سلام به همه وقتتون به خیر
ببین، ONDO یه پروژه تو دنیای دیفای هست که میخواد داراییهای سنتی مثل اوراق قرضه دولتی رو با بلاکچین ترکیب کنه. این یعنی شما میتونی مثلاً به اوراق قرضه آمریکا که معمولاً فقط برای سرمایهگذاران بزرگ دسترسپذیره، دسترسی پیدا کنی بدون این که بخوای وسطش بانکها رو درگیر کنی. توکن ONDO هم حاکمیتی هست، یعنی اگه داشته باشیش، میتونی تو تصمیمگیریهای پروژه شرکت کنی. از نظر قیمت، الان حدود ۱.۴۴ دلار معامله میشه و حجم معاملاتش خوبه. فاندامنتالاً هم پروژه پشتش کارهایی بزرگ با شرکتهایی مثل بلکراک کرده و خیلی داره گسترش پیدا میکنه. به نظر من، این پروژه هم تکنیکالی ش وضعیت خوبی داره و هم از نظر فاندامنتال میتونه یه گزینه مناسب برای سرمایهگذاری باشه. خلاصه بگم، اگه به دیفای علاقه داری و دنبال یه پروژه نوآورانه میگردی، ONDO میتونه انتخاب خوبی باشه.
کاردانو با این که در حال حاضر دچار ریزش بوده، ولی از نظر فنی هنوز حمایتهای خوبی داره. اگه بتونه سطح ۰.۷۰ دلار رو حفظ کنه، احتمال برگشت صعودی رو داره، ولی اگه این سطح رو از دست بده، میتونه به پایینتر هم بره. سونیک (که همون فانتوم قبلیه) هم با تغییر نام به نظر میاد یه استراتژی جدید در پیش گرفته و از لحاظ تکنیکالی همچنان در محدوده خوبی قرار داره و با توجه به نوسانات کم هزینهاش، احتمال صعود رو داره. فانتوم اگه بتونه از سطح حمایت ۰.۴۳۰ دلار عبور کنه، احتمال رشد به سمت ۰.۵۰۰ دلار هم میره. در مورد تون، پروژه پشتش خیلی قوی و آیندهدار به نظر میرسه، ولی باید منتظر باشیم ببینیم که از لحاظ تکنیکالی چطور رفتار میکنه. در کل، این ارزها بسته به استراتژی و تحلیلهای فنی میتونن توی بازههای زمانی مختلف نوسانات متفاوتی داشته باشن، پس باید همیشه زیر نظر داشته باشیشون.
خب، راجع به ایاس (EOS) که این روزها خیلی هم توی بازار کریپتو سروصدا کرده. این کوین یه بلاکچین نسل سومیه که قراره مشکلات بیتکوین و اتریوم رو حل کنه، مثلاً سرعت پایین و کارمزدهای بالا رو. هدفش اینه که اپلیکیشنهای غیرمتمرکز (dApp) رو خیلی راحت و سریع راه بندازه و کارمزد هم نداشته باشه. توی ICO هم حدود ۴ میلیارد دلار جذب کرد و خیلی از این جهت محبوب شد.
از نظر مارکت کپ هم، ایاس الان حدود ۶۳۰ میلیون دلار مارکت کپ داره که به نسبت بقیه پروژهها خیلی پایین نیست و میتونیم بگیم که یه پروژه معتبره. الان قیمتی که برای هر واحدش داریم حدود ۰.۶۲ دلار هست که البته یه افت کوچولو توی ۲۴ ساعت اخیر داشته. با توجه به وضعیت بازار و تحلیلهای تکنیکال، در حال حاضر ایاس یه روند نزولی رو پیش میگیره و هنوز مشخص نیست که به راحتی بشه توی کوتاهمدت روش حساب کرد.
