرم مرسی
لینک رو بدی ممنون میشم

100 دلار خوبه…با همین معامله کن و در ضمن به سیگنالهای اینجا هم خودت رو وابسته نکن و سعی کن کم کم اموزش ببینی و خرد خرد جمع کن بعد که به 1000 تتر که رسیدی هم سرمایه خوبی برا معامله داری هم تجربه زیاد…پس اونقدر اموزش ببین و معامله کن تا 100 دلارت به 1000 برسه

1 لایک

یه چیز دیگه بگم یه سری اصول واسه خودت تعریف کن …مثلا تا چند درصد یک معامله رو حاضر هستی ضرر کنی؟! مثلا 100 دلار داری وارد معامله فیوچرز کردی اگ حاضر باشی 10 دلار ضرر کنی یعنی 10 درصد ورودی…چون معامله رو با استاپ میزاریم فاصله رو با استاپ محاسبه میکنیم مثلا استاپ ما 2 درصد اختلاف داره در این صورت حداکثر اهرمت میشه 5 …اینجور اگ استاپ خورد 5 در 2 میشه همون 10 درصد که به عنوان یه اصل تعریف کردی…

1 لایک

سلام و ممنون از راهنمایی های ارزشمند شما و دیگر دوستان. من اکثر تایم روز آنلاینم و از توضیحات شما و دوستان استفاده میکنم. لازم دیدم تشکر کنم امیدوارم انرژی ای باشه برای ادامه راه و بدونین قدر این راهنمایی ها رو میدونیم :heart:

آقا مهرداد درود فرمودید آموزش دارید،چطور میتونم بهشون دسترسی پیدا کنم؟؟سپاس

1 لایک

شما اقا درود هستی برادر

سلام آقا رحيم وقت بخير

بنظرتون كاردانو از محدوده ي ٠/٧٥ بالاتر ميره يا ميره پايين؟

1 لایک

الاندکاردانو داخل رنج قیمتی هست نشونه بالا رفتن داره
0.84
0.86
0.88

1 لایک

سلام اقا رحیم من چطوری میتونم عضو چنل شما بشم ؟

منظورم این ها است …برای شروع برو اینجا :

1 لایک

سلام اقا مهرداد من زیاد وارد نیستم تو بحث کریپتو ولی داخل صرافی های ایرانی ارز های میخرم و وقتی قمیت صعودی میشه میفروشم الان حدود 1 ماه شروع کردم و با همین طرفند با سرمایه حدود 40 میلیون 16 میلیون سودم کردم الان حدود 80 میلیون میخوام وارد این بازار کنم با همین طرفند بنظر شما کدوم ارز در کوتاه مدت میتونه خوب باشه؟ تا من خرید کنم