فقط خواهشا قبل از خرید هماهنگ کنید دوست ندارم ضرر کنید این بازار همیشه سود میده
سلام نظر من برای چی می خوای دوست خوب
نظر من چه کمکی میتونه به شما بده
اهل کدوم استانی اگر دوست داری بگی ممنون از حضور گرمتون
ممنون از شما و دوستان
که تشریف اوردن داخل گروه
تحلیل این ارز خوب جواب میده اگر نیاز داری تا تحلیل بزنم
با سپاس از شما
سلام دوست عریز وقتت بخیر ممنون بابت گروهی که تشکیل دادی، بنده یه پیشنهاد درباره یه ارزی که واقعا پروژه خوبی در آینده داره رو میخوام معرفی کنم، البته قبل هر موضوعی حتما ارز و پروژه رو مورد برسی قرار بدید و نظر شما و بقیه اساتید محترم در همین ارز مورد برسی قرار بدیم این ارز holozone در شبکه سولانا که با لوگوی ادمک سبز هستش که در حیته هوش مصنوعی قرار داره مارکت کپ پایینی داره که سرمایه گذاری و نوسان خوبی می تونیم از این ارز بگیریم، پروژه این ارز در مورد شخصی سازی افراد هستش که می تونین این ارز رو داخل صرافی کوینکس مشاهده کنید، خودم به شخصه از این پروژه این ارز خوشم اومد به دلایل مختلفی چون این ارز یک اپشن و ایده جالبی در اپ های مختلف میتوان استفاده کرد که به طور نسخه ازمایشی در تویتر(x) قرار داده شده، و بعدها میتوان با همکاری شرکت های بزرگ همچون گوگل از این هوشی مصنوعی که به طور خاص استفاده شود، باز هم مورد برسی قرار بدید و نظر پیشنهاد خود رو حتما بیان کنید ممنونم بایت وقتی که گذاشتین🙏
سلام ارز داگ ویف هت رو برسی میکنید
سلام حتما ممنون از حضور گرم شما
سلام منظور شما
کوین wif هست
این ارز داخل چک لیست دارم ارز خوبی هست چشم تحلیل دارم ولی جدیدشو میزارم برای شما
سلام، اگر ممکن هست یک ارزیابی از ارز دات( پولکادات)داشته باشید. ممنون می شوم
سلام، امروز بهترین پیشنهاد شما برای خرید کوتاه مدت چه ارزی هست روی رقم چند خریداری بشود، اصلا با این وضعیت بازار ورود کردن به ارزها مناسب هست یا نیست؟ تشکر
سلام مجدد تحلیل دات رو داخل تحلیل ها خودم نگاه کردید
ولی چشم کوتاه مدت نیاز باشه باید ساعت تعیین کنیم که باشید طبق ساعت پیش بریم
اولش یکم تایم فریم بالا بریم تا گروه جون بگیره حتما
دات هم تحلیل داخل همین جا میذارم
فقط چند تا سوال
اول قوانین گروه بخونید
دوم اهل کجا هستید
سوم چه سبکی کار کردی برای تحلیل
سلام مجدد، بنده سبک خاصی کار نکردم وقتی عضو این گروه شدم قراره به سبک شما پیش بروم و از اطلاعات شما در مورد ارزها بهره برداری خواهم کرد، و ارادتمند شما اهل استان قم هستم. تشکر
اهل قم خیلی عالی ممنون از سما
سلام میشه لطفا ماگ کوین را تحلیل کنید.
سلام حتما
فقط با لاتین بنویسید که اشتباه پیدا نکنیم
اگر امکان داره چند تا سوال من جواب بدید ممنون میشم
قوانین گروه خوندید
دوم چه سبکی کار میکنید
اهل کجا هستید
سلام خوش امدی
پیام شما حذف شد
سلام آقا رحیم خسته نباشید
لطف میکنید در مورد فضای اینجا(هاب) یک مقدار توضیح بدید برامون تا بیشتر با کاراییش و نحوه فعالیت داخلش آشنا بشیم