در کل، ایاس یه پروژه با پتانسیل خوبه ولی باید خیلی مراقب باشی چون بازار کریپتو پر از نوسان و ریسکهای بزرگه. باید همیشه با دقت تحلیل کنی و عجله نکنی.
درباره Doge Floki Coin (DOFI).ین ارز دیجیتال با هدف تقلید از Dogecoin ساخته شده و قراره با مکانیزمهایی مثل سوزاندن توکنها و توزیع درصدی از کارمزد تراکنشها به هولدرها، انگیزهای برای نگهداری و افزایش ارزش ایجاد کنه.
از نظر فاندامنتال، Doge Floki Coin یه پروژه نسبتاً جدید با عرضه کل ۴۲۰ کوادریلیون توکنه.ا این حجم عرضه، احتمالاً ارزش هر توکن خیلی پایین میمونه.مچنین، حجم معاملات روزانه حدود ۱۷۲ دلار گزارش شده که نشون میده نقدینگی بالایی نداره.
از نظر تکنیکال، قیمت هر DOFI تقریباً صفره و در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۰.۲۷٪ کاهش داشته.ا توجه به عرضه بالای توکن و حجم معاملات کم، احتمالاً نوسانات قیمتی زیادی رو شاهد خواهیم بود.
در مجموع، Doge Floki Coin یه پروژه با پتانسیل رشد کم و ریسک بالاست.گر قصد سرمایهگذاری داری، باید با احتیاط عمل کنی و تحقیقات بیشتری انجام بدی.
سلام ممنون، قوانین رو خوندم
از خوزستان هستم
و تازه ورود کردم به این بازار و تازه کار هستم.
امیدوارم بتونیم از تجربیات و دانش شما استفاده کنیم
پولکادات الان با مارکت کپ حدود ۱۰ میلیارد دلار یکی از پروژههای معتبر توی بازار کریپتو به حساب میاد. قیمت هر واحد DOT الان حدود ۶.۵۰ دلار هست که نسبت به قیمتهای قبلی نوسانات کمی داشته، اما هنوز جزو ارزهای با ارزش بازار بالا محسوب میشه. از نظر تکنیکال، قیمت توی یه روند نسبی صعودی قرار داره ولی یه مقدار به خاطر نوسانات کلی بازار، ممکنه توی کوتاهمدت فشار بیاره. حجم معاملات هم خوبه و نشون میده که نقدینگی مناسبی داره. در مجموع، پولکادات با توجه به اینکه تیم قوی و هدف بلندپروازانهای داره، یکی از گزینههای خوب برای سرمایهگذاری بلندمدت به حساب میاد
ماگ کوین (MOG) یه میمکوین جدیده که هدفش بیشتر سرگرمی و طنزه، شبیه به دوجکوین و شیبا. این ارز با قیمت خیلی پایین شروع به کار کرده و الان هم قیمت هر واحدش حدود ۰.۰۰۰۰۰۰۹۵۱۱ دلار هست. مارکت کپ این ارز در حال حاضر نزدیک به ۳۷ میلیون دلار میشه، که البته با توجه به عرضه بالا (۳۹۰ تریلیون واحد)، هر توکن خیلی ارزونه. از نظر تکنیکال، قیمتش نوسانات زیادی داره و توی مدت کوتاه ممکنه بالا و پایین بشه. حجم معاملات روزانه هم حدود ۲۲ میلیون دلار هست که نشون میده هنوز نقدینگی زیادی نداره و همونطور که میمکوینها معمولاً اینطوری هستن، ریسک بالایی داره. فاندامنتال این پروژه بیشتر به سرگرمی و طنز مربوط میشه تا یه هدف جدی برای استفادههای کاربردی، ولی خب چون پشتش یه جامعه فعال از طرفداران میمکوینها هست، ممکنه رشد کنه. با این حال، اگر میخوای سرمایهگذاری کنی، باید خیلی مراقب باشی چون اینجور ارزها خیلی نوسان دارن و ریسک بالایی دارن.
