فکر نکنم ولی دمو میشه استفاده کرد
خودم هستم نگران چی هستید هرجا برید جیبتون خالی میکنن تا حالا شده یکی بگه من رفتم دوره ای که از دو روز بعد تونستم به سود برسم
شما الان برید رو فیوجرز بزنید گزینه دمو داره درسته ۱۰۰۰ دلار بهتون میده تحلیل های منو تستی بزنید
الان با یه ایمیل دیگه با کد شما عضو شدم
آقا رحیم یعنی بازار اصلاح عمیق بخوره ریپل تا ۱ دلار و خرده ای ریزش داره، اگر اینطور هست من ریپل که دارم تو نقطه خوب بفروشم دوباره بخرم، موافقی
رحیم جان الان ریپل روی ۲ دلار و ۵۴ سنت هست تو این نقطه بخری چطوره؟
اگه این اصلاح رو بخوره الان بفروشیم بزاریم توی اون بازه زمانی بخریم خیلی به نفعمون میشه
باید نظر آقا رحیم را بپرسیم، بی گدار به آب نزن
آقا رحیم من میخوام برای یکی دو هفته یه ارز بخرم که بعدش بفروشم شما چی پیشنهاد میدید ؟
شرمنده قرص سرماخوردگی خورده بودم خوابم برد
تا زیر ۲ دلار میره مثل چند هفته پیش
رحیم جان سلام و صبح بخیر، ان شاءالله رفع کسالت بشه خدا سلامتی بده و تندرست باشی
انشاالله رفع کسالت بشه و سلامت باشید
رحیم جان ببخشید این همه سوال می کنم، بونک الان روی ۱۵ هست به نظر شما طبق تحلیل قبلی خرید بزنم یا نه؟
سلام صبحتون بخیر. دیدم و جواب دادم.
سلام و وقت بخیرعزیزان دل نظرتون درباره xrp چیه هولد کنم؟
آقا رحیم یک تحلیل از ریپل گذاشته کمی بروید بالاتر قابل مشاهده خواهد بود، و این تحلیل با وضعیت بازار منطقی به نظر می رسد، در نقطه ورودی کا اعلام کرده خرید بزنی و نقطه خروج بفروشی خوب است.
سلام من به تمام دوستان گفتم اگر پولی نیاز ندارند ریپل خرید کنند و نگه دارند اتفاق های خوب برای ریپل رقم میخوره
این تحلیل بلند هست
رحیم جان این ارز برای بلند مدت بسیار سود آور هست، یک سوال در مورد بونک تحلیل بونک هنوز به قوت خودش باقی هست؟ روی نقطه هایی که تعیین کردید خرید بزنیم؟