سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

زمانی که این دو ارز رو خریدم وقتی یهو رفت بالا هزار و سیصد دلار توی سود بودم ولی چون نمیدونستم چکار باید بكنم الان تقریبا همون مبلغ رو توی ضررم

1 لایک

یک تحلیل داخل گروه هست لطفا نظر و درک خودتون بگید ممنون

یک تحلیل داخل گروه گذاشتم لطفا درک شما از این تحلیل چیست

یک تحلیل داخل گروه گذاشتم لطفا درک شما از این تحلیل چی هست

یک تحلیل داخل گروه گذاشته شد لطفا درک شما از این تحلیل چیست

من تحلیل بلد نیستم، ولی فکر کنم حد ضرر منظورتون باشه، یا شکستن مقاومت و صعود پله ای تا نقاط تعیین شده، و عدم شکست مقاومت و ریزش تا نقاط مشخص، دیگه چیزی سر نمی آورم

داخل گروه سر بزنید تا همه نظر بدند من یه توضیح کوچیک بدم

1 لایک

من تو سیکل قبلی بازار از این استراتژی رو بیت استفاده میکردم…
کراس مارجین تو کوکوین می بستم و با این استراتژی ، رو بیت تقریبا همیشه تو معامله بودم …

داخل گروه تحلیل گذاشتم لطفا درک شما از این تحلیل چی هست

سلام اساتید عزیز دوج وقت ورودش کی هست نظرتون راجبش چیه

2 لایک‌کرده

سلام خوش اومدید
یکم دیر رسیدی نقش راه‌ دوج داخل تحلیلم گذاشتم یکی از نقاط ورود که نهنگ ها اورد. داشند زد اگر تمایل داشتی نگاه کنید نظرتون بگید
مجدد تحلیلش میکنم
اهل کجا هستید
چه سبکی کار می کنید

با سلام و وقت بخیر این چارتی رو که دادید من بررسی کردم مربوط به داگ ویف میشه توی تایم 3 ساعته مقاومت هایی که مشخص کردید جای بسیار عالی هست از اندیکاتوری استفاده نکردید برداشتی که من کردم و حالا خودمم یه تحلیل ریزی زدم میتونیم یه خرید بزنیم تا موقعی که به tp برسه و از اونجا هم اگه ریزش کرد و نتونست تثبیت کندلی بالای tp بده که خب طبیعتا یه ریزش و اگه تونست تثبیت بده و خودشو نگه داشت میتونیم شاهد یه رنج و صعود بسوی نقاطی که گفتید رو داشته باشیم و اما چیزی که اندیکاتور ها میگن اول از همه rsi بعد از ریزش روی 46 قرار داره که میتونه نشانگر روند صعودی باشه و مکدی هم همون پیام rsi رو داره منتهی ایچیموکو داره روند نزولی رو نشون میده چون ابر بالای قیمت، قرمز هست و پیام مثبتی رو نشون نمیده این تنها چیزیه که درست از آب در نمیاد این برداشت کلی من از این چارت بود امیدوارم درست بشه و خوشحال میشم اشتباهاتی که داشتم رو بهم گوشزد کنید با سپاس فراوان :smiling_face_with_three_hearts:

3 لایک‌کرده

سلام ممنون از نظر شما خیلی خوب تحلیل کردید
منتظر باشید کامل توضیح میدم

1 لایک

شما اهل کجایی
و جه سبکی کار کردید

یکی از شهر های زنجان سبک خاصی کار نکردم بیشتر سعی میکنم چارت و اینور اونور کنم و بعد برای تعیین روند مطمئن شدن از اندیکاتور ها استفاده میکنم

2 لایک‌کرده

خیلی عالی
زنجان جای عالیه
اگر تمایل دارید دوستان خودتون بیارید داخل گروه

سلام، اگر موقع ورود به ارزی برای کوتاه مدت بود، سیگنال خرید بدهید، ممنون می شویم، حد ضرر را هم مشخص کنید، مسئولیت با خودمان

1 لایک

سلام‌ عجله برای ترید خیلی بده
ولی سبد بهتون میدم برای اسپات
الانم یک تحلیل دادم باید نظر بدید الان با این تحلیل چکار میخواید اوردر گذاری کنید

2 لایک‌کرده

بزرگوار تحلیل های من داخل این برنامه دیدید
یه نگاه کنید اگر میتونید با این تحلیل کار کنید بگید

2 لایک‌کرده

بنده یک کارمند نزدیک به بازنشستگی هستم، از این تحلیل ها هم چیزی سر در نمی آورم، خیلی راحت بگم اگر ارز خاصی را موقع خریدش هست سراغ داری معرفی کنی ممنون می شوم،روی این قیمت بخرم، و حد ضررش هم این قیمت هست، ببخشید قصد من خدای ناکرده بی ادبی و سوء استفاده نیست، اینطور صحبت کردن حقیر را خدای ناکرده برداشت دستوری تلقی نکنید، بیشتر از این وارد به این بازار نیستم، اگر هم تمایل به معرفی اینطور ارز ندارید، نوکر شما هم هستم، پیام های گروه را می خوانم در حد درکم از مطالب شما بهره برداری می کنم،

2 لایک‌کرده