سلام حسین جان
اینجا همه چی از تحلیلها و اخبار ارزهای دیجیتال گرفته تا پروژههای جدید، ایردراپها و حتی سوالات خودت رو میتونی مطرح کنی. کلی آدم تو این فضا هستن که تجربههای خودشون رو به اشتراک میذارن و میتونن بهت کمک کنن. اگرم خودت تحلیل خاصی داری، میتونی اونم بذاری و با دیگران در موردش صحبت کنی. به طور کلی، یه مکان خوبه برای یادگیری و بهروز بودن توی دنیای کریپتو.
وضعیت امروز بازار را در کل چگونه تحلیل می کنید، پیشنهادی برای ورود به ارز خاص برای کوتاه مدت ندارید، مسئولیت با خودمان
سلام
دوستان گل من دبیر بازنشسته هستم با یه دنیای خراب میخوام به سودی برسم درکنار شما نمیدونم چطور
آموزش دیدم سنم بالا هسته بایگانی ذهنم جواب نمیده
تو کار شما دخالتی نمیکنم فقط به من کمک کنید ممنون شما میشم
بنده هم کارمند هستم با سن بالا مقداری سرمایه آوردم به امید اینکه سودی برداشت کنم، ان شاءالله با کمک خدا و یاری سه تحلیلگر موفق شویم ما گوش بزنگیم تا از دوستان سه تحلیلگر سیگنالی دریافت کنیم، البته اینجا مسیولیت خرید و فروش کاملا با خودمان است فقط این دوستان ما را با تجربیاتشان راهنمایی می کنند، با تشکر
سلام
با تمام وجود چشم
من خودم معلم شما تاج سر ما هستی ما درس پس میدیم بزرگوار
فقط چند سوال
اهل کجا هستید
سبک خواستی کار میکنید
تاحالا خرید فروش یا ترید داشتید
سلام مشخص همه با انرژی هستند حتما قطع به یقین سود ساز خواهیم بود با کمک هم
اهل کجا هستید
سبک خواستی کار کردید
چقدر اطلاعات دارید
قوانین گروه حتما بخونید
سلام، ارز majo، چگونه ارزی است؟ آیا ورود به این ارز مناسب است، منظور همان میجر است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید، تشکر
سلام، قبلا معرفی کردم استان قم، ارادتمند دوستان، سبک خاصی کار نکردم تازه وارد و کوچه بازاری شانسی خرید و فروش کردم، با توجه به اخبار رمز ارزها و نظرات دوستان، تا به حال هم سود آنچنانی نکردم، دیگه سنم هم به این حرف ها نمی خوره دنبال سبکی باشم، از تجربیات و سیگنال های شما هم استفاده خواهم کرد، فقط یک کمی پر چونه هستم امیدوارم ازم خسته نشوید، در کل آدم ریسک پذیری هستم، سرمایه ام هم زیاد نیست، پس انداز کمی از کارمندی که آوردم تو این بازار، امید به خدا و مدد شما دوستان، چاکریم
توکل بخدا انشالله باهم به سود میرسیم
منتظرم دوستان جدید بیشتر بیان شروع کنم
اگر دوستان داری داخل این کانال دعوت کنید که یکم شلوغ تر بشیم
درود بر شما،
علی هستم از تهران.
از اینکه در این هاب هستم بسیار خرسندم.
خوشحال میشم اگر نظر شما در مورد ارزهای doge, bonk, floki, wif و neo بدونم.
سلام همچنین چشم
شما سبک خواستی کار میکنید
چقدر اطلاعات دارید در این زمینه
دوست عزیز من
من سبک خاصی کار نکردم. تجربه هام از طریق اینترنت، مطالعه سایت های مختلف و یوتیوب و تجربه های شخصی خودم هست. هم سود خوب کردم و هم ضرر داشتم. سال 1400 سود بسیار خوبی داشتم. ولی امسال در کل حساب کنم تو ضرر هستم.