cross کردن میتونه خطرناک باشه و کل داراییتون رو ضرر بده بهتون…
چه جالب؟! ایزوله کردن واسه اینه که کیف پولتون به فنا نره این صرافی چرا ایزوله رو اینجور تعریف کرده؟!
cross کردن میتونه خطرناک باشه و کل داراییتون رو ضرر بده بهتون…
چه جالب؟! ایزوله کردن واسه اینه که کیف پولتون به فنا نره این صرافی چرا ایزوله رو اینجور تعریف کرده؟!
.آقا رحیم چک کنید بگید اینو
تعریف تازه ای از ایزوله بود🤔!!!
اگه ایزوله بزاریم لیکوئید بشیم بسته میشه معامله؟
با توجه سبکی که رحیم جان داره منتشر میکنه تو تحلیل ها از limit order استفاده کنید و حتما حتمااا حد ضرر رو توی معامله هاتون استفاده کنید و بذارید که خدایی نکرده اتفاق ناگواری نیوفته
آقا رحیم، وقت بخیر دیگه جواب مسن ترها رو نمیدی ما هم گناه داریم به خدا دمت گرم خدا سلامتی به شما بده
سوالم من اینه که چه مبلغی باید توی باکس 1 بنویسیم مثلا قیمت ارزی که میخوام بخرم ۲ دلاره من باید همینو بنویسم یا نه مبلغ رو تغییر بدم
و بعد اینکه معامله رو باز کردیم قسمت بستن رو هم باید انجام بدیم؟
سلام آقا رحیم
میشه ارز ترامپ رو تحلیل کنین
قبلاً یه تحلیل از این ارز دادین هنوز همون پابرجاست ؟
من کوچیک شما هم هستم خبرای خوب تو راه هست
سلام چشم ۲۲ بهمن ترامپ شکار کردم
یک تحلیل اماده میکنم خودم میزارم بهتون میگم با عکس من برید جلو
سلام آقا رحیم میشه به ارز AI16Z رو یه نگاهی بندازید ممنون
آموزش صرافی رو تو یه پست جدید ایجاد کن که دیگران هم بتونه ببینش…این بخش به مرور غیر قابل دیدن میشه ها!!!
بزرگواری رحیم جان نفرمایید شما تاج سر ما هستی، زنده باشی و موفق
رحیم جان من تو صرافی خارجی نیستم، متاسفانه بعضی از ارزها را که تحلیل می کنی و سیگنال خرید می دهی تو صرافی که حقیر هستم لیست نشده یک بار از صرافی خارجی مار گزیده شدم و به قول معروف هم میگن مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسه به هر حال هر ارزی که شما تحلیل می کنی و بنده به آن دسترسی داشته باشم از سگنال خرید شما استفاده خواهم کرد، و دست گل شما هم درد نکنه خیلی زحمت می کشی قدر دان زحمات شما ، محمد آقا، آقا مهرداد و دیگر دوستان هستم،
رحیم جان دوج داره میرسه به محدوده تحلیلی و سیگنال خریدی که گذاشته بودی تحلیل همچنان پابرجا است?
آقا رحیم میشه یک زحمتی بکشی و تحلیلی از آوالانج داشته باشی، تشکر
سلام خوش امدین به گروه بله ولی ما فعلا به دوستان گفتیم دمو کار کنند
اگر امکان داره بفرمایید اهل کجا هستید
و چه سبکی کار میکنید
رحیم گرامی ، Sol و mkr