سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

پیغامی از بیت یونیکس
ظاهرا اهمیت ندادم بعضی جاهها و فهمید ایرانی ام :
Bitunix is committed to complying with global regulatory requirements and making necessary business adjustments in accordance with the laws and regulations of different regions.
We have detected that the location of your account may be located in a restricted area where services cannot be provided or are limited. To ensure compliance with local regulations, we may need to suspend services to your account.
We sincerely apologize for any inconvenience this may cause and appreciate your understanding and support.

1 لایک

اگه میشه معنیش کن لطفا

میگه تابع قوانین جهانی هستیم و گفته چون احتمالا شما از منطقه ای غیر مجاز وارد شدی برای رعایت قوانین حساب رو احتمالا ببندیم یا محدود کنیم و عذرخواهی کرده

3 لایک‌کرده

تو اینجور مواقع خونسردی خود را حفظ کرده و پولها رو خارج میکنیم و الفرار :joy:
الان دارم خارج میشم…فقط یه مقدار کمی میزارم یه ماهی وارد نمیشم ببینم چی میشه!!!

3 لایک‌کرده

آقا رحیم درسته؟
فانوس به دست بشیم؟

1 لایک

اقا رحیم چرا نیستی گفتی توبیت نصب کنید تا سیگنال بدم رفتی دیگه پیدات نشد دوباره گفتی اماده باشید برا سیگنال رفتی دوباره پیدات نیست اینهمه بازار نوسان داره کاش کمک میکردی اعضای هاب هم از این نوسانات یه سودی ببرن و باعث دلگرمی اعضا بشه:unamused_face:
هرچی میایم نه شما هستین نه اقا مهرداد نه پری خانم نه اقاموحد نه کریپتو باز:worried:

2 لایک‌کرده

مرسی ازاده جون خیلی لطف کردی
چرا اقا رحیم خودش ادرس پیجش نمیذاره اینجا حداقل بچهٔ ها برن هم حمایت کنن هم از سیگنالا استفاده کنن

2 لایک‌کرده

من چیز زیادی بلد نیستم و واقعا هم معامله نمیکنم شرمنده…الان هم که بیت سقف زد

3 لایک‌کرده

رحیم سیگنالهاش رو خیلی وقت پیش داد و اتفاقا نقاط ورود زده شدن…

پری رو بگیر @594389504535 …ایشون سیگنالهاش خیلی خوبه..ای دی چیزی ازش بگیر…
ممد کریپتو باز هم نمیدونم کجاس… @ujpytrm
موحد هم تو تلگرامه

2 لایک‌کرده

اقا مهرداد اینجا میشه با این نام کاربری بهشون پیام خصوصی داد اگه امکانش هست لطفا راهنمایی کنید بلد نیستم

1 لایک

اختیار دارید شکست نفسی میفرمایید

2 لایک‌کرده

قربان شما
وقت ندارند درگیر ضبط هستند

3 لایک‌کرده

سلام درگیر بیماری مادرم هستم
شرمنده تمام دوستان

2 لایک‌کرده

درود بلا دوره امیدوارم هرچه زودتر مادرتون سلامتیشون بذست بیارن:folded_hands:

5 لایک‌کرده

سپاس گذارم خواهش میکنم

1 لایک

خدا سلامتی بده انشالله

2 لایک‌کرده
1 لایک

عضو شده
5 دقیقه

آخرین نوشته
3 دقیقه

آخرین بازدید
هم‌اکنون

اینم یکی از ضرر ها خیلی ناراحتم

3 لایک‌کرده

«من ترجیح می‌دم به‌جای حرف، با عملم صحبت کنم. نتایجی که توی هاب به دست اومده، مثل سودهای بالای ۲۷۰۰، خودش بهترین پاسخ به هر تردیدیه. قضاوت با کسانی‌ـه که اهل منطق و عددن، نه حاشیه.»

3 لایک‌کرده