اقای رحیمی ریپل را روی چند دلار خرید بزنیم ؟
من سونیک خرید حدود 1 ماه پیش0.5$ الان نزیک 1 دلار شده فروش زدم و سود خوبی کردم نظرتون اگه سونیک امد پاین باز خرید بزنم چون طبق تحلیل های که شنید سونیک قرار اردیبهشت ماه حدود 3$ بشه
سلام جناب احمدی خوش اومدی
اهل کجا هستید
چه سبکی کار می کنید
نقط ورود شب اعلام میکنم
سلام برادر من سه چهار سال تو این بازار چند تا سهم رو خریدم و نگه داشتم و اصلا خرید و فروش نکردم یعنی تخصص ندارم تریدر نیستم
با صرافی ایرانی کار میکنی
سلام سونیک الان باید 0.734 ببینه اونجا نشون میده ریزشی یا افزایشی
سلام مجدد ریپل الان وسط راه دوست خوب اگر تا خطوط مشخص شده ما بیاد ۵۰ درصد ضرر میکنید
اگر هم بالا بره ۴۰ درصد سود میکنی
پس منطقی نیست اینجا خریدن
دیدگاه من اینکه یک ناحیه ابی رنگ کشیدم داخل تحلیل
به سمت پایین بشکنه شما نقطه خوب میتونی ورود بزنی
آقا رحیم سوالمون اینه که الان که قیمتش بالاست بفروشیم وقتی قیمت اومد پایین دوباره همون پول رو خرید بزنیم
هر وقت کانال ابی رنگ بشکنه به سمت پایین بفروشید قبلش هم باهم هماهنگ میشیم
فعلا تکلیف نداره چون بالا بره حیفه از دست بدید
این ریپل باید یکی از خطوط سیاه ها شکسته بشه … من تو این چندتا الگو می بینم …حتی سر و شانه !!! …
سلام، فعلا که بالاتر از خطوط مشکی مشخص شده است، اگر از خطوط مشکی پایین نیاد خرید معقول به نظر نمی رسد
سلام آقا رحیم، شب بخیر بونک خیلی رینج می زنه تحلیل قبلی به قوت خودش باقی هست؟
تو فیوجرز باید خیلی مراقب باشی، اگر مثلا هزار دلار بگیری و علم کافی نداشته باشی و معامله کنی، و خدای ناکرده متضرر بشوی ، هزار دلاری که به شما داده شده خودکار برداشت خواهد شد، و ضرر شما هم که سر جای خودش هست، پس کاملا آموزش باید دید بعد اقدام به این کار کرد، من برداشتم این است، باز هم آقا رحیم استاد تر هستند، اگر اشتباه می کنم آقا رحیم لطف کنند اصلاح بفرمایند، با تشکر
سلام آقا رحیم وقتتون بخیر
ارزی هست که الان بخرم و کوتاه مدت سود کنم ؟
چیزی مد نظرتون هست ؟
برای بلند مدت ریپل دارم ولی کوتاه مدت هیچی نگرفتم تا حالا
فیوچرز یه جوری یاد میدم که داخلش ضرر نکنید
چون اساتید محترم کامل جامع درست آموزش نمیدند
دنبال پول هستند خیلی چیز های دیگه
همه نابود میشند
کوتاه مدت هم هست مثل کوین pnut که خودم دارم
ولی امشب دیدم ۴۰ درصد سود داده
برای شما دوستان پیدا میکنم فقط داخل این گروه سر بزنید من کارهام سبک داره میشه فعالیتم بیشتر میزارم رو مارکت
سلام رحیم خان خوبین انشالله یه تحلیلی هم برای شیبا اگه وقت داشتین بگین
سلام شما هم شب زنده داری مثل من