سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

خانم کیانی گرامی، ضرایب اهرم شما چند است؟

سود رو 6 گذاشتم
ضرر رو 3

ببخشید سود رو ۱٠ گذاشته بودم

1 لایک

۱۰ به هیچ عنوان نذارید ابتدا با ۱یا ۲بعد برید ۵
من خودم ۱۰ بعضی وقت ها میزنم
خطر نکنید یاد بگیرید بعد
اولم دمو‌

2 لایک‌کرده

مثلا به این شکل

همون دمو انجام دادم،ولی توی مشخص کردن قیمت مشکل دارم برای لانگ چجوری تعیین قیمت کنم برای شورت چحور

1 لایک

شب عکس میذارم از روی اون و نحویه اوردر گذاری یاد میدم

1 لایک

10 کا میده من الان دیدم

من گیرایی ام یکم پایینه!!! واقعا متوجه نمیشم !!! ببین دوست عزیز اگ منظورت نحوه باز کردن پوزیشن و کار با پلتفرمه که چندتا فیلد رو باید پر کنی…اگ منظورت معامله کردنه که اون باید تحلیل باشه …مثلا چه شرایطی پیش میاد که وارد پوزیشن شی…یعنی روند رو تحلیل کنی و بر اساس اون وارد معامله شی و اینم اموزش تحلیل تکنیکال میخواد یا یه استراتژی مشخص میخواد…مثلا :

ببین چیزی ازش متوجه میشی …

2 لایک‌کرده

ممنون آقا مهرداد دست شما درد نکنه

1 لایک

سلام وقت بخیر ممکنه ۳ ارز فارت سویی،و ریپل رو تحلیل کنین هم فیوچرز هم هولد
فیوچرز کار کردم

1 لایک

رحیم جان، ما سالمندان را هم دریاب الان ارز قابل خرید چی هست، ما که از این بحث های علمی دوستان زیاد سر در نمی آوریم، اگر ارزی قابل خرید هست معرفی کن، ارادتمند شما و همه دوستان، فرد مسن

رحیم جان نظرت در مورد xlm استلار چیه ارزش سرمایه گذاری داره یا نه؟

1 لایک

آقا رحیم گفتید یادآوری کنم که اتریوم رو روی چه قیمتی اردر بزارم طبق تحلیلشون چون سه تا خط بنفش بود که انگار سه نقطه ورود بود ولی من نمیدونم رو چندمی اردر بزارم
و اینکه آقا رحیم من شنیده اگه بخوان تراکنش های اتریوم رو به تاریخ قبل هم شدن برگردونن اتفاق های خیلی بدی برای اتریوم میفته نظر شما چیه؟

خانم کیانی، من اگر جای شما بودم، در اهرم 10، با کمتر از 5 درصد کل سرمایه و کراس وارد میشدم تا لیکوییدی و از دست رفتن سرمایه ام کم شود. البته باید نقطه ورود و خروج خوب تعیین کنیم. وگرنه فیوچرز و اهرم خطرناک است. البته ایزوله هم معایب و مزایایی دارد.
حد زیان هم حتما بگذارید تا بیشتر سرمایه حفظ شود.
اولا با اهرم بالای 2 سراغ ارزهای پر نوسان نباید رفت، و برای تمام ارزها بویژه ارزهای بالا جدولی باید همزمان نمودار بیتکوین را بررسی کرد تا در نقاط نزدیک اشباع واکنش و تدبیر داشت.
در ارزهای بالا جدولی یا خوب، کندلهای روزانه از همه مهمتر است، که معامله گران بلندمدت بیشتر روی آن کار میکنند و گاه تا چند 10 روز برای سفارش مناسب صبر میکنند.
البته فکر میکنم شما با انتخاب معاملات اهرم دار، صبور نیستید.

2 لایک‌کرده

سلام خوش امدین چشم حتما

دوستان قشنگ تر از این نتونستم بکشم
شماره یک اهرم هست که نباید از ۲‌ و ۵ بیشتر برید

شماره ۲ کراس هست انگلیسی cross داخل پنجره باید کراس انتخاب کنید چرا چون اگر لیکوید شید یعنی ۱۰۰ برید داخل ضرر از کیف پول شما باز پول برمیداره و نمیزاره اوردر شما با ضرر بسته بشه و شما رو یک پله به پایین تر پرت میکنه اگر هم پول نداشتید لیکوید میشید
نکته مهم اینه که اگر داخل ضرر باشید اوردر شما رو تا زمانی که پول دارید نمی بنده ولی نوع داخل این پنجره
ایزوله است یا isolatedهست یعنی باز اگر ۱۰۰ ضرر کنید از کیف پول شما پول بر میداره و اوردر شما رو فقط ۲۴ ساعت نگه میداره چه داخل سود باشی چه ضرر میبنده

شماره ۳ لیمیت یا limit order انتخاب کنید چون ما خودمون به صرافی بگیم روی چه قیمتی خرید کنه

شماره ۴ قیمت اولین خطوط قرمزی که میکشیم مینویسیم

شماره ۵ مقدار دلاری که میخوایم ترید کنیم
که این هم بستگی به سرمایه شما داره ۱۰۰دلار داری فقط
۱۰درصد اون وارد میکنید
برای اوردر اول یک عدد انتخاب میکنید مثلا ۱۰
خودش به اعزای عدد انتخابی با اهرم انتخابی چند دلار وارد معامله میکنه برای اوردر دوم دوبرابر عدد اول ۲۰ انتخاب میکنید و برای اوردر سوم جمع اولی و دومی که عدد ۳۰ میشه

شماره ۶ حد سود که ما با tp یا خط ابی مشخص میکنین وارد میکنیم
حد ضرر از این به بعد میذارم تا بعدا بگم چطوری انتخاب کنید

شماره ۷ اگر بنویسم لانگ پنجره سبز انتخاب میکنی
اگر گفتم سل پنجره قرمز انتخاب میکنید

3 لایک‌کرده

این هم یک مثال شماره یک اوردر اول عدد خط اول قرمز

شماره دو عدد ۱۰ انتخاب کردم انتخاب باشماست باید اول محاسبه کنید ۱۰ درصد سرمایه چقدر بعد عدد وارد کنید چون ما سه تا اوردر همیشه دارم اون ده درصد باید یجوری با عدد تنظیم کنیم

شمار ۳ حد ضرر و سود که گفتم خط ابی یا tp

شماره ۴ نشان میده چقدر دلار داخل فیوچرز داری

شماره ۵ مقدار دلاری که با انتخاب عدد ۱۰ هست نشون میده

بعد از اتمام اوردر اول اوردر دوم نتظیم میکنیم
شماره یک نقطه ورود یا خط دوم قرمز
شماره دوم انتخاب عدد دوبرابری اولی۲۰
شماره ۳ نشان دهنده دلاری وارد شده در معامله توسط عدد ۲۰ انتخابی شماست حالا یا لانگ می زنید یا سل
داخل تحلیل مینویسم

این هم تنظیم اوردر سوم
شماره یک خط قرمز اخر
شماره دوم جمع عدد اول و عدد دوم انتخابی در دوتا اوردر اول و دوم
شماره ۳ مقدار دلار که توسط انتخاب عدد ۳۰ به دیت میاد

3 لایک‌کرده

اگر متوجه نشودید سوالاتون رو بپرسید

1 لایک

سلام و عرض ادب
اقا رحیم بسیار عالی، واضح و قشنگ توضیح دادید.
به نظر من کمی تمرین لازم است که شخص بتونه فیوچرز کار بکنه، البته من خودم را عرض کردم.
بسیار ممنون

2 لایک‌کرده