سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

بله چشم خیلی ممنونم ازتون

این شکلیه کار خاصی باید انجام بدم

1 لایک

سه نقطه بالا سمت راست رو بزنید
demo trading

1 لایک

مرسی از لطفتون

2 لایک‌کرده

والا رحیم من اهرمم پایینه…
چند ساله تو این بازارم فهمیدم کم کم پول در اوردن و صبر و تحمل داشتن برای شرایط مورد نظر ستاپ معاملاتیم..کلید برنده شدنه…
به مه توصیه میکنم این بازار فرار نمیکنه منتظر شرایطش بمونید پیش میاد…

1 لایک

الان اینجا تتر داری واسه معاملات دمو جهت یادگیری و فهمیدن روال کار…چندتا سیگنالی که رحیم میده رو اینا بر اساس اموزشش بزار تا کار با صرافی رو یاد بگیری…و روش معاملاتی ایشون رو…

1 لایک

رحیم گاو شدم!!!
دیروز و پریروز که بیت داشت اصلاح میکرد من نقطه رو کاشتم…
البته باز اهرم 3 و سودش پایینه!!! و البته هنوز بسته نشده…

1 لایک

بله. ممنون از شما

آقا مهرداد اینجا آموزش تحلیل و چیزای مرتبط دیگه هم دارید؟ یا که فقط سیگنال و معاملست

1 لایک

تا اینجا سیگنال بوده…
ولی واسه اموزش مقدماتی میتونی اینجا رو بخونی (که خودش یکی دوماه زمان میبره)

بعد برا ستاپ معاملاتی این دوتا چیز خیلی ساده ای هست و جواب میدن معمولا ولی باید اول مطالب لینک بالا رو بخونی تا مبانی تحلیل رو اوکی شی…بعد خودتم میتونی با همون درکی از کلیت کار داشته باشی…

اینم چند تا ستاپ دیگه :

و این

1 لایک

خیلی خیلی ازتون ممنون

2 لایک‌کرده

@ujpytrm و @alimogh1 و @469890779649 ؟!

درود اقا رحیم بی صبرانه منتظرم نقطه ورود بدین تو دمو معامله بازکنم😊

1 لایک

اقا مهرداد میشه الان رو بیت معامله باز کرد

1 لایک

یه معامله شورت واقعی دارم رو بیت 84800 باز کردم الان 60 دلار تو ضررم بنظرتون چیکارش کنم لیکوییدم 104؟؟؟

والا بازار تو یه حالت خاصیه که انگار میخواد دامپ کنه ، نمیکنه یا میخواد پامپ کنه ولی نمیکنه!!! اون هفته رو مقاومت کندل رو شادو کرد این هفته هم اگ نتونه رد کنه احتمالا دامپ قریب الوقوع داشته باشیم!!! تو تایم 1 ساعته ظاهرا ترند لاین صعودی شکسته شده و این فقط یه پولبک ساده است و تایید کننده ریزش بازار!!! من بیت رو شورت کردم تو همین نواحی منتظرم یا حجم رو ببرم بالاتر یا اینکه ابرومندانه خارج شم…

1 لایک

ظاهرا نیمه ماه گذشته میلادی بعد از شکست روند بلند نزولی شورت کردی یعنی برعکس معامله باز کردی!!!
اهرمتم ظاهرا 4 است…ورودی هم که ظاهرا 100 دلار بوده…و الان 60 درصد ضرری!!!
در مورد لیکویید شدنت هم واقعا نمیدونم …من خودم همینجا شورتش کردم انالیز من میگه نباید بالای صد الی صد و سه هزار بره…ولی بهتره یه کسی دیگه نظر بده
@uvkxfyz رحیم بیا جواب بده

1 لایک

ممنون از راهنماییتون بله صد دلار خریدم با اهرم 5

اگه تکلیفش مشخص شد یه تارگت بدید حداقل این ضررم جبران بشه… از روزی که اومدم تو کریپتو جز ضرر چیزی ندیدم هم اسپات تو ضررم هم فیوچرز
حداقل به لطف شما ما هم یکم خوشحال بشیم

1 لایک

پر این پست سیگنال بوده که اکثرا خوردن … ولی بلند مدت بودن و کار رحیمه همین الان هم ابالتر سیگنال داده خیلیا استفاده کردن… فقط اشکال اینه به جای پستهای مجزای تحلیلی همه رو اینجا داره منتشر میکنه بهمین دلیل خیلیاش توپستها گم میشه…همینجا رو دنبال کن یا رحیم رو خطاب قرار بده میاد بهت سیگنال میده…ولی واسه ورود به معامله اش و کسب سودش معمولا زمان بره و باید صبر کنی…فیوچرز هم سیگنال جدا میده که بخثش جدا است

1 لایک

بله ممنون من تازه ازشون خواستم کمکم کنن و سیگنال بدن گفتن شب میام سینگال میذارم ولی نیومد