سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

ااگر بین 0.315 تا 0.99 فیبو 61.8 و 50 درصد ببندیم ، نقاط حمایت به دیدم 0.735 و 0.65 دلار میشود. البته با امواج الیوت فرمودم.

بله خدارو شکر شما وارد هستید داشتم ناامید میشودم
هرچند که اساتید خوبی وجود نداره داخل ایران
که درست آموزش بده ولی شما هم حرفه ای هستید

1 لایک

فقط خواستم یقینم کامل شود. آیا به دیدتون به 0.65 میرسد و یا پایینتر هم نقطه خرید بگذارم؟ البته کمی بالاتر از این 2 نقطه سفارش گذاشتم.

اگر این نقاط تاچ کنه و بعد پایین تر نزنه یه صعود در بلند مدت داره به سمت

1 لایک

من هم شمارو زیاد دیدم داخل کانال خیلی از اشنایی شما خوشحال شدم و واقعا دوست دارم همه داخل ارز دیجیتال موفق باشند هر چند که چون وارد نیستند
هرچی میگم کامنت منفی میذارند مخصوصا تو گروه بچه های دوج
اگر تمایل داشتی داخل گروه باشید تا همگی کمک کنیم دوستان به سود برسند ممنون از حضورتون داخل گروه

2 لایک‌کرده

گرامی، یعنی صلاح میدونید خریدهای مارتینگل را به این نقاط خرید تغییر بدهم.
البته این نکته را بگم چون ریاضی و برق خواندم و به برنامه نویسی واردم، گاه این معادلات و الگوریمتها را برنامه میکنم و با رابط API خود صرافی معامله میکنم.
بهترین نتیجه هم را روی کندلهای روزانه با RSI گرفتم.

2 لایک‌کرده

من هم رشته اصلیم برق هست تکنولوژی ابزار دقیق

3 لایک‌کرده

بنده برق الکترونیک گذراندم و از صفای قلبیتون خوشم اومد، آقا مهرداد هم در صفحه سونیک و بیتکوین و لایتکوین از پیامهایش میشناسم، خیلی مودب است.
در صفحه سونیک در مورد تغییر روند و جهش و ریزش و اصلاح تذکر میدهم، ولی منفی زیاد هم بدهند دلگیر نمیشوم.

1 لایک

من هم بابت کامنت های منفی ناراحت نمیشم
چون میدونم بندگان خدا اطلاعات ندارند

1 لایک

گاهی این منفیها را باید از دید باب میل نبودن روند قیمت باید حساب کرد. پارسال صفحه لایتکوین بودم، بابت تذکر اینکه چند روز پیش از Halving اش ریزش دارد، کار به فحش و هتاکی هم کشید نمیدونم چجوری ناظر تایید میکرد، ولی آخر هم از 115 دلار اوجش تا 0.51 فکرکنم کف را زد.

1 لایک

0.51 نه 51 دلار درست است

1 لایک

الان تحلیل دوج نگاه کنید من گفتم رو به پایین و میره نقاط که داخل تحلیل زدم میزنه تاکیدم کردم گفتم قطع به یقین میزنه
و بعد از زدن اون نقاط هم باز حرف من گوش نمیدن میگم اینا اگر خدا بیاد زمین بهش شک میکنن:smile::smile::smile::smile::smile:

3 لایک‌کرده

حالا این دوج میتونه چه اهدافی داشته باشه screen Shot دارید مرحمت کنید.

1 لایک

این نقشه راه دوج

1 لایک

خوبه فکر کنم زیر 0.09 خریدم ودر یک ربات مال خود صرافی گذاشتم با تتر و شیبا، Rebalance کند، سرمایه ام 2.5 برابره الان.

1 لایک

الان اوردر گذاشتی که بیداری یا نه

1 لایک

5 درصد سونیکهایم یا معادل تترش را اسکالپ دارم میزم البته با کندلهای 5 تا 15 دقیقه.

1 لایک

منم داخل سودم ولی هنوز tp نزده سود کردی داخل گروه بذار

1 لایک

خوابم را اول شب کردم😊

1 لایک

خیلی عالیه اخه اصل بازار همین شب هست
هر چند که من اوردر میذارم می خوابم

1 لایک