سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 1)

سلام
اقا چرا ناراحت بشم
اتفاقا خوشحال هم میشم
شما هر ارزی که من گفتم اسپات فعلا خرید کنید یعنی چی کف قیمت اعلام میکنم بعد خرید کنید رفت بالا نقطه خروج میدم
ولی سعی کنید همپای گروه بیاد که فیوچرز هم یاد بگیرید
با بنده راحت باشید من مثل شما خاکی هستم با سپاس رحیم

6 لایک‌کرده

فقط تا می تونید دوستان دعوت کنید و حتما تحلیل های بنده رو برن ببین این خواهشا من از شماست

1 لایک

سلام خسته نباشید ببخشید من یک سوال داشتم من میخوام یک اتریوم خریداری کنم و یک سبدی هم مد نظر دارم که در مورد اون سبد مطمئن هستم ولی میخواستم بدونم اتریوم آیا این تحلیل های بلند مدتش که 10 کا و 8 کا و … هست به نظر شما به این قیمت میرسه ؟
و اینکه میتونید به من یک نقطه ورود برای اتریوم بدید

3 لایک‌کرده

سالم نظرتون دباره ارز dogs چیه

1 لایک

سلام امکان اینکه سبد ارزی خودتون بگید هست
اهل کجا هستید
سبک خاصی کار میکنید
اتریم نه به این زودی
زمانش نرسیده

من بیشتر آلت کوین و شت کوین دارم مثل شیبا و ریپل و امثال این ها من متولد جنوب هستم و بیشتر اسپات کار می کنم

2 لایک‌کرده

من ارز ریپل دارم، روی ۳ دلار و ۸ سنت خریدم، و ارز دات(پولکادات) که به قیمت ۶ دلار و ۱۱ سنت خریدم و الان هم کلی تو ضرر هستم خدمت آقا مهرداد عزیز گفتم و یک تحلیل اجمالی و توصیه هایی هم محبت کردند به بنده کردند که تشکر می کنم، الان هم راستش ۲۵ میلیون از سرمایه ام مانده می خواهم ببینم رو چه ارزی سرمایه گذاری کنم، اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شوم، مسئولیتش هم با خودم، تشکر

3 لایک‌کرده

من تهران هستمEns
Link
Sol
Uni
Shib
Imx
Bnb
ارز های بالا قسمت کن ریسک سبد و
Ath
Taiko
Vanry
Ldo
Grass
Wif
Masa
Sqd
قیمت پر ریسک سبد و اینکه من بلد نیستم میخوام اتریوم رو بگیرم برا هولد و این سبد هم از اونی که خریدم اون خودش راهنمایی می‌کنه و خروج و … رو میده فقط اتریوم رو موندم که رو چند بخرم و بعدش هولد کنم

2 لایک‌کرده

حتما فردا یا پس فردا اسپات خوب برای شما میگذارم که سودشو بگیرم منتظر پیامم باش به داخل گروه حتما سر بزنید

2 لایک‌کرده

سلام پیام شما پاک شده اگر پیامی دارید ارسال کنید در خدمتم

بزرگوار الان این ارز ها رو داری و اتریوم میخوای بخری درست متوجه شودم
بعد کسی به شما این ارزها رو میگه بخر

2 لایک‌کرده

بله این ارز های بالا رو کسی بهم میگه بخر که نقطه ورود میده و موقع اصلاح اگر لازم باشه یک پله دیگه میگه بخرم و موقع خروج هم بهم میگه خروج بزن و … همه کارارو خودش می‌کنه الان فقط یک اتریوم میخوام بخرم و موندم رو چه قیمتی ورود بزنم همینجا کامل خریدمو بزنم و هولد کنم یا نه بازم اتریوم اصلاح می‌کنه و اونجا ورود بزنم برا همینه میگه یک چک کنید ببینید مثلاً دوباره 2400 میاد یا نه کجا خریدمو بزنم

2 لایک‌کرده

حتما بزرگوار خبرشو میدم بهتون

1 لایک

بزرگوار یک نشونه از اتریم دیدم که به نقاط پایین حتما میاد

نقاط قرمز اینده اتریم هست
نقاط بنفش جایی که شما اگر علمشو داشته باشی میتونی بخری ببین چه قشنگ نهنگ ها اودرشون گذاشتن و با شدو جمع کردن
نقشه راه دوج کوین برو داخل تحلیل ها ببین
چند روز بعد از گفتنم نقطه طلایی زده شد
در کل الانم یک نشانه هست که باز نزدیک نقطه طلایی اول برگرده
اونم اعلام میکنم

1 لایک

سلام بی زحمت تحلیل و نظرتون در مورد شیبا لطف کنید بفرمایید

1 لایک

حتما همین الان صبر کنید چشم

تحلیل بلند مدت شیبا
دوستان الان موقع خرید هست برای اکثر کوین ها سبد خوبی بهتون میدم

این نقشه شیبا نقاط قرمز اینده میان مدتی شیبا هست درآینده بلند مدت به سقف تاریخی خودش باید برسه
نقاط طلایی نهنگ ها تاچ شده هر دو نقطه
و تا ۶۰ درصد سود میتونن بگیرن
ولی یک نشونه در داخل نقطه سبز هست که از خودشون گذاشتن
بیت کوین ریز کنه به پایین باز این نقطه تاچ میشه

1 لایک

سلام من کل ارز هایی که خریدی برسی کردم
شما الان تو سودی یا ضرر
این کوین ها تازه به نقاط خوب رسیدن
اگر امکان داره اعلام کنید
بعد هم مراقب باشید
دوستان تاکید میکنم مراقب باشید هر کوینی نخرید شاید اون کوین رو خودشون ساخته باشند و به شما اعلام کنن پامپ میکنه ولی شما نمیتونی بفروشی
منتظر جواب شمارهستم

من این سبد رو دو ماه پیش خریداری کردم ولی اون پولی که میخواستم بیارم جور نشد اون سبد به شدت ریخت با همین ریزش اتریوم چند تا ارز دیگه بودن که 80 90 درصد سود دادن و گفتن خروج بزنیم الان من اینارو خرید نزده بودم تا دیروز که پول اومد دستم و الان میخوام یک اتریوم بخرم و این سبد رو تکمیل کنم
خود کسی که سبد رو داده الان 40 50 درصد ضرر هست و من تازه میخوام خرید بزنم و از اونجایی که سبد گرفتم مطمئن هستم ارز های اسکم معرفی نمیکنه

1 لایک

بله من هم از چند نفر قدیمی پرسیدم گفتن 7700 8 کا اتریوم رو بفروش ولی من هنوز هیچ خریدی نداشتم دیگه حتی اون سبد هم نتونستم بخرم و یک شنبه میخوام خرید بزنم چون اومدم برداشت بزنم پول رو به صرافی ال بانک و اونجا خرید بزنم و محدودیت برداشت داشتم و زد 72 ساعت دیگه الان یک شنبه ظهر من میخوام خریدمو تکمیل کنم ولی اتریوم رو طبق گفتتون خرید نمی‌زنم فعلا

2 لایک‌کرده