اسپات و گاهی مارجین 1.5 تا 2 میزنم.
اگر کوین خوب اسپات داری که نقطه خوبی هست معرفی کن برسی کنیم دوستان داخل کانال استفاده کنند
الان سونیک اسپات نگاه کردم یک اسکالپ 2 درصدی زد برام.
ارز dot اعلام کرده در زمستان ویرایش 2 میدهد که سرعتش 2 برابر میشود و صرفه جویی انرژی و منبع دارد. 1 تا 2 روز قبلش باید فروخت
یک چیز بگم اسم و بخش اول نام خانوادگی ام با Admin کل یکی است و چون 2 بار اسمم را کامل نوشتم، بار دوم بیش از 2 ماه از پیام گذاشتن محروم بودم، فکر کنم 75 روز شد.
رحیم جان برق رشته خیلی سختی هست بزنم به تخته ماشاءالله باید با استعداد باشی که این رشته را انتخاب کردی، درود بر شما موفق باشی
سلام، رحیم جان این اما اگر بونک یک کمی من رو گیج کرده یعنی احتمال ریزش بونک تا محدوده پایین ترین خط قرمز هست؟ اگر اینطور باشه اصلا روی بونک نمیشه حسابی باز کرد.
الان فقط میشه از رنج زدن سود گرفت
ما که بلد نیستیم، باید منتظر ریزش اصلی بازار بمونیم خدا بخیر کنه، تشکر
ارز ens/usdt رو زیر نظر داشته باشید
آقا رحیم خسته نباشی اون تحلیل اتر رو گذاشته بودید خطوط بنفش تا 1600 اومده بود و سه تا خط بنفش بود که گفتید اوردر های نهنگ ها اونجاست الان من میخوام اردر بزارم حقیقتا نمیدونم رو چند اوردر بزارم یک کمک میکنید
شب یاداوری کن ببینم توضیح بدم
من رفتم فیوچرز تست کردم ولی نتونستم درست انجامش بدم
میشه اگه تونستید یکم در موردش توضیح بدید ممنون
سلام دوباره
رحیم گرامی، ارزهای mkr و floki فکرکنم برای معامله به نقاط خوب رسیدن. mkr برای خودش میره.
فیوچرز چی رو نتونستی انجام بدی ؟!
اولا زبان فارسی داره
توبیت داهل فیوچرز دمو داره ۱۰۰۰یا ۲۰۰۰دلار دمو میده الانم دارم عکس هشو اماده میکنم طبق عکس ها شروع کنید
شب نگاه میکنم اگر خوب باشه اقدام میکنیم
قیمت گذاری لانگ
حد سود و ضرر رو باز خودش آیتم داشت که مشخص میکرد
توی نرم افزار KCEX انجام دادم ولی بازم نشد یعنی من نتونستم